Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij gevelspecialisten / metselaars voor voegen vervangen aantal muren:

Voegen vervangen aantal muren

Voegen van gevelterras herstellen, vervangen. 12 vierkante meter. Muur van tuinterras opnieuw voegen, herstellen. 3 x 3, van 80 cm hoog.
Onze klant uit Bilthoven (Utrecht) wenst(e) offertes van gevelspecialisten / metselaars voor gevel- en metselwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor voegen vervangen aantal muren uit heel Nederland:

Voegen vervangen aanbouw met enkele gescheurde stenen

Het gaat om een uitbouw met een lengte van 5,5 m en een breedte van 1,80 m bij ongeveer 2.50 m hoog (er moeten 3 ramen van 1 m af). Het is op de begane grond. De voegen moeten vervangen worden en er zijn circa 10 stenen gescheurd en moeten worden vervangen. Trottoir loopt direct langs de aanbouw.

Dakrenovatie drie woningen

Het totale oppervlak is voor 3 eigen huizen, in totaal circa 210 m2. Alle daken zijn exact even groot. Dak van een huis isoleren, overigen niet. Er is geen isolatie aanwezig, graag zou ik advies krijgen voor het soort isolatiemateriaal. Ik wil het dan van buitenaf isoleren. De daken hebben een soort knik, het is geen puntdak. Tevens de ventilatie-uitgang/schoorsteen van nieuwe voegen voorzien. We hebben nu asbesthoudende vezel leien, die moeten vervangen worden door: Eternite baronde betonleien donkergrijs. Ik heb nog geen inventarisatierapport. Graag ook afvoeren. In overleg maar voor oktober as project afronden.

Voorzijde gevel van hout vervangen door kunstof

1 augustus krijgen wij de sleutel van dit huis:. Graag zouden wij de voorkant willen vervangen door kunststof. Tevens zijn de voegen aan de voorkant aan het 'verzanden' deze zouden opnieuw gevoegd moeten worden. Kan dit meteen worden meegenomen en wat zou dit uiteindelijk kosten. Op de plattegrond in de link kan u de afmetingen vinden.

Buitenmuur van hoekhuis opnieuw voegen

Ik woon in een rijtjes huis op de hoek en op de zijmuur staat altijd de regen. Het voegwerk is zeer slecht, het valt gewoon vanzelf eruit...dit moet vervangen worden. De muur is ongeveer 7 m lang en tussen de 2,5 en 3 verdiepingen hoog.

Scheur in muur herstellen

Op een aantal plaatsen in een appartementen complex zitten scheuren ( bwj 1982) deze moeten hersteld worden en er is ook sprake van slechte voegen door regen wind etc. welke vervangen moeten worden.

Latei en gevel repareren

Wij hebben 2 stalen lateien aan buitenkant gevel waar roestvorming zichtbaar is, deze dienen behandeld/gerepareerd te worden, verder hebben we een aantal scheuren in de voegen in de gevel welke gerepareerd dienen te worden en zal ook een enkele steen vervangen moeten worden. De gevel is 20 x 5 meter. Graag een offerte voor deze werkzaamheden.

Voegen in douche cabine zijn poreus en kitwerk moet vervangen worden

De voegen en de kitranden van douchecabine vervangen. Vloertegels docuhegedeelte zijn 15 bij 15 cm. Muurtegels zijn 20 x 25 cm Cabine is ongeveer 120cm bij 90cm breedt. De muur ongeveer 2.5 meter hoog. Een paar tegeltjes moeten vervangen worden worden in een opstaande rand (scheiding tussen vloerbadkamer en douche gedeelte) dit zijn halve tegels (reserve tegels zijn aanwezig). Zie bijlage voor foto's.

Badkamer professioneel laten reinigen

Onze badkamer (ca 2,5 breed x 3,5 diep x 2,65 hoog) heeft schimmelaanslag op de kit voegen van de tegels. De tegels in de douchecel hebben ook een aanslag die ik niet kan wegschrobben met kalkverwijderaar. We willen dus graag de voegen en tegels prof schoon en de kitvoegen vervangen.

Lekkage douchecabine verhelpen en (houten)wand vervangen en afwerken

Onze douche lekt. We hebben iemand laten kijken en aan de douchebak en de kraan kan het niet liggen. Beiden zijn heel goed afgekit. We hebben een wand en die staat een beetje bol en er zitten scheuren in de voegen. We vermoeden dat daarachter een lekkage zit. Er zitten tegels op van ongeveer 30 x 40 cm. We hebben een houtskelet huis. De wand is van OSB-platen en daar zitten de tegels op. Ik denk dat de wand ongeveer 2,30 meter hoog is en 90 cm breed. Ik denk dat de wand eruit gehaald moet worden en er een nieuwe plaat moet komen. Over de afwerking willen we graag advies. Mogelijk geen tegels meer. We hebben een marmeren badkamer, de wand willen we dan misschien in een contrasterende kleur. De douchecabine mag vervangen worden, maar hoeft niet.

Bestaande aanbouw vergroten

Ik wil graag een inschatting hebben van de kosten om een extra stuk aan de bestaande aanbouw toe te voegen om de keuken uit te breiden. Wat zouden de kosten zijn om de aanbouw door te trekken naar de keuken? inclusief elektra en buitenkraan. Als het kan willen we ook weten hoe duur het zou zijn om de achterramen te vervangen door een schuifpui of glazen vouwwand. Onder het raam zit nu een verwarming die dus omgelegd moet worden. zie plattegrond. Ik kan maar 1 foto toevoegen zie ik. Voor meer foto's kunt u mij mailen.

Partners

Partners van Casius