Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij gevelspecialisten / metselaars voor schoorsteen opnieuw voegen en impregneren:

Schoorsteen opnieuw voegen en impregneren

De schoorsteen op de hoekwoning veroorzaakt lekkage. Graag laat ik hem opnieuw voegen en impregneren. De afmeting is 120 bij 120 bij 45 cm. Ik had iemand die het beloofde het te doen, maar dat is helaas niet door gegaan. Die had het plan om met een hoogwerker te komen. Wij grenzen aan een ander hoekhuis en hij wilde daar de hoogwerker plaatsen zodat er genoeg afstand is tot de gevel. Om een beeld te schetsen: ik heb een oprit van ongeveer 3 m, daarnaast zit een heel klein steegje en dan nog een oprit van 3 m, dus in totaal ongeveer 8 m tot de gevel. Ik weet niet of u dit ook het beste lijkt om te doen. Het lekkage loopt al heel lang, omdat ik niemand kan vinden en het voegwerk is al helemaal kapot vanbinnen van de schoorsteen. het is overigens een oud huis uit ik geloof uit 1939. Is er iemand die mij kan helpen op kort termijn?
Onze klant uit Bilthoven (Utrecht) wenst(e) offertes van gevelspecialisten / metselaars voor gevel- en metselwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor schoorsteen opnieuw voegen en impregneren uit heel Nederland:

Zijgevel renoveren

Oude voegen moeten worden vernieuwd, van de zijgevel van huis. Ook de voegen van de schoorsteen moeten gedaan worden. Verder moet de muur gereinigd en geïmpregneerd worden. Het gaat om 30 m2.

Dakrenovatie drie woningen

Het totale oppervlak is voor 3 eigen huizen, in totaal circa 210 m2. Alle daken zijn exact even groot. Dak van een huis isoleren, overigen niet. Er is geen isolatie aanwezig, graag zou ik advies krijgen voor het soort isolatiemateriaal. Ik wil het dan van buitenaf isoleren. De daken hebben een soort knik, het is geen puntdak. Tevens de ventilatie-uitgang/schoorsteen van nieuwe voegen voorzien. We hebben nu asbesthoudende vezel leien, die moeten vervangen worden door: Eternite baronde betonleien donkergrijs. Ik heb nog geen inventarisatierapport. Graag ook afvoeren. In overleg maar voor oktober as project afronden.

Lekkage pijp verhelpen

Bestaand lood aan schoorsteen opnieuw vast maken en voegen.( 2 horizontale voegen van 70 cm). Lekkage aan pijp afzuigkap verhelpen, vet komt met water naar binnen. (Nieuw lood?) Dit alles op hellend pannendak.

Schoorsteenafdichting, loodslab vervangen en voegen herstellen

De loodslab afdichting naar het dak lekt. Graag offerte voor reparatie of vervanging. Ook voor opnieuw voegen schoorsteen. Schoorsteen bevindt zich op ca. 6 meter hoogte. Zie foto's

Lood schoorsteen vervangen en eventueel opnieuw voegen schoorsteen

Graag rondom de schoorsteen nieuw lood en evt nieuw invoegen van de hele schoorsteen. Vrijstaande woning

Voegen buitengevel herstellen en impregneren

De woning is 10 jaar geleden geheel gereinigd(gestraald) en voegen uitgehakt en opnieuw gevoegd en geïmpregneerd. Nu springen er diverse voegen (boven 1e verdieping) aan de achterzijde en zijkant uit. De achterzijde heeft een opp vlak van +/_ 15 m2 de zijkant opp is +/_ 27,5m2 met schoorsteen. De voorkant +/_ 15 m2 ziet er eigenlijk nog netjes uit. Mogelijk alleen licht reinigen en impregneren. Beneden ziet alles er nog netjes uit.

Voegwerk, metselwerk, schoorsteen renovatie en tuinmuur aanpakken

Beste lezer, Wij zijn op zoek naar een vakkundige en betaalbare vakman die bij ons 3 klussen wil klaren. 1. Aan de voorkant van het huis bovenop de muur bij het souterrain de bovenkant van de muur voegen (ongeveer 5 meter strekkende). 2. Schoorsteen op dak herstellen/repareren op 1 hoek missen wij een baksteen, schoorsteen 3/4 voegen, impregneren en bovenop de schoorsteen kappen/afdichting plaatsen/vervangen om vogels en nesten te voorkomen 3. Het muurtje tussen ons en de buren is verankerd met de huismuur. Echter is het muurtje de laatste jaren gaan verzakken met als gevolg dat dit muurtje steeds schuiner op de huismuur is komen te staan. Grote kier tussen de huismuur en de tuinmuur waardoor met langdurige regenval water de spouw insijpelt en beneden in het souterrain een vochtvlek achter laat. Tuinmuur repareren en verankeren, of vervangen door nieuwe metselmuur of schutting? En de huismuur bij de tuinmuur voegen en kieren dichten. Bent u die vakman die onze klussen kan klaren? Graag zien wij uw reactie tegemoet.

Dak opschudden, schoorsteen voegen, lood coaten, pannen coaten

Omdat ik zonnepanelen wil plaatsen wil ik mijn pannendak in orde brengen en graag overleg omtrent Dak opschudden, schoorsteen voegen, lood coaten, pannen coaten of vervangingswerkzaamheden Het liefst 1 bedrijf dat alles verzorgd of samenwerkt met een partner voor b.v. het coaten.

Schoorsteen voegen en spouwlood vervangen

Wij willen de schoorsteen van ons huis laten voegen en het spouwlood rondom laten vervangen.

Nokvorsten dichtsmeren en loodslabben herstellen

Kunnen jullie een offerte opstellen voor het uitvoeren van de volgende werkzaamheden: Dichtsmeren van de nokvorsten ca 7 meter, daarnaast heb ik loodschabben die moeten hersteld worden. Het herstellen van de voegen in de schoorsteen Timing is redelijk flexibel. Heb geen lekkage hoeft dus niet op stel-en-sprong. Januari / Februari is wat mij betreft prima, later dan dat evt bespreekbaar.

Partners

Partners van Casius