Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een gevelspecialist en metselaar uit Bilthoven te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten of metselaars. U komt in Bilthoven heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist en metselaar of meerdere gevelspecialisten en metselaars.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist en metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze gevelspecialisten of metselaars in Bilthoven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist of metselaar !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelrenovatiebedrijven, metselaars, gevelreinigers, voegers en gevelspecialisten in Bilthoven of directe omgeving.

515 klanten uit Bilthoven bevelen een bij Casius in Bilthoven aangesloten metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist / metselaar aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een gevelspecialist en metselaar, goed èn betaalbaar, uit Bilthoven bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een gevelspecialist en metselaar in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij gevelspecialisten en metselaars voor: isoleren van de gevels van 212 appartementen, het isoleren en bekleden van een buitengevel, buitengevel schuren, een vrijstaande woning voorzien van betere isolatie, het isoleren en stucen van een kopgevel, gevel thermisch isoleren, het van buitenaf isoleren van de gevel en afstucen, buitenmuur isoleren en bekleden, gevelbekleding en waarschijnlijk isolatie vervangen, het vervangen van kunsstof gevelbekleding, steenstrips op gevel aanbrengen, het realiseren van steenstrips aan uitbouw en voorgevel, gevel stucen en isoleren en kozijnen vervangen, het isoleren en bekleden van twee gevels, het opnieuw bekleden van een gevel en eventueel rolluiken plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke gevelspecialist of metselaar uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist voor gevel- en metselwerk in Bilthoven staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist of metselaar in Utrecht:

Voegen vervangen aantal muren

Voegen van gevelterras herstellen, vervangen. 12 vierkante meter. Muur van tuinterras opnieuw voegen, herstellen. 3 x 3, van 80 cm hoog.

Schoorsteen opnieuw voegen en impregneren

De schoorsteen op de hoekwoning veroorzaakt lekkage. Graag laat ik hem opnieuw voegen en impregneren. De afmeting is 120 bij 120 bij 45 cm. Ik had iemand die het beloofde het te doen, maar dat is helaas niet door gegaan. Die had het plan om met een hoogwerker te komen. Wij grenzen aan een ander hoekhuis en hij wilde daar de hoogwerker plaatsen zodat er genoeg afstand is tot de gevel. Om een beeld te schetsen: ik heb een oprit van ongeveer 3 m, daarnaast zit een heel klein steegje en dan nog een oprit van 3 m, dus in totaal ongeveer 8 m tot de gevel. Ik weet niet of u dit ook het beste lijkt om te doen. Het lekkage loopt al heel lang, omdat ik niemand kan vinden en het voegwerk is al helemaal kapot vanbinnen van de schoorsteen. het is overigens een oud huis uit ik geloof uit 1939. Is er iemand die mij kan helpen op kort termijn?

Van buitenaf isoleren van de woning om isolatiewaarde 5-6 te realiseren

Isolatie moet vanaf buitenzijde middels PIR of vergelijkbare techniek leiden tot een RC waarde van minimaal 5. Het huis heeft een bestaande spouwmuur, en is uit 1971. De gevel 5 het dak 6. Schatting van 80m2 voor het dak, rechthoekig huis met gevel van 150m2. Hier gaan natuurlijk nog de ramen en deuren af. Graag langskomen om de opties te bekijken en offerte te laten opstellen.

Gevel opnieuw bepleisteren

Het gaat om een 11 jaar oude gevel op zuid kant. Er zitten nu beschadigingen/scheuren in het pleisterwerk. Ik wil het opnieuw laten pleisteren. De gevel is 50 m2.

Buitengevelisolatie plaatsen

Het betreft een vrijstaande woning. Hier willen wij de gevels aan de buitenzijde laten isoleren en daarna laten stucen. De oppervlakte is ongeveer 200 m2.

Zijgevel laten voegen

Ik wil de zijgevel (ongeveer 50 m2) van mijn hoekwoning opnieuw laten voegen. Een klein deel is al eerder gevoegd maar zal opnieuw gedaan moeten worden.

Gevelrenovatie

Er is 15 jaar geleden een kunststof coating aangebracht op de stenen gevel. Deze is hier en daar beschadigd en losgelaten. De oppervlakte van onze 2 onder 1 kap is ongeveer 100 m2 groot en heeft een hoop ramen.

Gemetselde schoorstenen vervangen en vernieuwen

Twee oude gemetselde schoorstenen vervangen / vernieuwen.

Schoorsteen opnieuw voegen en impregneren

De schoorsteen op de hoekwoning veroorzaakt lekkage. Graag laat ik hem opnieuw voegen en impregneren. De afmeting is 60 bij 60 bij 60 cm.

Voegen van garagemuur en woonhuis vervangen

Vervangen van een aantal meters slechte voegen in garagemuur en muur woonhuis. Ik zie een aantal loszittende stukjes, graag kijken naar de gevels om te kijken wat er precies dient te gebeuren.

Lekkende schoorstenen repareren

De twee schoorstenen op het dak lekken. Deze moeten gerepareerd worden. Waarschijnlijk het lood vervangen, voegen repareren, schoonmaken en impregneren. De schoorstenen zitten op ongeveer 10 meter hoogte.

Schoorsteen met glijmortel behandelen

Ik heb een gemetselde schoorsteen. Momenteel hebben wij last van lekkage (geur) op de 1e etage. Inmiddels hebben wij gelezen dat dit zonder breekwerk te repareren is. Ons schoorsteenkanaal is bij benadering 8 meter lang. Kunt u een inschatting maken wat hiervan de kosten ongeveer zullen zijn? Graag een reactie per mail.

Gevelbekleding vastzetten

Een paar planken aan de kopse kant van het huis moeten worden vastgezet. Het gaat om loszittende gevelbekleding op de 1e verdieping.

Muren reinigen of zandstralen

Het betreft het reinigen van de muren in onze tuin (17 m2). Het gaat om de binnenzijde van de buitenmuur en om de buitenkant van de schuur. De reiniging dient plaats te vinden in maart, direct nadat de hovenier de tuin heeft leeggeruimd. Wij denken zelf aan zandstralen, maar misschien is een andere methode beter.

Voegwerk van de schoorsteen herstellen

Enkele voegen van de zuidelijke muur van de schoorsteen zijn zwart, hierdoor zijn er openingen van het rookkanaal via de voegen naar buiten ontstaan. Het is de schoorsteen bovenop de tweede verdieping. Via een dakkapel is de schoorsteen goed bereikbaar. Afmetingen: 0,90 x 1,28 m dus totaal ongeveer 17,6 m voegwerk. Eerst de voegen uithakken en daarna nieuw voegwerk aanbrengen.

Scheidingsmuur afbreken en weer opbouwen

Ik wil graag de bestaande afscheidingsmuur van 6 meter lang en 1,80 meter hoog laten slopen en het puin laten afvoeren. Daarna wil ik een nieuwe afscheidingsmuur laten bouwen, enkelsteens van 6 meter lang en 2 meter hoog. Gaarne prijsopgave wanneer wij de stenen leveren. Uitgaan dat er onder de bestaande muur fundering aanwezig is. Geef tevens een raming van het aanbrengen van de fundering voor het geval deze niet aanwezig is. Ondergrond is zandgrond. Cement en voeg zou door de vakman mogen worden geleverd.

Buitengevel watersafstotend impregneren

Graag wil ik de buitengevel waterafstotend maken.

Vervangen van de voegen in de gevel

Vervangen van de voegen in twee muurtjes langs een betonnen oprit naar een drive-in garage. In totaal 2 x 8 m². Ook vochtwerend materiaal inbrengen in de muurtjes (impregneren).

Gevel renoveren inclusief nieuwe kozijnen

Met het plaatsen van kunststof kozijnen in het vooruitzicht blijken er in de achtergevel, boven het raam zo’n zeven stenen los te zitten. Daarnaast is het voegwerk van zeer matige kwaliteit. Het gaat hierbij in totaal om ongeveer 12 m2 metselwerk, ongeveer 36 lagen en 5.20 meter breed minus 2 m2 raam. Obstakel is een serre waar in ruime mate een afdoende oplossing gevonden moet worden om deze in te pakken/af te schermen. Vraag is: - wat gaat dit kosten als we vragen om vastzetten stenen en voegwerk vervangen - welke oplossing jullie hebben voor de serre, deze is van glas

Gemetselde gevel stuken

Buitenwerk gevels met een totale oppervlakte van 600 m2. Huidige ondergrond: Metselwerk, baksteen, nieuwe knipvoegen. Gewenste afwerking: lichte kleur stucwerk. Wat zijn de mogelijkheden wat betreft de ondergrond en hoe het stucwerk er goed op komt te zitten? Graag een indicatie van de kosten, mogelijk daarna een afspraak.

Gevel ontdoen van groene aanslag

Het betreft een wit geschilderd huis. Er zit wat groene aanslag aan de buitenland van het huis. Lijkt niet echt vast te zitten. Moet dus schoongemaakt worden. Let op !!! Ik woon in het buitenland. Mijn mobiel is

Gat boren voor houtkachel

Voor een dubbelwandig rookgas afvoerkanaal door de kopgevel van mijn hoekhuis (spouwmuur 32 cm) zoek ik iemand die daar een gat doorheen kan boren. De uitwendige diameter van de dw rvs pijp is 200 mm. Binnenblad is kalkzandsteen geïsoleerde spouw en bakstenen buitenblad. In de vloer moet een gat van ongeveer 70 á 80 mm. Komen voor een verslucht aanvoer vanuit de kruipruimte. De exacte maat moet ik bij de kachelleverancier nog nader opvragen. De vloer is een zg. broodjesvloer met beton erop en een smeervloer. De vloer is bedekt met parket en de muren zijn strak afgewerkt door de stucadoor. We willen dus dat er schoon en netjes gewerkt gaat worden, want repareren gaat eigenlijk niet.

Tuinmuur metselen

Een tuinmuur van ongeveer 23 meter lang metselen. Het is een oud huis waar ik een tuinmuur wil verplaatsen. Het is 3 stenen en een halve steen er bovenop hoog, boven het maaiveld. Fundering + metselen. De materialen zal ik voor mijn rekening nemen tenzij u een mooie prijs kan maken.

Renovatie schoorsteen

Bij meerdere woningen treed er lekkage op bij de schoorstenen. De lekkage wordt veroorzaakt door verkeerd aangebrachte en te lichte loodvervanger. Deze loodvervanger dient te worden verwijderd en vervangen door 22 ponds lood inclusief de loketten. Tevens moeten de voegen worden uitgekrabd en opnieuw gevoegd. Indien noodzakelijk eventueel de schoorstenen nog laten impregneren.

Schoorsteen vervangen

Onze schoorsteen staat inmiddels 'los' en dient geheel opnieuw gemetseld te worden.