Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij gevelspecialisten / metselaars voor betonrot oplossen:

Betonrot oplossen

Bij het kruipluik naar de kruipruimte toe zit een klein stukje wat betonrot heeft. Dit wil ik graag laten repareren. De kruipruimte zelf is 50 m2 groot.
Onze klant uit Baarn (Utrecht) wenst(e) offertes van gevelspecialisten / metselaars voor gevel- en metselwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor betonrot oplossen uit heel Nederland:

Betonschade (betonrot) oplossen

Aan de balkonrand brokkelen delen van het beton af. Ook in de betonlaag van het balkon zitten scheuren/oneffenheden. Ik wil de rand herstellen plus eventueel een nieuwe deklaag leggen voor mijn balkon.

Betonrot oplossen

Ik wil het betonrot van 30 cm breed oplossen. Dit is ontstaan omdat er ooit is geboord in de vloer. De bodem van de kruipruimte is geïsoleerd.

Betonrot aanpakken voor VvE

Voor een VvE te Deventer zijn we op zoek naar een bedrijf dat betonproblemen op de galerij, maar ook de schuurdaken zou kunnen oplossen. Het gaat om het trappenhuis en een deel van de galerijvloer. Hier is een stuk van 40 cm afgebrokkeld. Er is een inspectierapport, monster afname, en er zijn foto's voor handen. Is het mogelijk om op korte termijn iets af te spreken om te kijken naar een mogelijke oplossing? Voor de vergadering heb ik offertes en geboden oplossingen nodig om bespreekbaar te maken. De vergadering beslist vervolgens hoe we hiermee omgaan.

Balkon met betonrot renoveren

Hekwerk opnieuw bevestigen, vloer schilderen, eventueel betonrot oplossen. Drie balkons, in totaal 15 meter. Graag willen we door u laten bekijken wat verder nodig is om deze op te knappen.

Balkonrenovatie en vochtdoorslag

Het betonnen balkon aan onze hoekwoning (1966) is al jaren een probleem. De verf blijft niet zitten en de stukken vallen er af (betonrot?). Wie kan dit 'blijvend' voor ons renoveren? Balkon van 6 meter breed en een meter diep. Daarnaast is in een ander deel van het huis een vochtplek onstaan in de muur net boven de vloer. Of het vocht van onder of van buiten komt? Geen idee. Welke expert kan hiernaar kijken en oplossen? Mits binnen redelijke begroting behoort eventueel nieuw voegwerk en vloerisolatie van houten vloer ook tot de mogelijkheden.