Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een gevelspecialist en metselaar uit Baarn te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten of metselaars. U komt in Baarn heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist en metselaar of meerdere gevelspecialisten en metselaars.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist en metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze gevelspecialisten of metselaars in Baarn u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist of metselaar !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelrenovatiebedrijven, metselaars, gevelreinigers, voegers en gevelspecialisten in Baarn of directe omgeving.

355 klanten uit Baarn bevelen een bij Casius in Baarn aangesloten metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist / metselaar aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een gevelspecialist en metselaar, goed èn betaalbaar, uit Baarn bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een gevelspecialist en metselaar in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij gevelspecialisten en metselaars voor: isoleren van muren en steenstrips monteren ivm gevelrenovatie 200m2, gevels en plat dak isoleren en afwerken, gevels renoveren, tuinmuur metselen en fundering daarvoor aanbrengen, gevel renoveren, gevelrenovatie, het renoveren en isoleren van mijn gevel met isolatieplaten, gevel isoleren, achtergevel pleisteren, gevel opnieuw voegen, het plaatsen van Cortenstaal tegen gevels, het isoleren en bekleden met crepi van buitengevels, gevel isoleren en bekleden, canexel vervangen met kunststofpanelen, twee zijgevels en voorgevel vervangen door kunststof en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke gevelspecialist of metselaar uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist voor gevel- en metselwerk in Baarn staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist of metselaar in Utrecht:

Het isoleren en stucen van buitengevel

Ik zoek een gevelspecialist die de zijgevel van onze woning kan voorzien van isolatie en stucwerk. Het gaat om een gevel van 2,6 meter hoog en ongeveer 12 meter breed. De gevel is momenteel al voorzien van oud stucwerk.

Tuinmuurtjes rond 18 appartementen schoonspuiten, voeg- en metselwerk

Als VvE willen wij de tuinmuurtjes rond de 18 appartementen laten schoonspuiten, herstellen (metselwerk) en opnieuw voegen.

Gevel bekleden

Het betreft een nieuwbouw bijgebouw dat als houtskelet wordt gebouwd. Daar wil ik graag een composiet afwerking van de gevels maken. We overwegen ook Red Ceder, als massief hout, en zoeken dus iets dat daar goed in de buurt komt en met name zo natuurlijk mogelijk is en onderhoudsvrij. Het zal gaan om ongeveer 150 m2 gaan.

Zijgevel herstellen

Ik zoek een gevelspecialist die mij kan helpen. Het betreft de zijgevel (tussen de 50-100m2) herstellen van scheuren en loslatende verflagen. Opnieuw schilderen of coaten(crepi). De gevel is goed bereikbaar.

Zijgevel herstellen

Betreft zijgevel scheuren herstellen en enkele loszittende plekjes bijwerken en tevens schilderen (coating?). De zijgevel is ongeveer 70 m2. Kan ik hier een offerte voor krijgen?

Betonrot oplossen

Bij het kruipluik naar de kruipruimte toe zit een klein stukje wat betonrot heeft. Dit wil ik graag laten repareren. De kruipruimte zelf is 50 m2 groot.

Buitenmuur isoleren

Ik wil mijn buitenmuur laten isoleren. Het gaat om een oppervlakte van ongeveer 50-60 m2. Ik zou graag de mogelijkheden willen weten.

Gat voor de afzuigkap boren door de buitenmuur

Gat voor de afzuigkap boren door de buitenmuur.

Toiletruimte metselen

Wc ruimte in een schuur/werkruimte

Tuinmuur metselen op de erfafscheiding

Ik wil een muur bouwen en metselen op de erfafscheiding met de buren. Er is geen fundering aanwezig en de ondergrond is zandgrond. De muur moet ongeveer 3.50 meter breed en rond de 2 meter hoog worden maar als het aan kosten scheelt mag de muur 1.20 meter hoog zijn.

Tuinmuur aanmetselen

Graag wil ik een bestaande, enkelmuurs, muur ik mijn tuin verlengen met ongeveer 1.25 x 1.45 meter en daar aan vast een kolom van 1.90 meter hoog en ongeveer 30 a 45 cm breed, waartussen een poort gezet kan worden van ongeveer 0.90 x 1.80 meter. Hiervoor dient waarschijnlijk tevens een fundering gestort te worden. De schutting met begroeiing zoals deze er staat zal ik alvorens de werkzaamheden verwijderen. Graag ontvang ik een indicatie van de totaalprijs op basis van de door de vakman te leveren materialen en werkzaamheden.

Halfsteense buitenmuur metselen

Het betreft ongeveer 30 m2 metselwerk, nieuwbouw garage met puntdak. Grote garagedeuren aan de voorzijde en een deur met raam ernaast aan de achterzijde. De aanvangstdatum zal eind mei/begin juni worden. Op de meegestuurde samengestelde foto het bedoelde resultaat. Ik help graag mee opperen.

Buitenmuur herstellen en voegwerk van de hele woning vernieuwen

Wij wonen in een tussenwoning, waar de voorgevel gedeeltelijk bestaat uit een soort sierstenen. Hiervan zijn er 15 kapot en ik wil die graag laten vervangen. Verder wil ik alle buitenmuren van mijn woning en de schuur opnieuw laten voegen. Ik maak graag een afspraak om het werk hier te laten beoordelen en opmeten en ik ontvang hierna graag uw gedetailleerde offerte. Ik heb slechte ervaringen met bedrijven die het werk hier komen opnemen maar geen offerte sturen, ondanks mijn herhaald verzoek. Daarom vraag ik alleen aan serieuze bedrijven om te reageren.

Tuinmuur met poeren metselen

Tuinmuur metselen: inclusief fundering en voegen. Een muur met poeren. In totaal ongeveer 36 meter lang en 1.80 meter hoog. Een stuk op de laan, een stuk bij de buren. Op dat stuk staat een eik, daar zal een stalen balk geplaatst moeten worden in plaats van de betonnen fundering. Graag uw offerte met een zonder de stenen. Het mogen afgekeurde stenen zijn. Het mag er oud uit gaan zien.

Tuinmuur laten metselen

Ik wil graag een kostenoverzicht voor het laten metselen van een tuinmuur/schuttingmuur. Half steenmuur. Totale lengte 14 meter en hoogte 2 meter. Het mag een goedkope steen zijn. De fundering is al reeds gestort. Ik zie graag een offerte tegemoet.

Schoorsteen renoveren en mogelijk impregneren

Ik heb lekkage aan de schoorsteen. Ik moet de schoorsteen laten voegen en impregneren of laten verwijderen. Ik wil de schoorsteen graag laten beoordelen en advies krijgen in de beste oplossing om de lekkage te verhelpen.

Dak- en gevelwerk bij de woning

De klus bestaat uit het volgende: - Schoorsteen opnieuw voegen - Lood van de schoorsteen vervangen - Lood van de dakkapel vervangen (2.50 meter breed) Er zal een steiger nodig zijn.

Verhogen van een bestaande muur

Lengte van de muur is 3.50 meter moet met 0.60 meter verhoogd worden. We zien uw offerte graag tegemoet.

Gevel in de oorspronkelijke staat herstellen

Wit geverfde buitenmuur herstellen tot de oorspronkelijke, rode steen. Het is een jaren-30 woning. De verf begint te bladderen. De buitengevel is ongeveer 11 m2. In ieder geval de verf verwijderen. Optioneel daarna impregneren, graag advies daarover.

Buitengevel isoleren tegen vocht

West gevel eventueel helemaal voorzien van buitengevel isolatie, 10 x 10 meter, mits dit ook vochtwerend is, in verband met vochtproblemen.

Gevelreiniging en gevel impregneren

Betreft een eengezins hoekwoning met garage aan het pand vast, uit 1973. Gevel is vies geworden in de loop der jaren. Aantal m2 is onbekend. In ieder geval de zijgevel, mogelijk ook de achtergevel en de rest even bekijken. Zijgevel is ongeveer 50 m2, exclusief de garage, die moet ook meegenomen worden. Graag offerte voor reinigen en impregneren.

Metselwerk uit laten voeren

Betreft metselwerk halfsteens spouw halfsteens

Schutting metselen

Wij willen graag een schutting laten metselen. Gefundeerd en vervolgens opgetrokken met bakstenen tot ongeveer 80 cm. (breedte zo breed als de lengte van een baksteen). Daarbovenop van die gemetselde vierkanten palen met daartussen cederhouten delen horizontaal. Het gaat om ongeveer 15 meter en we dachten dat onder te verdelen met 7 stenen palen waardoor er 6 houten vlakken ontstaan. Wat zouden daar grofweg de kosten voor zijn, inclusief het graven en het storten van een fundering? En het voegen natuurlijk. De totale hoogte bedraagt om en nabij 2 meter.

Buitenzijde van de schoorsteen renoveren

Voegwerk + het lood van de schoorsteen moet nagekeken worden. Geheel impregneren en de bovenkant opnieuw afsmeren of vervangen door kunststof. Afmeting van de schoorsteen is ongeveer 1 meter hoog. De schoorsteen zit boven de eerste verdieping, op een meter of zeven hoog. Via een plat dak bereikbaar.

Schoorsteen renovatie

Schoorsteen op het dak is oud, Schoonmaken en nieuwe voegen