Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een gevelspecialist en metselaar uit Austerlitz te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten of metselaars. U komt in Austerlitz heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist en metselaar of meerdere gevelspecialisten en metselaars.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist en metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze gevelspecialisten of metselaars in Austerlitz u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist of metselaar !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelrenovatiebedrijven, metselaars, gevelreinigers, voegers en gevelspecialisten in Austerlitz of directe omgeving.


Voor een gevelspecialist en metselaar, goed èn betaalbaar, uit Austerlitz bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een gevelspecialist en metselaar in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij gevelspecialisten en metselaars voor: het isoleren en bekleden van een gevel met steenstrips, vervangen van drie balkonnen, gevelbekleding en 13 dakramen inclusief schuifpui vervangen van woonboot, verflaag verwijderen gevels en bekleden met steenstrips, een gevel voorzien van isolatie en steenstrips, vervangen van isolatie en gevelbekleding, gevel renoveren, gevel realiseren, het verwijderen van gevelbekleding en het aanbrengen van sierpleister, buitengevels van buitenaf isoleren, tuinmuur metselen, gevel renoveren, gevelrenovatie, gevel isoleren en bedekken, gevel nieuwbouwwoning isoleren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke gevelspecialist of metselaar uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist voor gevel- en metselwerk in Austerlitz staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist of metselaar in Utrecht:

Het isoleren van een gehele vrijstaande woning

Ik zoek een aannemer die onze gehele vrijstaande woning kan renoveren ten behoeve van betere algemene isolatie. Het gaat om het aanbrengen van gevelisolatie en het bekleden (stuc- of steenstrips). Het gaat hierbij om 150 m2. De ondergrond bestaat uit metselwerk. Daarnaast moet het gehele dak vernieuwd worden. Dit betreft het isoleren van het dak en het vervangen van de pannen(latten). Daarnaast moet alle beglazing vervangen worden door HR glas.

Gevel renoveren van een kantoorpand

Welke oppervlakte moet bekleed worden? Meer dan 100 m². Wil je de muren ook laten isoleren? Ja / misschien. In welke metaalsoorten heb je interesse? Gelakt aluminium, gelakt staal. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Beton gevel met kunststofkozijnen.

Bekleden schoorsteen met kunststof

In verband met doorlekken metselwerk wil ik de schoorsteen laten bekleden met kunststof. De schoorsteen zit op de nok, op ongeveer 7 meter hoogte. Het betreft hier vrijstaande woning.

Fundering voor uitbouw metselen

Wij willen een uitbouw van 3 × 3 m laten metselen. Tevens een uitbouw van 360 x 800 cm laten metselen in eerste instantie gaat het om de fundering.

Metselen en voegen van een aanbouw

Vanaf april gaat wij starten met het maken van een aanbouw aan onze woning. Vanaf half april kunnen de buitenmuren worden opgemetseld. Het gaat om ongeveer 35 m² metselwerk, 1930 stenen en 2 rollagen van totaal 24 meter. Hierna moeten de muren platvol worden gevoegd. Wij leveren zelf de materialen. Wij ontvangen graag een prijsopgave voor de werkzaamheden.

Reinigen en impregneren van schoorstenen

Schoorsteen aan buitenzijde reinigen van alg aanslag, voegwerk van schoorsteen nalopen. Goed bereikbaar via dakkapel. Zelf werk komen bekijken. Daarna specificatie van kosten: werkzaamheden, (hulp)materiaal, te gebruiken impregneermiddel. Ik ben tot en met 12 oktober op vakantie, dus graag reacties per mail!