Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij gevelspecialisten / metselaars voor gat boren in buitenmuur voor afzuigkap:

Gat boren in buitenmuur voor afzuigkap

Wij hebben een woning gekocht en krijgen daarvan op 20 november de sleutel. We willen daar een gat laten boren door de buitenmuur voor het aansluiten van de afvoer van de afzuigkap. Een bestaand gat moet netjes worden dichtgemaakt. We ontvangen daarvoor graag uw offerte.
Onze klant uit Amersfoort (Utrecht) wenst(e) offertes van gevelspecialisten / metselaars voor gevel- en metselwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor gat boren in buitenmuur voor afzuigkap uit heel Nederland:

Gat boren voor afzuigkap 125 mm

Ik wil graag een gat hebben naar buiten voor de afvoer van afzuigkap. Binnenmuur is kalkzandsteen buitenmuur is metselwerk. Wat gaat dat kosten? Met vriendelijke groet, Wim Meelker

Gat voor afzuigkap door buitenmuur

Graag uw offerte voor het boren van een gat door de buitenmuur ten behoeve van een afzuigkap in de keuken. De gewenste diameter is 150 mm.

Gat boren voor gashaard

Wij willen een gat van 150 mm laten boren, voor een gashaard, door een betonnen plafond (gewapend). Deze komt uit achter het dakbeschot, dus geen hoge werkruimte.

Gat voor afzuiging boren

Ik wil dat er een gat van 15 cm wordt geboord zodat er een afzuigkap geplaatst kan worden.

Gat boren door spouwmuur

Gat 110 mm door spouwmuur ( steen)

Afzuiggat laten boren

Ik wil een gat laten boren voor een afzuigkap voor mijn woning uit 2003. Het gat zal door een betonnen binnenmuur en een stenen buitenmuur gemaakt moeten worden.

Jacobus 6 houtkachel plaatsen

Graag zouden wij een offerte aanvragen voor de installatie van een Jacobus 6 houtkachel. Het zou hierbij gaan om: * de aansluiting van de kachel op de nisbus * het boren van een gat door de vloer naar de kruipruimte ter behoeve van de externe luchttoevoer. (Het gaat hierbij om een travertino marmeren vloer met vloerverwarming. ) * Het aansluiten van de kachel op bovengenoemde luchttoevoer. Het aanwezige materiaal is als volgt: 1x Jacobus houtkachel 1x schuifpijpcm 1x verloop 130 -> 150 mm 1x roset 150mm 1x Jacobus adapterset externe luchttoevoer 1x T-stuk

Rond gat in buitenmuur boren

Voor mijn droogmachine wil een gat (110 mm) laten boren in de spouwmuur (buitenmuur) in de bijkeuken (begane grond). De wand bestaat uit een buitenblad van MBI-steen-steenwol isolatie - binnenspouwblad van kalkzandsteen. De hoogte van het gat zal ongeveer 2 meter moeten zijn. Uitvoering mag begin volgend jaar zijn.

Gat boren in vloer toilet

Ik wil graag offerte voor het boren van 1 gat in betonvloer ter behoeve van een hangtoilet. Het gaat om een stuk in een bestaande toiletruimte. Ik weet niet precies hoe groot het gat moet worden maar het gaat om een standaard toilet.

Gat boren voor rookgaskanaal

Een gat boren door de zijgevel met een diameter van 130 mm. Buitenmuur is van steen, binnenmuur is van gasbeton blokken. Dikte is ongeveer 300 mm. Graag droog boren in verband met vloer en behang.

Partners

Partners van Casius