Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een gevelspecialist of metselaar uit Utrecht te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten en metselaars. U komt in de provincie Utrecht heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist en metselaar of meerdere gevelspecialisten en metselaars.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist of metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze gevelspecialisten en metselaars uit Utrecht u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist of metselaar!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelrenovatiebedrijven, metselaars, gevelreinigers, voegers en gevelspecialisten in Utrecht.

551 klanten uit Utrecht bevelen een bij Casius in Utrecht aangesloten metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist / metselaar aan met een gemiddelde score van 8,2/10.

Voor een gevelspecialist of metselaar, goed èn betaalbaar, uit Utrecht bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een metselaar en gevelspecialist in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij gevelspecialisten en metselaars voor: schuur met spouwmuur metselen, voorgevel voorzien van crepi met isolatie, gevelwerk isoleren en afwerken, gevels van meerdere panden reinigen, metalen gevelbekleding zonder isolatie aanbrengen, natuursteen of houten gevelbekleding met isolatie aanbrengen, natuursteen gevelbekleding zonder isolatie aanbrengen, gevelisolatie- en stucwerk aanbrengen, alle buitenmuren laten isoleren, gevel voorzien van steenstrips zonder isolatie, composiet gevelbekleding aanbrengen, steenstrips met isolatie aanbrengen, houten gevelbekleding plaatsen, steenstrips met isolatie op de gevel aanbrengen, gevel van steenstrips voorzien en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke gevelspecialist en metselaar uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist voor gevel- en metselwerk in de provincie Utrecht staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist of metselaar in Utrecht:

vrijdag 16 februari 2018

Muur van schuur opnieuw voegen

De voegen van 1 muur van onze schuur moeten vervangen worden. Het gaat om circa 10 m2. Graag offerte.
woensdag 14 februari 2018

Betonnen latei in de gevel repareren

Bij de betonnen latei naast mijn kozijn is een stuk afgebroken waardoor er binnen een lekkage is ontstaan. De beschadiging is 30 cm breed en 10 cm hoog. Ik woon op 4 hoog en voor herstelwerkzaamheden is een hoogwerker noodzakelijk.
dinsdag 13 februari 2018

Lateien in de gevel laten vervangen

De lateien van onze gevel voor en achter moeten vervangen worden.
dinsdag 13 februari 2018

Tuinmuur doortrekken met metselblokken

Ik wil een tuinmuur aan de zijkant van de woning doortrekken, d.m.v. metselblokken, hoogte circa 1 meter, totale lengte circa 18 meter.
zondag 11 februari 2018

Schutting en muurtje in de tuin maken

Onze tuinafscheiding van circa 5 meter is volledig omver gewaaid door de storm. - Er dient een muurtje (vast zittend aan het huis) gemetseld te worden van 2 meter breed en 2 meter hoog. - De schutting van twee panelen van 1.80 meter x 1.80 meter met een pergola aan de bovenkant moet worden vervangen. - En er moet een nieuwe tuindeur van circa 90 cm breed komen.
zondag 11 februari 2018

Hoekhuis van Crepi met isolatie voorzien

Welke oppervlakte moet bepleisterd worden? (Bij benadering)Om welk gebouw gaat het? Halfopen woning of rijhuis Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Hoekhuis met op begane grond een kleine aanbouw van de buren. Rest van de zijgevel is 'vrij'. In de zijgevel van onze woning zit klein badkamerraam.
vrijdag 9 februari 2018

Bungalow van Crepi met isolatie voorzien

Vrijstaande jaren '60 bungalow vrijstaand waarvan de buitenmuren geïsoleerd moeten worden en vervolgens met Crepi worden afgewerkt. In totaal zo'n 85 m2.
donderdag 8 februari 2018

Verzakte gevel herstellen

De rechtergevel is verzakt en er zit een enorme scheur, de buitenmuur is ongeveer 19 meter lang. Waarschijnlijk is de fundering met houten palen verzakt. Wat is een ruwe schatting van de kosten en de doorlooptijd van de reparatie.
dinsdag 6 februari 2018

Crepi met isolatie aanbrengen

Welke oppervlakte moet bepleisterd worden? (Bij benadering) Omstreeks 32 m2 Om welk gebouw gaat het? Halfopen woning of rijhuis Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Ik wil crepi met isolatie laten aanbrengen aan de buitengevel aan de achterzijde in combinatie met inzet dubbelglas respectievelijk. Monumentenglas en enig metselwerk met behulp van duurzaamheidslening. Eventueel ook de binnenisolatie voor 8 m2 afwerken. Het gaat om een gebouw uit de 17e eeuw.
zondag 4 februari 2018

Natuursteen gevelbekleding zonder isolatie aanbrengen

Wij willen graag gevelbekleding aanbrengen zonder isolatie op onze woning. Oppervlakte is ongeveer 135 m2. Wij zijn geïnteresseerd in de prijs van leisteen, zowel natuurleisteen als kunststof. Locatie goed bereikbaar en zonder voorwerk.
zaterdag 27 januari 2018

Ventilatierooster in de slaapkamermuur laten maken

Ik zou graag een ventilatierooster in de muur van mijn slaapkamer laten maken. Indien mogelijk om te combineren zou ik ook graag een rot hoekje in mijn kozijn laten repareren.
vrijdag 26 januari 2018

Houten gevelbekleding met isolatie aanbrengen

De klant wil zijn vrijstaande woning laten voorzien van houten geveldelen. Het gaat om ongeveer 120 vierkante meter. De klant denkt aan cederhout, maar de vakman mag hem hier nog in adviseren. Tevens wil de klant er misschien isolatie achter laten aanbrengen, maar ook daar wil de klant geadviseerd over worden door de vakman. De klant doet zelf al het voorbereidende werk (verwijderen van de huidige gevel).
maandag 22 januari 2018

Halfsteense tuinmuur opmetselen

Ik wil als erfafscheiding een halfsteens tuinmuur van rode baksteen in mijn achtertuin aansluitend op mijn zijgevel. Totale lengte ongeveer 11.87 meter, hoogte 1.80 meter (L vorm). Oude fundering voor het grootste deel aanwezig (oude muur met daarop schutting gesneuveld bij storm). Materialen voor de vakman en wij gaan proberen zelf het voorwerk te doen.
maandag 22 januari 2018

Dakpannen en gevel reinigen

Wil de gevlt gereinigd, gestraald hebben en eventueel voegen alsmede de dakpannen reinigen en impregneren en daar waar nodig reparatie en of vervanging pannen.
maandag 22 januari 2018

Witte kalkzandsteen gevel reinigen en impregneren

Het gaat om de helft van een gevel van een 2 onder 1 kap. Witte kalkzandsteen. Circa 90 m2.
maandag 22 januari 2018

Scheidingsmuur tussen balkons herstellen

Muurtje tussen balkon met buren is tijdens de storm losgekomen van de gevel (staat er haaks op) en gedeeltelijk omgewaaid. Opnieuw opbouwen met bestaande stenen. ± 1 x 2 meter.
maandag 22 januari 2018

Schoorsteenkanalen afsluiten

In mijn schoorsteen zitten 4 kanalen die niet meer gebruikt worden. Betreft een gezamelijk schoorsteen met de buren. Deze wil ik graag waterdicht hebben, zodat er geen water in de woning komt via de schoorsteen. De nokhoogte is circa 9 meter, op de zolderverdieping. Eind jaren '80 woning, 2 verdiepingen plus een zolder.
zondag 21 januari 2018

Kalkzandsteen schoonspuiten en impregneren

Ons huis van kalkzandsteen moet schoongespoten en geïmpregneerd worden. Het is circa 10 jaar geleden gebeurd de oppervlakte is 200 m2.
zondag 21 januari 2018

Tuinmuur laten metselen

Ik zou graag een prijsindicatie willen hebben voor het metselen van een tuinmuur over een lengte van 7 meter en een hoogte van 1.90 meter. We willen graag een natuursteen gemetselde muur met keien. Kunt u een offerte maken, inclusief fundering, materiaal en metselwerk?
zondag 21 januari 2018

Buitenmuur opnieuw voegen

De voegen in de achtergevel willen wij graag laten vervangen. Het gaat om ongeveer 20 m2.
zaterdag 20 januari 2018

Gat boren in een stenen garagebox

Gat boren van 200 mm, net onder het houten boeideel in muur van stenen garagebox. T.b.v. ventilatie. Hierna moet een rooster geplaatst kunnen worden. Telefonisch slecht bereikbaar.
donderdag 18 januari 2018

Schoorsteen renoveren

Graag ontvangen wij een prijsindicatie voor het renoveren van een schoorsteen. 30er jaren huis, voegwerk en zink. Op de foto de enige zichtbare schoorsteen.
donderdag 18 januari 2018

Stenen tuinmuur bij hoekwoning metselen

Van de houten schutting moet 1 deel vervangen worden. Het andere deel is goed, van hard hout, maar bestaat uit verschillende plankdelen. We overwegen nu een stenen tuinmuur. De houten schutting met de buren kan blijven staan. We zijn erg benieuwd wat het kost, daarom de vraag naar een offerte.
donderdag 18 januari 2018

Schoorsteen renoveren

Op zolder zien wij inslag van water. Waarschijnlijk moet er opnieuw gevoegd worden aan de buitenkant en het lood vervangen worden.
woensdag 17 januari 2018

Voegen vervangen

Voegen vervangen van de voorgevel en de achtergevel wat zijn de kosten per m2 voorgevel zit een balkon dus ook de binnenkant van het balkon voegen zijn slecht

Partners

Partners van Casius