Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een gevelspecialist of metselaar uit Utrecht te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten en metselaars. U komt in de provincie Utrecht heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist en metselaar of meerdere gevelspecialisten en metselaars.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist of metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze gevelspecialisten en metselaars uit Utrecht u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist of metselaar!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelrenovatiebedrijven, metselaars, gevelreinigers, voegers en gevelspecialisten in Utrecht.

584 klanten uit Utrecht bevelen een bij Casius in Utrecht aangesloten metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist / metselaar aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een gevelspecialist of metselaar, goed èn betaalbaar, uit Utrecht bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een metselaar en gevelspecialist in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij gevelspecialisten en metselaars voor: buitengevel schuren, woning opnieuw laten stucen of metselen, het isoleren en bekleden van twee gevels, het opnieuw bekleden van een gevel en eventueel rolluiken plaatsen, gevelbekleding vervangen, zo dun mogelijk te isoleren vanaf de buitengevel, latei en gevel repareren, buitengevel keimen, schuur gevel isoleren en bekleden, woning gevels verven, spuitkurk op woning aanbrengen, gevelrenovatie met palletstenen, het realiseren van keralit gevelbekleding, opnieuw voegen / metselen van wanden en scheuren repareren voorgevel, huis opnieuw voegen, het isoleren van de gevel en houten vloer en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke gevelspecialist en metselaar uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist voor gevel- en metselwerk in de provincie Utrecht staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist of metselaar in Utrecht:

zondag 29 maart 2020

Gevel op het zuidwesten voegen

Uitslijpen en opnieuw voegen van een gevel op het zuidwesten. Ongeveer 20 m2
donderdag 26 maart 2020

Buitenmuur isolatie

Het gaat om de buiten muurisolatie van een op het westen gelegen enkelsteens muur (ons huis is gebouwd voor 1920). Binnenmuurisolatie is al aanwezig, maar van matige kwaliteit. E.e.a. verloopt via een bouwdepot bij SVN, en we willen achterafsubsidie aanvragen. Kennis bij het bedrijf van de SVN- en subsidieprocedures is dus noodzakelijk. De R-waarde van de isolatie moet minimaal 3,5 m2 K/W zijn. De oppervlakte-eis voor subsidie is minimaal 40 m2, ik hoop dat we daar net aan voldoen. De muur is circa 10 meter lang, maar loopt uit in een punt en er zitten een voordeur en twee kleine ramen in. De dikte van het isolatiemateriaal bij voorkeur zo dun als binnen de isolatievoorwaarden mogelijk is, aangezien ons pad dat naar de voordeur loopt 105 cm breed is. Het afwerken met sierpleister indien mogelijk graag combineren met het opnieuw stucen van onze keukenmuur, plaatsmuurtje en schuur, die achter het huis op het noorden gelegen zijn. Al met al komt dat aanvullende werk qua oppervlakte neer op circa 24 m2.
maandag 23 maart 2020

Buitengevel schuren

Ik wil graag de buitengevel laten schuren en ik ben benieuwd naar wat dit kost. Het gaat om 240 m2. Graag ontvang ik een offerte.
maandag 23 maart 2020

Voegen vervangen aantal muren

Voegen van gevelterras herstellen, vervangen. 12 vierkante meter. Muur van tuinterras opnieuw voegen, herstellen. 3 x 3, van 80 cm hoog.
zondag 22 maart 2020

Gevel isolatie

Momenteel heeft onze woning (bj. 1913) woning een enkel steense muur (geen spouw) en we onderzoeken graag de mogelijkheid om dit te isoleren en afwerken. Het gaat om 120 m2. Graag ontvang ik een offerte.
vrijdag 20 maart 2020

Metselwerk laten uitvoeren

Door een boom is een deel van mijn muur beschadig.Nu dat de boom niet meer is, willen we graag dat de muur gerepareerd wordt: en deel van de bakstenen zijn verplaatst en zitten aantal scheuren, de muur in de hoek moet opgevuld worden met nieuwe stenen en cement ( 160 cm hoog) en we willen dat de muur iets hoger wordt (een rij stenen zoals de buren).
dinsdag 17 maart 2020

Schoorsteen opnieuw voegen en impregneren

De schoorsteen op de hoekwoning veroorzaakt lekkage. Graag laat ik hem opnieuw voegen en impregneren. De afmeting is 120 bij 120 bij 45 cm. Ik had iemand die het beloofde het te doen, maar dat is helaas niet door gegaan. Die had het plan om met een hoogwerker te komen. Wij grenzen aan een ander hoekhuis en hij wilde daar de hoogwerker plaatsen zodat er genoeg afstand is tot de gevel. Om een beeld te schetsen: ik heb een oprit van ongeveer 3 m, daarnaast zit een heel klein steegje en dan nog een oprit van 3 m, dus in totaal ongeveer 8 m tot de gevel. Ik weet niet of u dit ook het beste lijkt om te doen. Het lekkage loopt al heel lang, omdat ik niemand kan vinden en het voegwerk is al helemaal kapot vanbinnen van de schoorsteen. het is overigens een oud huis uit ik geloof uit 1939. Is er iemand die mij kan helpen op kort termijn?
dinsdag 10 maart 2020

Het isoleren van onze spouw op de benedenverdieping

Onderste woonlaag isoleren, de boven etages zijn van hout. Betreft 60m2. Er is een vakbedrijf langsgeweest die geconstateerd heeft dat er in het verleden al isolatie in de spouw is gespoten maar dat lijkt weggezakt te zijn. Het is dus handig als een vakman een keer langskomt om de situatie inschat en een goede offerte opstelt.
zondag 8 maart 2020

Isolatie achter keralit aanbrengen

Dakopbouw van keralit. Binnenkant moet geïsoleerd worden. 31m2 Graag isoleren maar op advies van vakman welk materiaal ik hier het beste kan gebruiken.
zondag 8 maart 2020

Trespa platen dakbopbouw vervangen en controle loden flappen

Wij hebben een dakopbouw en de trespa platen zijn niet goed geplaatst en zijn gaan rotten. Deze moeten vervangen worden. Ook zijn wij benieuwd of de loden flappen die geplaatst zijn nog goed zijn. De afmetingen zijn (ongeveer) twee meter hoog en vier meter breed. De klus kan gedaan worden op een moment waarop het de vakman uitkomt. U kunt ook altijd langskomen om het zelf te bekijken. Wij wonen in Leidsche Rijn (Utrecht).
vrijdag 6 maart 2020

Buitengevel, vloer en dakopbouw isoleren

Het gaat om de volledige buitengevel. Tevens willen wij vloerisolatie. Er zitten, aan de buitenzijde, kunststof strips op, deze gaan eraf. Ook dakopbouw graag isoleren. De buitengevel en de vloer zijn bij elkaar 224 m2, en de dakopbouw is 20 m2. Regelen jullie ook een vergunning? Zouden jullie de offerte willen specificeren?
zaterdag 29 februari 2020

Latei aanbrengen achterwand voor plaatsen serre

We willen een serre plaatsen aan de achterwand van de woning. Hiervoor moet er over een lengte van 6,50 meter (afmeting binnenmuren) een latei geplaatst worden. Dit werk is voor in augustus van dit jaar (2020).
donderdag 27 februari 2020

Houten gevel buitenmuur vervangen door steen

Op dit moment zijn de buiten muren van de keuken en bijkeuken met hout bekleed (ongeveer 10 m2). Op de foto zijn het de rode planken. Graag zouden wij dit willen vervangen door een stenen wat aansluit op de huidige stenen van het huis. Wij ontvangen graag een offerte wat uitgaat van arbeid en materiaal.
woensdag 26 februari 2020

Betonverf van gevel verwijderen

Enige jaren geleden is de achtergevel en een deel van de zijgevel opnieuw wit geschilderd. Helaas is dat met betonverf gedaan waardoor we nu vochtproblemen hebben en de verf afbladdert. Dit beton verf moet verwijderd worden (circa 25 m2, max 5 m hoog). Op veel plekken zit de betonverf echter vrij hardnekkig.
dinsdag 25 februari 2020

Opnieuw voegen van de woning

Graag laat ik het gehele huis van ongeveer 220 m2 dient opnieuw gevoegd te worden. Waarschijnlijk knip of snijvoeg. Graag per mail benaderen.
dinsdag 25 februari 2020

Het van buitenaf isoleren van de voorgevel

woonboerderij 1920 buitengevel isolatie . Het gaat om een steensemuur, dus geen spouwmuur isolatie. Het gaat om een muur waar nog geen isolatie aanwezig is, het liefst laten wij dat met hout of gepleisterd doen. De geven is ongeveer 7 meter breed, vanaf de eerste verdieping is dat 3 meter hoog. Ik nodig graag een partij uit om te beoordelen wat de mogelijkheden zijn en hier een offerte voor op te stellen.
zondag 23 februari 2020

Voegen vervangen (5m2)

Op de bovenste verdieping moet de achtergevel opnieuw gevoegd worden. Er is een balkon dus steiger is niet nodig. Ik ga uit van hooguit 5 m2
zondag 16 februari 2020

Gevel isoleren en afwerken met stucwerk

Isolatie van gedeelte van de buitenmuren van onze woning, ongeveer 75 m2, en afwerken met crepi/ wit stucwerk. Gedeelte van de woning is uitgebouwd en wel geïsoleerd, maar oorspronkelijke gevels zijn niet geïsoleerd. We hebben steensmuren. De twee kop gevels zijn wit geverfd. Het gaat om 2 verdiepingen. Ik denk wel dat een vergunning nodig is.
donderdag 13 februari 2020

Gevel isoleren en bekleden

Heb een L-vormige kunststof recreatiewoning, type Dordogne van Wanders. Wil graag een verticale houtverwerking nadat het is geïsoleerd. Lichtgrijs behandeld of hout dat vergrijsd. Gaat om 80 m2 Welke oppervlakte moet bekleed worden? Tussen 50 en 100 m² Wil je de muren ook laten isoleren? Ja / misschien
maandag 10 februari 2020

Metselwerk tuinmuur herstellen na stormschade

Mijn tuinmuur is door de storm omgewaaid en moet hersteld worden, het gaat om een enkelsteens (halfsteens) muur van ca 2 m hoog en ca 7 m lang. hij had gemetselde poeren. Ik weet niet hoe het met de fundering zit. ik wil hem graag laten uitvoeren als een borstwering met hoge poeren ertussen waar dan klimplanten tussen kunnen zodat het straks wat groener is. aangezien de rommel nu op de stoep ligt graag zo snel mogelijk, ik denk dat de meeste stenen nog bruikbaar zijn.
donderdag 30 januari 2020

Gevel isoleren aan de buitenkant

Door een vervuilde spouw willen wij onze uitbouw gevel aan de buitenkant isoleren. De uitbouw is 5 x 2 meter en 1 kant ligt tegen de buren aan. Dus enkel 5 m lengte en 2 m breedte met een hoogte van +- 230 cm moet worden aangepakt.
maandag 27 januari 2020

Tuinmuur met pilaren

Ik heb coniferen die steeds dood gaan. Om dit op te lossen wil ik een tuinmuur laten metselen inclusief fundering van ongeveer 12 meter lang en 2 meter hoog met pilaren met daar tussen horizontale planken en/of gaas. Graag een indicatie inclusief materiaal.
dinsdag 21 januari 2020

Stralen/impregneren van meerdere gevels en voorzien van (knip)voegwerk

Er zijn meerdere mensen in onze straat die hun voorgevel (van het huis) willen laten stralen, impregneren en weer opnieuw laten voorzien van knipvoegen. Graag prijsopgave voor 3 huizen, 5 huizen en 7 huizen. Ik schat de oppervlakte van een gevel op ongeveer 6 x 6 meter.
donderdag 16 januari 2020

Het isoleren van de buitengevel

Het betreft een achtergevel, voorgevel en zijgevel van een twee onder 1 kap woning. Zijgevel is 50m2, voor - en achter netto 60m2. Het gaat erom dat hier vanuit buitenaf wordt geisolleerd. Het is de insteek de isolatiewaarde omhoog te krikken en eventueel aanspraak te kunnen doen op een subsidieregeling.
maandag 13 januari 2020

Isolatie woning

Betreft woning van 1961 waar uitgebreide isolatiemaatregelen worden gepland. Geheel nieuwe vloeropbouw isolatie + vloerverwarming (is klaar), buitengevelisolatie, dakisolatie (boven dakbeschot), nieuwe kozijnen + triple glas, balansventilatie. De buitengevelisolatie betreft netto (na aftrek van raampartijen) 112 m2. Bijzondere aandacht voor de afstemming met de kozijnenleverancier en de aansluiting met het dak. Graag bespreken of we een deel zelf kunnen uitvoeren. Indien u ook dakisolatie aan kunt bieden is dat voor beide partijen interessant.

Partners

Partners van Casius