Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een gevelspecialist of metselaar uit Utrecht te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten en metselaars. U komt in de provincie Utrecht heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist en metselaar of meerdere gevelspecialisten en metselaars.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist of metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze gevelspecialisten en metselaars uit Utrecht u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist of metselaar!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelrenovatiebedrijven, metselaars, gevelreinigers, voegers en gevelspecialisten in Utrecht.

582 klanten uit Utrecht bevelen een bij Casius in Utrecht aangesloten metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist / metselaar aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een gevelspecialist of metselaar, goed èn betaalbaar, uit Utrecht bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een metselaar en gevelspecialist in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij gevelspecialisten en metselaars voor: leien gevelbekleding plaatsen, gevelisolatie, buitengevel stuken, red Cedar planken gevel zijkant en bovenkant voor vervangen, voegen van 150 m2 gevel, gevel isoleren aan de buitenkant, pleisterwerk op buitengevel renoveren/vernieuwen, een voorgevel herstellen en opnieuw pleisteren, gevel optrekken achterzijde rijtjeswoning, het van buitenaf isoleren van de gevel en afstucen, werzalit vervangen voor keralit, gevelbekleding en kozijnen vervangen + aanbrengen buitenkraan, gevel renoveren, stucwerk in combinatie met knip voegen, gevelbetimmering en kozijnen vervangen, raamoppervlak verkleinen en nieuw kozijn plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke gevelspecialist en metselaar uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist voor gevel- en metselwerk in de provincie Utrecht staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist of metselaar in Utrecht:

dinsdag 14 juli 2020

Voegen van 150 m2 gevel

Het betreft een tussenwoning uit 1980 (met een hoger dak dan beide buren) waarvan de voegen nog nooit vervangen zijn. Zowel voor- als achtergevel maar dus ook twee zijgeveltjes van de zolder. Voorkant is voetgangersgebied maar aan de achterkant kan je gemakkelijk komen met de auto. Ik schat dat de totale oppervlakte ongeveer 150 m2 is. Alle voegen moeten vervangen worden, aan de achterzijde zal het ook geïmpregneerd moeten worden, vermoed ik.
zaterdag 4 juli 2020

Red Cedar planken gevel zijkant en bovenkant voor vervangen

De huidige Red Cedar planken op de zijgevel en bovenkant voor van ons huis zijn aan vervanging toe inclusief achterliggende vochtscherm. Het gaat om ongeveer 50m2 oppervlak.
woensdag 1 juli 2020

Het herstellen van het voegwerk van een woning

Ik woon in een beneden woning en bij de bovenburen zijn op een aantal plekken de voegen beschadigd op de buitenmuur (achterkant huis). We willen dit graag laten repareren en bij ons beneden willen we graag laten inventariseren of reparatie nodig is. Het zijn enkele plekken, wij nodigen u graag uit om dit te komen bekijken.
woensdag 1 juli 2020

Tuin muur metselen aan overkapping

Aan de achterzijde van mijn woning heb ik een overkapping, ik wil nog een zijmuur laten metselen aan de zijkant van de woning aan de overkapping vast. Eventueel ook een vloer mogelijk beton.
maandag 29 juni 2020

Bobbelen van verticale zinken wandstroken verhelpen

Mijn slaapkamer is een rechthoekige opbouw op de 1e verdieping van een gerenoveerde moderne tussenwoning. De buitenwanden van deze opbouw zijn geheel bekleed met verticale zinken stroken die nu echter allemaal gaan bobbelen en komen hier en daar met schroef en al los te zitten. Het geheel is ongeveer 15 jaar geleden zo gebouwd. Ik wil deze zinken stroken graag weer strak en glad tegen de buitenwanden hebben. Graag advies van een zink-specialist.
vrijdag 26 juni 2020

Gevel isoleren en afwerken

Achterkant van het huis. In de jaren 90 voorzien van isolatiegevel (lichtgrijs). 2 woonlagen 5,5 meter breed 3,5 m hoog. Oud huis 1900/1910. Achterkant vernieuwd met tuindeuren (begane grond) frans balkon (1ste woonlaag) en raampartijen.
dinsdag 23 juni 2020

De houten planken van de schuur vervangen door kunsstof planken

Aangrenzend aan ons huis hebben we een houten (vertikale latten) schuurtje, waarvan het hout (iig aan de onderkant) verrot is. De schilder geeft aan dat we de planken beter kunnen vervangen voor kunststof 'planken'. Kortom de klus betreft alle houten planken van de schuur verwijderen en vervangen voor kunststof en ook het kozijn met deur vervangen voor kunststof. De afmetingen zijn ongeveer 2.60 x 3.60 In de 3.60 kant, zit een deuropening van 90 cm. 3 meter hoog.
donderdag 18 juni 2020

Het van buitenaf isoleren van de gevel en afstucen

Vrijstaande woning ongeveer 120m2, twee verdieping die nu zijn voorzien van Keraliet dit wordt er afgehaald. Het is de bedoeling dat dit oppervlakte wordt geisoleerd van buitenaf en vervolgens wordt afgestuct. eteiger is aanwezig. Werkzaamheden moeten in september plaatsvinden .
woensdag 17 juni 2020

Werzalit vervangen voor keralit

De werzalit/delen aan de zijgevel, gedeelte voorgevel tot aan de achterkant doorlopend van het huis wil ik vervangen voor keralit/delen. Evt de zijgevel isoleren achter de keralit/delen. (Bespreekbaar)
woensdag 17 juni 2020

Koekoek muur renoveren

Deze klus heeft betrekking op het repareren / vervangen van een koekoek muur. Deze muur is over de gehele hoogte gescheurd en staat iets naar binnen. De afmetingen van de koekoek zijn 2.2m lang x 1.5m hoog x 0.7m breed. De vraag is of dit een enkel steen muurtje moet blijven ivm de grond druk achter de muur. Graag laat ik me adviseren wat de beste oplossing is.
dinsdag 16 juni 2020

Gevelbekleding en kozijnen vervangen + aanbrengen buitenkraan

Wij willen de gevelbekleding en kozijnen in onze achtergevel (houtskelet) laten vervangen. Het gaat om twee verdiepingen, recht opgetrokken. Duurzame, milieuvriendelijke oplossing in hout. Incl. 2 kozijnen met nu openslaande deuren tot de grond en frans balkon op 1 verdieping, 2 openslaande kozijnen op middelhoogte op de andere verdieping. Daarbij aanbrengen buiten water kraan.
dinsdag 9 juni 2020

Rand van beschadigde gevel rondom schuifpui herstellen

Bij het plaatsen van een schuifpui met openslaande deuren is de gevel beschadigd geraakt. De afmetingen van het kozijn rondom de schuifpui zijn 4 meter bij 5 meter bij 2,30 meter hoog. De randen van de bakstenen gevel dus graag herstellen. Gaat om minder dan 10 m2 in totaal. Is aan de achterkant van het huis.
zaterdag 6 juni 2020

Vernieuwen voegwerk en impregneren kopgevel

We willen de gemeenschappelijke kopgevel met het (3 m versprongen) huis van de buren helemaal opnieuw laten voegen en daarna impregneren. Dus van dak tot aan de grond. Op bijgaande foto de gevel helemaal rechts.
vrijdag 29 mei 2020

Stucwerk gevel verwijderen en baksteen bloot leggen

In het stucwerk van de buiten gevel zitten scheuren en barsten, dit moet er af zodat de bakstenen zichtbaar worden. Het gaat om een twee_onder-een-kap uit 1900, het huis is 1 verdieping hoog en het betreft ongeveer 28 m2.
maandag 25 mei 2020

Gevel impregneren

Impregneren vrijstaand huis. Kalkzandsteen. Ong 120 m2
woensdag 20 mei 2020

Deur dichtmetselen

Ik wil mijn schuur deur dicht laten metselen wat zijn daar de kosten van hoeft niet gestuct te worden
maandag 18 mei 2020

Gevelplaten vervangen

Ik wil graag mijn gevel vervangen. De huidige betonhoudende gevelplaten zijn namelijk aan vervanging toe. De keuze is tussen opnieuw verven van gevelplaten (en in ieder geval een gevelplaat vervangen) of geheel vervangen. Allebei de kanten zitten ramen in. Het is allemaal aan de voorzijde. De totale oppervlakte is ongeveer 20/25 m2.
maandag 18 mei 2020

De gevelbekleding van een uitbouw vervangen

Ik zoek een specialist die de gevelbekleding van de uitbouw kan vervangen. Het is een uitbouw aan ons huis die nu bestaat uit geschilderd hout. Dit willen we laten vervangen door kunststof/keralit of zo. wellicht dat er ook isolatie aangebracht moet worden. Het betreft ongeveer 30 m2.
vrijdag 15 mei 2020

Aanbrengen keralit

Vervangen Werzalit door Keralit; 7 rijen van 143 mm met een breedte van ongeveer 590 cm. Zowel de voorkant als de achterkant. Eventueel ook een offerte voor Werzalit.
donderdag 14 mei 2020

Gevel renoveren

Afmetingen zijn 2x 5meter lang bij 1.20 cm hoog en 2x 5 meter bij 0.80 cm hoog het moet horizontaal geplaatst worden dus is recht toe aan waarschijnlijk meerdere huizen in de zelfde straat dat ligt aan de prijs van het project
woensdag 13 mei 2020

Rabatdelen meerdere woningen in wijk vervangen door kunststof

Graag laat ik gezamenlijk met een aantal buren in 1 wijkgedeelte de rabatdelen van het huis vervangen. Er zit nu aan de voor- en achterzijde Rabat hout en dit moet vervangen worden voor kunststof. Voor mij gaat het om 22/ 25 m2. Een stuk of 8/9 huizen zijn van hetzelfde formaat. Er zijn in ieder geval 4 woningen die zeker zijn die wat kleiner zijn, ga uit van ongeveer 14 m2. Iedereen zou kunststof willen. Het oude hout laten wij graag door u afvoeren.
woensdag 6 mei 2020

Gevel isoleren en netjes afwerken + advies

Wij zijn ons nog aan het oriënteren op de mogelijkheden voor het laten isoleren en netjes afwerken van de lange kant en de korte zijde van ons huis (het zijn 2 huizen aan elkaar). De huidige muren zien er niet goed meer uit. Als we dat aanpakken willen we het direct isoleren. Het moet er netjes uitzien, maar wij weten niet wat dan het beste is qua materiaal. Wij willen ons laten voorlichten en zoeken iemand die wil mee denken. Lange en korte zijde zijn bij elkaar ongeveer 60 m2, dit is exclusief raamwerk. Financiering is rond, alleen moeten wij nog een afspraak bij de notaris maken. Graag hebben wij iemand die even langskomt waarmee wij de situatie kunnen bespreken.
woensdag 6 mei 2020

Spouwmuurvervuiling verwijderen

Er zit puin in de spouwmuur dat verwijderd moet worden ivm aanbrengen isolatie en ik wil graag de voor en achtergevel laten renoveren en impregneren. De gevel is ongeveer 30 m2, en het stukje spouwmuur wat gereinigd moet worden is 4 meter breed.
maandag 4 mei 2020

Gevel laten reinigen

Ik wil graag mijn gevel van de zijkant (een zijde) voor en achterkant laten reinigen tot en met de nok. Is een bakstenen gevel. Betreft een 2 onder 1 kap huis zonder garage en/of brandgang. Gevel is heel dof in vergelijking met andere woningen. Veel kalkuitslag lijkt het op. Ook het dak/pannen is verontreinigd. Baksteen en een puur sierelementen. 60 m2-70 m2. Stijgeropbouw voor de achterzijde moet via het huis. Verder is de gevel niet geschilderd.
maandag 27 april 2020

Voegwerk repareren

Door mijn luifel en mijn goot (verstopping) is een deel van het voegwerk beschadigd. Ik kan het zelf uitbikken. Maar ik zoek iemand die het kan herstellen. Ik ben benieuwd naar de verwachtte kosten. 5 meter hoog begint het. Er zijn her en der wat scheuren opgetreden door vriesschade.

Partners

Partners van Casius