Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij gevelspecialisten / metselaars voor het metselen van verhoogde borders:

Het metselen van verhoogde borders

Ik zoek een metselaar die verhoogde borders kan metselen in mijn tuin. De totale omtrek is 15 m en de hoogte varieert tussen 0,3 m en 0,45 m. We hebben al klinkers van oud gebakken dikformaat die momenteel al in de tuin aanwezig zijn. Er is al een fundering van platgelegde opsluitbanden aanwezig. De muur moet enkelsteens gemetseld worden.
Onze klant uit Zwolle (Overijssel) wenst(e) offertes van gevelspecialisten / metselaars voor gevel- en metselwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor het metselen van verhoogde borders uit heel Nederland:

Tuinmuur metselen

Ik wil een tuinmuur laten metselen in baksteen. Een muur, inclusief fundering. Lengte: 18 meter, hoogte: 1,80 meter boven het maaiveld. Voor de muur eventueel nog gedeeltelijk een verhoogde border. Kan ik hier een offerte voor ontvangen? Ik hoor het graag!

Muur doorbreken en vloer vervangen

Muur doorbreken en vloer vervangen. De woonkamer is 3,60 bij 7,80 meter en de naastgelegen keuken is 2,03 bij 3,04 meter. De woonkamervloer is hout, de keukenvloer is betonbalkenvloer. De wand tussen keuken en woonkamer is twee-steens dragende muur. Zie de brochure en bouwkundige keuring. Graag uw offerte voor: - wand tussen keuken en woonkamer door rekenen, doorbreken en gepaste versteviging plaatsen. De lengte is 3.04 meter. - doorgang van gang naar keuken dicht maken (in zelfde stijl als scheidingswand tussen trap en keuken, metselen?) - de vloer woonkamer en keuken vervangen voor bijvoorbeeld broodjes vloer, doel is verhoogde isolatie waarde en geschikt om vloerverwarming op te leggen/ in te verwerken. De vloer in de woonkamer ga ik zelf eruit halen. Het aanleggen van de vloerverwarming niet meenemen in de offerte. Partijen uit (de omgeving van) Haarlem hebben de voorkeur. Per 1 mei heb ik de sleutel van de woning, half mei ongeveer uitvoeren.

Verhoogde borders met beplanting aanleggen

Onze achtertuin moet voorzien worden van verhoogde borders (plantenbak) inclusief beplanting zodat onze kale tuin er weer gezellig uit gaat zien. Dit willen we voor 1 juni klaar hebben. De huidige borders die er zijn lopen langs de schutting en zijn ongeveer 7 meter lang met verschillende breedtes. De tuin zelf is ongeveer 13 a 14 meter diep. We staan open voor ideeën betreffend het mooi aanleggen van deze borders. In ieder geval moeten de borders wat breder gemaakt worden en dus een stuk verhoogd. Bijvoorbeeld door het metselen of stapelen van stenen, rekening houdend dat deze bak tegen een schutting aan komt. Betreffend de beplanting willen we graag kleur hebben voor in de zomer en groen in de winter. Zou u ons een vrijblijvende offerte kunnen mailen.

Badkamerrenovatie

Slopen van oude badkuip en verhoogde douchecabine, metselen van afscheidingsmuurtje voor inloopdouche, douchekop, eventueel douchegoot, nieuw toilet aan te sluiten op oude doucheafvoer (sanibroyeur), nieuwe wastafel, nieuwe wandbetegeling kan over oude tegels heen. Badkamer is ongeveer 3 x 2.75 meter.

Renovatie tuin

Bestaande voortuin 5,75 bij 6,50 ophogen en tegelen en een verhoogde border metselen/lijmen. Deels bestaande beplanting behouden.

In mijn tuin wil ik een verhoogde border ...

In mijn tuin wil ik een verhoogde border hebben. Tussen de garagemuur en de muur naar de tuin van de buren wil ik een muurtje metselen, dat één rechte hoek maakt zodat het met de andere muren een rechthoekig vak vormt. Lengte ca. 8 + 2 m, hoogte 1/2 m, overeenkomstig de tuinmuur met de buren zodat het één geheel vormt. De fundering ondergronds hoeft NIET vorstvrij te zijn. Een simpele gegoten betonnen balk volstaat. Verder wil ik in het lange deel van de muur af en toe een 1/2 steen overslaan zodat daar planten doorheen kunnen groeien. Ik verwacht een advies over welke materialen ik moet kopen, en ik help bij het metselen.

Badkamer renovatie: * Geheel betegelen: ...

Badkamer renovatie: * Geheel betegelen: zowel vloer als muren * Plaatsen badkamer meubel * Metselen twee glasblokken muurtjes * Toilet plaatsen * Verlaagd plafond + inbouwspots plaatsen * Elektriciteit: wandcontactdozen * Evt. boiler aansluiten * Verhoogde douchevloer plaatsen (verhoogd ivm afvoer)