Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij gevelspecialisten / metselaars voor daklekkage rond de schoorsteen repareren:

Daklekkage rond de schoorsteen repareren

Wij hebben een daklekkage. De problemen zitten waarschijnlijk in het lood rond de schoorsteen. Op 2 plekken zijn er druppels op dezelfde hoogte zichtbaar. Graag laat ik dit repareren door een vakman.
Onze klant uit Zwolle (Overijssel) wenst(e) offertes van gevelspecialisten / metselaars voor gevel- en metselwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor daklekkage rond de schoorsteen repareren uit heel Nederland:

Daklekkage repareren

Daklekkage repareren, lekt rond de regenpijp verder geen lekkages. afvoerpijp lekt

Daklekkage, dakreparatie en dakbedekking vervangen

Wij hebben lekkage aan ons dak. De dakbedekking is verouderd en dient vervangen te worden. Er is tevens een zachte plek ontdekt onder de dakbedekking op het dakbeschot. De conclusie en aanbevelingen naar aanleiding van de lek detectie kan ik u doen toekomen. Afmeting bedraagt rond de 60 m2.

Daklekkage repareren

Daklekkage repareren. Het gaat om een plat dak van rond 40 m2, er liggen zonnepanelen op. Het huis is rond 20 jaar oud en een rijtjeshuis.

Daklekkage in een pannendak repareren

Daklekkage opsporen en repareren. Het betreft een schuin dak met dakpannen. Waarschijnlijk een lekkage rond de schoorsteen (loodaansluting) en vanaf hier loopt het water het schuine dak in en bij de aansluiting met dakkapel er uit (lekkage was er ook al voordat de dakkapel er was).

Dakpannen dak met daklekkage repareren

Er is een lekkage zichtbaar in ons badkamer. Onze zolder is een lagere zolder en je kunt niet neer boven naar de zolder. Het is voor ons onduidelijk Of reparatie mogelijk is of dat dakvernieuwing nodig is. Het dak is nog nooit of 1x vervangen maar wel geruim tijd door eerdere bewonders onderhouden. Het betreft een woning van rond de 50'jaar oud.

Daklekkage repareren en dak inspecteren

Het betreft een schuin pannendak van van cq 100m2 voor en achter samen (schatting) Graag ook informatie ober eventuele dag islotatie kosten. Er is een lekkage zichtbaar in ons badkamer. Onze zolder is een lagere zolder en je kunt niet neer boven naar de zolder. Het is voor ons onduidelijk Of reparatie mogelijk is of dat dakvernieuwing nodig is. Het dak is nog nooit of 1x vervangen maar wel geruim tijd door eerdere bewonders onderhouden. Het betreft een woning van rond de 50'jaar oud.

Daklekkage opsporen en repareren

Daklekkage opsporen en repareren. Het gaat waarschijnlijk om het lood rond een dakkapel dat niet goed ligt of waar mogelijk dakpannen kapot zijn. Dakkapel zelf heeft een plat dak, dakkapel is uit 2000 en de woning uit de jaren 60. Graag ontvang ik een offerte.

Daklekkage opsporen en repareren

Het gaat op het opsporen en repareren van een daklekkage bij een tussenwoning. Het betreft een dak met pannen. Oppervlakte is onbekend. De lekkage bevind zich rond de afvoer van de luchtventilatie.

Zwarte schimmel verwijderen in huis

Graag zwarte schimmel verwijderen in de badkamer. Ook de schimmel verwijderen in de slaapkamers (3) op de muren bij de ramen. Het zit op en rond de kunststof kozijnen. Het behang moet eraf en nieuw behang erop. Er is mechanische ventilatie in het huis, die is vorig jaar vernieuwd. Een bouwkundig mankement is de oorzaak van een daklekkage en dus de groei van de schimmel. De daklekkage is verholpen. De schimmel moet dus verwijderd worden (plafond afsteken, behang verwijderen en alles aanhelen) en de schade hersteld.

Daklekkage verhelpen op een schuurdak

In een van de golfplaten op het dak van de schuur zit een rond gat met een doorsnee van ongeveer 10 centimeter. Ik heb het vandaag ontdekt, maar het kan er al wel een paar dagen zitten. Volgens de koopakte van het huis zijn het eterniet golfplaten en zit daar geen asbest in verwerkt. De schuur is begin jaren 90 gebouwd. Indien het mogelijk is wil ik dit gat graag dicht laten maken. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.