Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij gevelspecialisten / metselaars voor verticale scheur in een gemetselde buitengevel repareren:

Verticale scheur in een gemetselde buitengevel repareren

Op de hoek van mijn woning zit een verticale scheur van bijna 1,5 meter in de gemetselde buitengevel. Deze scheur zit op de overgang van de begane grond naar de 1e verdieping. Ik laat de scheur hier graag even beoordelen en ontvang daarbij graag uw advies over het benodigde herstelwerk en een prijsopgave.
Onze klant uit Oldenzaal (Overijssel) wenst(e) offertes van gevelspecialisten / metselaars voor gevel- en metselwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor verticale scheur in een gemetselde buitengevel repareren uit heel Nederland:

Gietijzeren rioolpijp vervangen

Er is lekkage ontstaan door een scheur in de gietijzeren rioolpijp. Om dit te verhelpen zoek ik een vakman, die in staat is de verticale rioolpijp (5 m) los te maken van het onderste deel dat intact is en daarna plaatsing van een pvc pijp met een tussenstuk met aftakking naar een toiletpot (afstand 50 cm). Het stuk rioolbuis is vrij makkelijk vrij te maken door wegbreken gasbeton. Om aansluiting te krijgen op laatste deel rioolbuis moet de gietijzeren rioolbuis doorgezaagd worden.

Latex spuitwerk uitvoeren

We hebben een verticale scheur (volle hoogte) in een gipswand die gerepareerd moet worden. Deze is door en door en er zit aan beide zijden (gesausd) spackwerk op (Brander Crystal). Wat kan je daar aan doen? Het plafond is 60 m2 onbehandeld spackwerk te spuiten in kleur wit De wanden 90 m2 gesausd spackwerk te spuiten in kleur wit De wanden 15 m2 gesausd spackwerk te spuiten in kleur grijs/blauw wanden Vierkante meter: 105 Huidige ondergrond: Spackspuitwerk Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex plafond Vierkante meter: 60 Huidige ondergrond: Spackspuitwerk Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex Vloeren afplakken Vierkante meter: 60 De vakman is verantwoordelijk voor het afval en de werkplek is goed bereikbaar.

Scheuren in gevel repareren

Op drie plaatsen zijn er verticale scheuren in mijn gevel (metselwerk). Het zijn scheuren van ongeveer 1 x 3,40 meter en 2 x 0,60 meter. Ik wil deze scheuren laten repareren. De ene scheur zit heel lang bij de grond en de anderen komen niet boven de 2 meter. Het zijn niet hele diepe scheuren, puur cosmetisch.

Scheur in gemetselde gevel herstellen

Wij hebben een jaren dertig woning gekocht waar in het metselwerk van de voorgevel een oude scheur zit van ongeveer 150 cm lang en 5 mm breed. De scheur loopt vanaf de boog boven de ingang tot aan het raam boven. Het is een verticale scheur, voornamelijk zijn de voegen beschadigd, maar er zijn ook een paar gebroken stenen. We willen dit graag netjes laten herstellen. We laten dit graag even beoordelen en ontvangen daarna uw offerte. Ik ben Engelssprekend, deze aanvraag is voor mij vertaald.

Scheur zijgevel dichtzetten en behandelen met bitumenverf

Ik heb mijn benedenwoning momenteel verhuurd. Er zijn scheuren in de uitbouw die ik wil laten dichtzetten en behandelen met bitumenverf. Het gaat om een verticale scheur tussen de zijgevel en de uitbouw (1.8 meter hoog) alsmede horizontale scheuren aan de onderkant van de uitbouw (2 meter lang). Het opgegeven mobiele nummer is van de huurder. Die kan gebeld worden voor een afspraak, zodat u het werk kunt opnemen. Ik verblijf zelf in het buitenland maar ben voor vragen via het andere nummer bereikbaar. Zou u mij een prijsopgaaf per email kunnen doen toekomen?

Gevel herstellen

In de voorgevel van mijn woning zit een verticale scheur in het metselwerk die 10 jaar geleden al eens is hersteld. Nu is er opnieuw een scheur ontstaan op de begane grond doorlopend in de 1e verdieping. Ik wil dit graag op korte termijn laten herstellen en ontvang daarvoor een offerte.

Muur stucen en sauzen

Een muur stucen om het vervolgens te schilderen. Er heeft eerst glasvezel op gezeten dus er zitten nog wat lijmresten op. Er loopt 1 verticale scheur van boven naar beneden 1 a 2 mm breed. De muur was bij oplevering appartement behangklaar. Verder geen bijzonderheden, recht toe recht aan. Er is een foto beschikbaar. Wanden Vierkante meter: 15 Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Kelder verbouwen tot slaapkamer en verbouwing badkamer

Ik wil in mijn woning diverse verbouwingswerkzaamheden laten uitvoeren. Allereerst wil ik de kelder verbouwen tot slaapkamer. De maat is 740 x 460 x 190 cm. Er zijn betonnen wanden en een betonnen vloer. Momenteel is er lekkage in de kelder en wij gaan een pomp plaatsen. De kelder moet waterdicht worden gemaakt en er moet daglichttoetreding worden geïnstalleerd (een koekoek) We willen bespreken of de kelderbak verhoogd kan worden tot en met het plafond van de kelder. Er moet riolering worden omgelegd, De wanden moeten afgewerkt worden en er moet een scheur worden hersteld. De vloer moet worden geëgaliseerd en er moet vloerafwerking worden geplaatst. Er is houtrot in enkele balken van de beganegrondvloer en die moeten hersteld worden. Er moeten extra ventilatieroosters worden geplaatst en schilderwerk moet worden uitgevoerd. Verder willen wij onze badkamer renoveren. De maat is 320 x 230 cm. We willen de ruimte opnieuw laten betegelen. Afvoerleidingen moeten worden verlegd en de ventilatie verbeterd. Verder moet er een moderne verticale radiator worden geïnstalleerd, een douchehoek, een wasbak, badkamerkast en een nieuwe toiletpot. Graag nodig ik bedrijven uit om hier de situatie met mij te bekijken. Ik ontvang graag advies over de mogelijkheden en materiaalkeuze en zie een offerte graag tegemoet.

Scheur van spachtelputz repareren

Ik wil graag een verticale scheur in de spachtelputz muur laten repareren. Het gaat om een scheur van ongeveer 1.5 meter.

Scheur in keldermuur moet per omgaande gedicht worden

Verticale scheur in keldermuur van ongeveer 1 meter geeft met de hoge waterstand zoveel water door, dat ik het met de gebruikelijke doe-het-zelf materialen niet droog krijg.