Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij gevelspecialisten / metselaars voor trap zandstralen:

Trap zandstralen

Welk model heeft de trap? Draaitrap of wenteltrap Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Onze trap is een open trap, bestaande uit 13 traptreden met aan de muurzijde een ronde leuning. Aan de andere kant bevindt zich een hekwerkje/leuning. De trap is opgebouwd als volgt: kwart draai/recht gedeelte/kwart draai. Draaiingen zijn rechtsom. De trap is een keer helemaal geschuurd geweest. Nadien behandeld met beits en 1 x afgelakt. Trap is gemaakt van hardhout.
Onze klant uit Oldemarkt (Overijssel) wenst(e) offertes van gevelspecialisten / metselaars voor gevel- en metselwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor trap zandstralen uit heel Nederland:

Zandstralen van de trap

Zandstralen van 2 trappen waarbij 1 trap tevens sprake is van een balustrade (die deels uit nieuw hout bestaat en dus niet gezandstraald hoeft te worden, maar deels uit wel te zandstralen hout.

Trap zandstralen

Wij overwegen om onze trap te laten zandstralen. Het gaat om een trap met draai en 14 treden. Er zitten nog wat lijmresten op, niet veel. En gedeeltelijk 2 verflagen De trap bevindt zich in de hal van de begane grond naar de 1e verdieping.

Eiken trap zandstralen

Trap bestaat uit 14 losse treden, deze zijn gedemonteerd. Naar alle waarschijnlijkheid zijn dit eiken traptreden. We willen deze laten stralen om zo meer profiel en structuur in de treden te krijgen waardoor de glimmende lak uitstraling verdwijnt.

Trap zandstralen of lucht gommen

Het betreft een trap die 13 treden heeft in een huis uit de late jaren '50. Ik zou dit graag willen laten zandstralen/lucht gommen en verder zelf bewerken.

Zandstralen of schuren van een houten trap

Graag zandstralen of schoonmaken van een bestaande eiken trap met 14 treden met stootborden. Plateau halverwege van cica 1 x 2 meter. Balustrade/spijlen zijn voorzien van houtsnijwerk. Er zit momenteel een niet al te vast zittende lak op de trap.

Trap zandstralen

Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken 14 treden licht stralen

Trap zandstralen

Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Een hardhouten Merbau of Jatoba trap naar de zolder moet worden schoongemaakt van beits die erop zit. Met afbijtmiddel gaat het moeizaam eraf en ik kan niet overal bij komen. Ik wil de trap uiteindelijk zelf voorpigmenteren met een loog en afwerken met olie. Het is belangrijk dat de trap overal goed kaal is. Wat is de prijs voor het laten stralen van een dertien treden open wenteltrap naar de zolder..?

Trap zandstralen

Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Jaren 80 woning met twee donker bruine (gebeitste/gelakte? ) open trappen + leuningen + traphekjes. Van begane grond naar 1e verdieping en van 1e verdieping naar de zolder. Deze willen we beiden graag lichter maken en mat lakken. Wat zijn de kosten hier ongeveer van?

Trappen zandstralen en behandelen

Wij hebben in ons huis drie houten trappen. Hout lijkt merbau. 1 open draaitrap, 1 open rechte trap 1 dichte rechte trap 12 treden per trap. Alle trappen hebben een leuning van hetzelfde materiaal. Wij willen de trappen graag laten zandstralen opdat ze mogelijk lichter worden. Daarna een andere behandeling kiezen. Daarover laten we ons graag adviseren. De trappen dienen lichter van kleur te worden. Matte lak? Olie? Wij hebben een huishouden met twee kleine kinderen.

Trap laten zandstralen

Welk model heeft de trap? Rechte trap met één draai. Alles van hout. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: het is een houten dichte trap. Houtsoort: Essen hout. De trap heeft 15 trede en heeft 1 draai. Er is geen leuning of balustrade aanwezig.