Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij gevelspecialisten / metselaars voor gevel opnieuw voegen:

Gevel opnieuw voegen

De oude voegen hebben we zelf al uit de garage, onder het keukenraam en een zijmuur verwijderd. Ik schat dat het 20 m2 is .Er zat een gewone voeg in. Het liefst voor 28 augustus klaar.
Onze klant uit Kampen (Overijssel) wenst(e) offertes van gevelspecialisten / metselaars voor gevel- en metselwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor gevel opnieuw voegen uit heel Nederland:

Gevel schoonmaken en verven

Gevel is wit geverfd deze verf moet eraf, voegen opnieuw voegen en dan opnieuw verven. Zal zo een 50 m2 zijn.

Gevelreiniging en renovatie

Het reinigen van de gevel, uithakken bestaand voegwerk en opnieuw voegen, repareren stuklijst en gedeeltelijk opnieuw stucen.

Gevel opnieuw voegen

Ik heb een oude buitenmuur van de aanbouw aan mijn hoekwoning en de voegen zijn versleten, deze moeten opnieuw gevoegd worden. Het is een gevel van 2,5 bij 3 meter. Er is makkelijk bij te komen.

Gevelrenovatie in verband met lekkage

Betreft een gedeelte van de gevel, ca. 5 m2, boven het raamkozijn op de 3e etage (ca. 7,5 meter boven begane grond). Ik heb lekkage via het raamkozijn en het vermoeden bestaat dat het water via de voegen door slaat. Het is de bedoeling dat de lekkage wordt aangepakt en het metsel/voegwerk hersteld wordt. Er is genoeg ruimte om de woning om een gevel te plaatsen.

Gevel opnieuw voegen en isoleren

Gevel opnieuw voegen en isoleren. De woning is een half vrijstaande met gedeeltelijk massieve muren en een deel met spouw en de gevel (voegwerk) is in slechte staat. De gevel is ongeveer 180 m2.

Voegen herstellen

Voegen onder de schoorsteen aan zijkant van de gevel lijken verdwenen en/of erg diep. Denk dat dit bekeken en verholpen dient te worden. Het gaat om ongeveer 2-3 rijen stenen van 8 stenen lang. Het gaat om een twee-onder-een-kap woning en het dak begint net boven de grond loopt door tot 5 meter hoog. Het zit op ongeveer 5 meter. Een steiger plaatsen is mogelijk. Het zit aan de kant waar veel wind en regen op staat.

Voegen van de gevel herstellen en een paar scheuren repareren

Voegen aan de achterkant van het huis zijn (deels) verzand. Deze moeten hersteld worden. Ook zijn er enkele scheuren. Het zou gaan om achtergevel en eventueel zijkant van het huis. Het huis is ongeveer 7 meter breed en 10 meter hoog. Het gaat om twee verdiepingen en een vliering. Steiger plaatsen is mogelijk. Wel is er een uitbouw. Graag ontvang ik een offerte.

Voegwerk gevel vervangen

Ik heb een voorgevel van rond 30m2. Begane grond met 1ste verdieping. Ik zou graag nieuwe voegen willen. Wat zijn de prijzen voor knip of een platte voeg? Incl. Reiniging en impregneren. Sommige bakstenen dienen ook vervangen te worden. Graag ontvang ik een offerte

Achtergevel reinigen, voegen en impregneren

Ik wil de achtergevel met punt laten reinigen, opnieuw voegen en impregneren. De situatie is niet bereikbaar met een hoogwerker, geen achterom. Er kan wel met een kleine steiger gewerkt worden. Het gaat om zo'n 20 m2. Een klein gedeelte van een andere gevel mag ook worden gedaan.

Voegen gevel herstellen

Wij willen het voegwerk van enkele gevels (ca. 55 m2) laten uithakken en (na reiniging) opnieuw laten voegen.

Partners

Partners van Casius