Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een gevelspecialist en metselaar uit Kampen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten of metselaars. U komt in Kampen heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist en metselaar of meerdere gevelspecialisten en metselaars.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist en metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze gevelspecialisten of metselaars in Kampen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist of metselaar !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelrenovatiebedrijven, metselaars, gevelreinigers, voegers en gevelspecialisten in Kampen of directe omgeving.

194 klanten uit Kampen bevelen een bij Casius in Kampen aangesloten metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist / metselaar aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een gevelspecialist en metselaar, goed èn betaalbaar, uit Kampen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een gevelspecialist en metselaar in Almelo, Borne, Dalfsen, Deventer, Enschede, Haaksbergen, Hardenberg, Hengelo, Kampen, Nijverdal, Oldenzaal, Raalte, Rijssen, Steenwijk, Zwolle uit Overijssel kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij gevelspecialisten en metselaars voor: het isoleren van de gevel en het dak, het isoleren van een gehele vrijstaande woning, gevel beplakken met steenstrips of crepi, buitengevel isoleren, gevelwerk semi bungalow isoleren, spachtelputzen en witten, gevel isoleren, spuitkurk plaatsen, gevel bekleden met steenstrips, buitenmuren isoleren en voorzien van gevelbekleding, per direct uitbouw metselen, gevel wintertuin bekleden, voorvleugel / achtervleugel renoveren, buitenmuur metselen inclusief trap, gevelbekleding van dakopbouw vervangen, canexel vervangen door kunststof bij chalet en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke gevelspecialist of metselaar uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist voor gevel- en metselwerk in Kampen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist of metselaar in Overijssel:

Aanbrengen van gevelisolatie

Op dit moment heb ik een zijgevel die ik graag wil voorzien van gevelisolatie. Deze gevel, gelegen aan de zuidzijde van de woning in Kampen, is in het verleden gestukadoord en na scheurvorming enkele malen bijgewerkt (zie foto’s). De gevel is gedeeltelijk bedekt door de garage van de buren (het gaat om het gedeelte bóven deze garage). De woning heeft een zadeldak bedekt met pannen; de top van de woning ligt op ongeveer 10 meter en de lengte van de woning is zo’n 5,3 meter (exclusief de aanbouw aan de achterzijde). Deze aanbouw is recent gedaan en hoeft niet gestukadoord te worden. Als gevelisolatie zit ik te denken aan PIR-isolatie met daaroverheen een stuclaag, zodat het originele effect van het huis niet verandert (gezien het monumentale stadsgezicht). Op deze manier is de woning geïsoleerd tegen de verschillende temperaturen en tegen geluidsoverlast. (Mocht u een beter alternatief hebben, dan hoor ik dat graag. ) Daarnaast zou ik de pannen aan het einde van het dak graag bedekt zien met een zinken overkapping of op een andere mooie manier, zodat regenwater niet in de muur kan komen. Ook ben ik op zoek naar een bedrijf dat aan de andere zijde (noordzijde) de ontstaande schade (kleine scheuren in de muur) zou willen herstellen en daarbij op dezelfde manier de pannen wil bedekken, zodat het één geheel wordt. Hierbij is het plaatsen van gevelisolatie niet van toepassing.

Gat voor de afzuigkap laten boren

Vraag om een gat te boren in de muur voor de afzuigkap in een uitbouw van een nieuwbouwwoning. Gaat om de bovenzijde. Daarbij dient de motor van de afzuigkap (ongeveer 15 x 15 cm) in het plafond te komen.

Scheuren in de muur repareren

Door het plaatsen van kozijnen zijn bij ons in de muur scheuren ontstaan die nu repareert moeten worden. De scheuren zitten aan de buitenzijde in de gemetselde muur. De lengte is ongeveer 50 cm en het betreft een horizontale scheur en een scheur vanaf het kozijn naar het dak toe.

Steenstrips met isolatie

Welke oppervlakte moet bekleed worden? Meer dan 100 m² Wil je de muren ook laten isoleren? Ja / misschien Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Het is een hoekwoning uit de jaren 30. De buitenmuur heeft scheuren in de voegen en is een steens muur. De gedachten is om het te isoleren en te bekleden met steenstript gelijk aan de huidige steen.

Doorgang binnen dicht metselen

In loods in Kampen moet er een doorgang van 3 m. Breed en ca. 2 meter hoog dichtgemaakt worden. Mag direct wel maar voor 1 febr. A.s. Gebruikte blokken ook geen probleem. Heftruck aanwezig op spullen dicht bij nieuwe muur te zetten. Beide kanten goed bereikbaar.

Stenen muur laten bouwen

De stenen muur moet ongeveer 10 meter lang worden en ongeveer 1 meter hoog. De totale erfbreedte is 14 meter en om de oprit te accentueren graag een pilaar op de hoek. De stenen moeten de volgende zijn: Raab Karcher type FN039. Voor het huis zijn er sonderingen uitgevoerd waarbij er heipalen van 9.50 meter zijn berekend. Moet hiervoor ook een fundering op heipalen komen te staan?

Balkon repareren

We een balkon en die is lek en moet gerepareerd worden. Circa 8 m2.

Buitenmuur tegen vocht impregneren

Ik heb een hoekhuis vanuit buitenmuur zie je hier aan daar beneden schimmel doorslaan. Ik heb geen idee wat het kost en wat het probleem is. Vandaar zijn eerst meerdere vrijblijvende offerte`s of advies zeer gewenst.

Voegwerk en dorpels renoveren

Het gaat om 13 m2 voegwerk aan de gevels en 12 meter voegwerk aan de raamdorpel.

Schuurmuur voegen

De voegen in de muur van de schuur zijn (worden) uitgehakt en de muur ( 2,45 meter breed en 2,35 meter hoog = 5,7 m²) moet opnieuw worden gevoegd. Het betreft een geelachtige steen met lichte voeg die qua kleur redelijk aan moet sluiten met rest van de schuur. Foto kan ik toesturen. Volgens bestek van 1970 betreft het gele hardgrauwsteen met voeg van 1 deel witte cement met 3 delen veldzand. De muur is zonder hindernissen goed toegankelijk en moet gevoegd worden voordat er een nieuw terras wordt aangelegd.

Zijgevel renoveren

Het gaat om een hoekwoning, de zijgevel. Op een (klein) deel van de binnenmuur is al schimmel zichtbaar. Aan de buitenkant ontbreken een aantal voegen. Graag zouden we willen weten wat allemaal mogelijk is. Liefst een manier waardoor spreiding van werkzaamheden en kosten mogelijk zijn. Dus moet er direct gerenoveerd worden, of is er ook een tijdelijke oplossing mogelijk, zodat we over een half jaar de hele zijgevel laten renoveren.

Herstelwerkzaamheden voegen/gevelrenovatie

In verband met enkele kleine ontstane scheurtjes in onze gevel, zijn we op zoek naar iemand die dat kan herstellen.

Tuinmuur vernieuwen

Omdat afgelopen weekend tijdens de harde storm onze muur het totaal begeven heeft wil ik nu graag een offerte en wellicht wat advies voor een rechte tuinmuur van ongeveer 8 meter lang en 1.80 meter hoog. Het liefst in de voorjaarsvakantie.

Meerdere scheuren in de muur, ...

Meerdere scheuren in de muur, voornamelijk door de voeg. Vanaf boven het raam tot aan het schuine dak. 1 verdieping.

het gaat om een tuinmuur van ongeveer ...

het gaat om een tuinmuur van ongeveer 28m1 de tuin muur zelf is ongeveer 0,80m hoog om de 2,80m komen poertjes die zijn 2,10 hoog tussen de poertjes komt sierhekwerk (sierhekwerk niet mee berekenen in de prijs)er moet nog een fundering gemaakt worden de steenen heb ik al een bouwverguning is er wie doet mij een serieus en scherp bod die kan per direct beginnen bouw tekening aanwezig