Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een gevelspecialist en metselaar uit IJsselmuiden te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten of metselaars. U komt in IJsselmuiden heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist en metselaar of meerdere gevelspecialisten en metselaars.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist en metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze gevelspecialisten of metselaars in IJsselmuiden u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist of metselaar !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelrenovatiebedrijven, metselaars, gevelreinigers, voegers en gevelspecialisten in IJsselmuiden of directe omgeving.

23 klanten uit IJsselmuiden bevelen een bij Casius in IJsselmuiden aangesloten metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist / metselaar aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een gevelspecialist en metselaar, goed èn betaalbaar, uit IJsselmuiden bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een gevelspecialist en metselaar in Almelo, Borne, Dalfsen, Deventer, Enschede, Haaksbergen, Hardenberg, Hengelo, Kampen, Nijverdal, Oldenzaal, Raalte, Rijssen, Steenwijk, Zwolle uit Overijssel kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij gevelspecialisten en metselaars voor: houten buitengevel vervangen door onderhoudsvrije kunststof gevel, gevel renoveren, buitengevel en dak van woning isoleren, scheur in de gevel herstellen, incl vervangen vervangen kapotte stenen en herstellen knipvoegen., gevel isoleren en stucen, zijgevel van hout repareren of vervangen, voorgevel bekleden, luifels bekleden, gevelbekleding vervangen, gevelbekleding vervangen, gevel renoveren, waterdicht maken van modulaire woning in Utrecht, gevel stucen, gevel isoleren en bekleden, gevel opknappen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke gevelspecialist of metselaar uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist voor gevel- en metselwerk in IJsselmuiden staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist of metselaar in Overijssel:

Buitenmuren isoleren en opknappen

Het huis is van 1900 en de buitenmuren zijn slecht, we willen 2 muren op laten knappen (nieuwe cementlaag) en gelijk isoleren. De oppervlakte is niet bekend.

Enkelsteens schuur impregneren

. Wij hebben een enkelsteens schuur aan het huis laten bouwen, maar deze is met regen drijfnat aan de binnenzijde en zouden wij eventueel buiten willen laten inpregneren. Graag zouden wij een prijs willen weten. Totaal is het iets tussen de 20 a 25 vierkante meter. Denk dat ik het ruim aan houd

Gevel zandstralen, voegen en impregneren

Graag laten we de gevels van onzer hoekwoning zandstralen en opnieuw voegen. De gevel dient ook te worden geïmpregneerd. De oppervlakte is ongeveer 75 m2.

Kunsthars gevel reinigen en impregneren

Kunsthars van de zij- en voorgevel schoonmaken en impregneren. Betreft ongeveer 100 m2 op de 3e verdieping van een appartementencomplex. Alles is goed bereikbaar met ladders en/of steigers.