Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij gevelspecialisten / metselaars voor tuinmuur repareren:

Tuinmuur repareren

Stuk van de tuinmuur van 120 cm lang en 45 cm hoog is vernield. Wij willen deze graag gerepareerd hebben met een poer aan het eind. Graag eerst even komen kijken. Betreft een verzekeringsofferte. Goed toegankelijk, aan de voorkant.
Onze klant uit Hengelo (Overijssel) wenst(e) offertes van gevelspecialisten / metselaars voor gevel- en metselwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor tuinmuur repareren uit heel Nederland:

Pilaar bij oprit laten metselen inclusief fundering

Hierbij wil ik een prijsopgaaf vragen voor de volgende werkzaamheden: 1. Het metselen van een nieuwe pilaar, afmetingen LxBxH ca. 45 x 55 x 110 cm, tegen een bestaande tuinmuur aan. Deze muur dient daarvoor een stukje ingekort te worden. 2. Het hiervoor aanbrengen van een geschikte fundering. Het geheel met pilaar moet stevig genoeg zijn om een ijzeren poort aan te kunnen hangen. 3. Het repareren van bestaand metselwerk van een andere tuinmuur: het bestaande muurtje van ongeveer 60 cm hoog moet met ongeveer 50 cm verlengd worden. Ik wil dit project in het voorjaar afronden (uiterlijk Mei). Als u mij een email stuurt kan ik foto's van de situatie mailen.

Garage voegen

Het gaat om zwarte aanslag op de stenen en voegen van een garage en een tuinmuur. De voegen zijn op sommige plaatsen slecht. In de tuinmuur zit een scheur. Impregneren van de garage wil ik zelf doen Graag wil ik ook advies over het repareren van de voegen, want de voegen op de oostmuur van de garage zijn wel vies, maar zien er m.i. nog wel goed uit. Wat is de oppervlakte van het uit te voeren voegwerk? 36 m²

Metselen en repareren van een buitenmuur

Mijn tuinmuur is omgeblazen door de blokhut. Nu moet ik deze muur herstellen met circa 5 kleine, 120 cm hoge, pilaren en 2 grote pilaren van circa 160 cm hoog. Totale schatting 23 m². Materiaal: KALKZANDSTEEN AF GEBROKEN WIT KOP/STREK CASTELL-WEISS (PLT/480ST). Aantal stuks 1200 stuks met een totale verkoopprijs van circa 900 euro ex btw te koop bij Floris. Gaarne prijs maken voor de afvoer van stenen, het vrij maken van metselwerk (aarde weghalen) en de nieuw te metselen stenen. Tevens het opnieuw opzetten van pilaarhoedjes. Zie bijgevoegde foto's.

Stormschade aan tuinmuur repareren

Tuinhek met gemetselde pilaren is met de storm omgewaaid. Dezen moet worden gerepareerd.

Tuinmuur repareren of vernieuwen

Ik heb een steens tuinmuur van ongeveer 60 cm hoog en 18 meter lang. Deze is op verschillende plaatsen gescheurd door boomwortels. De bomen worden op korte termijn gerooid en daarna wil ik de tuinmuur laten repareren of opnieuw opmetselen. Ik kan hiervan foto's doorsturen. Graag een prijsidee.

Buitengevel repareren en impregneren

Wij wonen in een hoekwoning en onze buitengevel is aan het afbrokkelen, zowel een aantal bakstenen als de voegen. We hebben een hoekwoning en het gaat voornamelijk om de gevel waar de wind en regen op staan. De tuinmuur heeft hetzelfde probleem, maar in een verder gevorderd stadium. In principe willen we alleen de gevel van de woning laten aanpakken nu. Het gaat dan om het laten repareren en laten impregneren. Zou u contact met mij kunnen opnemen om een afspraak te maken voor het opstellen van een offerte? Ik ben op zoek naar bedrijven met referenties op dit vakgebied. Omdat het een hoekwoning is, kunt u de klus eventueel ook zonder afspraak bezichtigen.

Verzakte fundering onder tuinmuur repareren

Ik wil graag de verzakte fundering onder de tuinmuur laten repareren. Op de muur rust de terrasoverkapping. Een gedeelte van de muur is enkele centimeters verzakt. De tuinmuur is ongeveer 3.50 meter lang. Het onderste gedeelte is beton de rest is gemetseld. De tuinmuur is tevens een kering.

Gevel reinigen en tuinmuur repareren en voegen

De gevel van het gehele huis moet, voordat het opnieuw geschilderd kan worden, helemaal schoongemaakt worden. De oppervlakte is ongeveer 50 m2. Tweede onderdeel is het herstellen van de tuinmuur. Hier is door een aanrijding een grote scheur in de muur ontstaan. Daarnaast is het voegwerk, 50 m2 in deze tuinmuur uit 1978 op bepaalde plaatsen niet goed meer. Graag ontvang ik een beoordeling van de kwaliteit van het voegwerk en een offerte van de kosten van het herstellen van de scheur en het opnieuw voegen van een deel of de hele de tuinmuur. Er is een foto beschikbaar.

Tuinmuur met sierstenen repareren

Een sierstenen buitenmuur van +/- 8 meter is op de fundering een beetje verzakt. Is dit nog te repareren? Foto beschikbaar.

Stormschade en schoorsteen herstellen

Heer/ mevrouw, graag zou ik uw offerte willen ontvangen voor het volgende: herstel stormschade aan tuinmuur (muur, ca 3,90m breed en houten schutting met daartussen gemetselde pilaar. Daarnaast graag een aparte offerte voor het repareren van schoorsteen.