Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een gevelspecialist en metselaar uit Hengelo te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten of metselaars. U komt in Hengelo heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist en metselaar of meerdere gevelspecialisten en metselaars.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist en metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze gevelspecialisten of metselaars in Hengelo u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist of metselaar !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelrenovatiebedrijven, metselaars, gevelreinigers, voegers en gevelspecialisten in Hengelo of directe omgeving.

589 klanten uit Hengelo bevelen een bij Casius in Hengelo aangesloten metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist / metselaar aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een gevelspecialist en metselaar, goed èn betaalbaar, uit Hengelo bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een gevelspecialist en metselaar in Almelo, Borne, Dalfsen, Deventer, Enschede, Haaksbergen, Hardenberg, Hengelo, Kampen, Nijverdal, Oldenzaal, Raalte, Rijssen, Steenwijk, Zwolle uit Overijssel kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij gevelspecialisten en metselaars voor: het isoleren en en stucen van de buitengevels van een boerderij, woonstichting bekleden met kunststof panelen, isoleren woning uit 1935 en afwerken in of crepi of steenstrips, herstel voorgevel, gestucte gevels voorzien van kunststof gevelbekleding, gevelbekleding vervangen, het isoleren en bekleden van alle buitengevels, het isoleren, stucen en schilderen van de buiten gevels, gevel isoleren, gevel renovatie, gevel renovatie, 250 m2 cementeren van buitgevel en 2 bijgebouwen, gevel opnieuw bekleden, isoleren van de woning, gevelbekleding vervangen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke gevelspecialist of metselaar uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist voor gevel- en metselwerk in Hengelo staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist of metselaar in Overijssel:

Het herstellen van voegen in metselwerk

Ik zoek een metselaar die voegwerk aan de buitengevel kan restaureren. Het gaat om werk aan zij- en voorgevel. Het betreft minder dan 10 m2. De maximale werkhoogte is ongeveer 3 meter.

Tuinmuur metselen

Onze tuinmuur van een steen dik, 66 cm hoog vanaf het maaiveld en 7.10 meter lang begint om te vallen. Wij willen dit graag gemaakt hebben voordat het omvalt. Er moet een nieuw stuk muur komen.

Gevelbekleding aanbrengen

Ik wil graag mijn gevel laten bekleden. Twee keer een een paneel, voor en achterkant van de woning. ( 2 x 6m bij 1m. ) Graag ontvang ik hier een offerte voor. Welke oppervlakte moet bekleed worden? Tussen 10 en 50 m² Wil je de muren ook laten isoleren? Ja / misschien In welke houtsoort(en) heb je interesse? Hardhout (ceder, padouk, eik, iroko,...)

Bloembak metselen

Metselen van een bloembak plusminus 10 vierkante meter. Inclusief met invoegen en stenen aangelverd.

Tuinmuur repareren

Stuk van de tuinmuur van 120 cm lang en 45 cm hoog is vernield. Wij willen deze graag gerepareerd hebben met een poer aan het eind. Graag eerst even komen kijken. Betreft een verzekeringsofferte. Goed toegankelijk, aan de voorkant.

Tuinmuur metselen als erfafscheiding

Ik wil graag een 2 meter hoge steensmuur als afscheiding met de buren, circa 6 meter lang laten bouwen. Mogelijk moet een deel als buitenmuur gaan dienen voor een eventuele aanbouw in de toekomst. Er moet waarschijnlijk een fundering of bak onder.

Gaten boren in halfsteens muren

Ik wil graag 3 gaten van 125 mm laten boren in halfsteens muren. Dit ten behoeve van de afvoer van de afzuigkap.

Binnenmuur opmetselen

Nieuw deel bij de woning aanbouwen met zandkalksteen. 3 muren van ongeveer 5 meter en 7 meter hoog

Buitenmuur metselen

Graag wil ik de kosten weten voor een buitenmuur. Achterkant komt een veranda tegen aan (L vorm muur). Maten 440 cm achterkant (veranda hoog 222 cm) 1020 cm en 180 cm hoog (scheiding buren) 3 meter wordt ook 222 cm in verband met veranda dak. Grond is vrij zacht. Tuin is niet goed bereikbaar.

Lood vernieuwen of schoorsteen verwijderen

Ik wil graag een indicatie voor het volgende: Het lood rondom de schoorsteen van mijn huis dient te worden vervangen. De schoorsteen is in gebruik en word gedeeld met de buren. Ik wil ook graag een offerte voor het in zijn geheel verwijderen van een schoorsteen, alleen het gedeelte wat op het dak zit, en er zal een nieuwe doorvoer gemaakt moeten worden voor een afzuigkap tevens zal de vrijgekomen ruimte opnieuw bedekt moeten worden met dakpannen. Afvoer van het afval wordt door ons zelf gedaan. De werkplek is goed bereikbaar

Voegen in de buitenmuur herstellen

In de buitenmuur van de garage laten de voegen los. De oppervlakte is minder dan 2 m2 werk.

Tuinmuur van bakstenen metselen

Graag wil ik een tuinmuur waar een veranda tegen aan gebouwd wordt. Maten 2.20 meter hoog en 4.40 meter waar de veranda tegen aankomt, weet niet of het uitmaakt, veranda word dicht gemaakt. En 10.20 meter. Gewone muur van gewone baksteen, de muur wordt geschilderd. Denk dat de vaste grond die zit??

Keralit gevelbekleding en isolatie laten plaatsen

We gaan dit huis kopen. Zou u voor ons een prijsindicatie kunnen maken voor het demonteren bestaande schroten, afvoeren, indien nodig nieuw regelwerk aanbrengen, isolatie materiaal aanbrengen, plaatsen+afwerken Keralit. Het gaat om voor-, zij- en achterkant 1e verdieping + voor dat smalle groene stukje. Circa 60 m2. Achter is gebroken wit, de rest is groen. Het zou mooi zijn als u dit deze week nog zou kunnen mailen aan ons. Het betreft een indicatie dus ik pin u er niet op vast, we willen eerst graag snel een indicatie van deze kosten. Alvast bedankt. Met vriendelijke groet.

Tuinmuur bij een oprit metselen

Graag willen wij een tuinmuur laten metselen om onze oprit af te sluiten. Daartussen willen we ook de poort hebben. De poort hebben wij al en moet worden verplaatst.

Tuinmuur metselen

Wij zouden graag de schutting willen laten vervangen door een gemetselde muur. Deze schutting zullen wij zelf verwijderen en afvoeren. De muur moet ongeveer 19 meter lang gaan worden en 2 meter hoog.

Metselen van een tuinmuur

Het metselen van een 15 m2 of 17 m2 muur in de achtertuin. De fundering is al aangelegd en de stenen worden aangeleverd en cement + zand. Dus het gaat alleen om het metselen.

Vervangen van voegen in de achtergevel

Wij wonen in een hoekwoning uit bouwjaar 1971, waarvan het voegwerk van de achtergevel op diverse plaatsen is verzand. Het gaat met name om de voegen rondom de kozijnen van de begane grond en 1e verdieping. We laten dit graag even beoordelen en ontvangen daarna uw offerte voor de herstelwerkzaamheden.

Betonnen latei verhogen en vervangen

Momenteel ligt er binnenshuis in de doorgang van de woonkamer naar de keuken een latei. Deze latei is echter laag geplaatst terwijl de plafonds zeker een meter hoger liggen. Ik zou dus graag deze latei omhoog laten plaatsen en laten vervangen door een stalen balk. De overspanning bedraagt ongeveer 2.40 meter. De betonnen latei ligt aan 1 zijde in de spouwmuur en aan de andere zijde in de dragende binnenmuur. Aan beide zijden van de latei liggen houten balken die de vloer boven dragen, deze zijn niet verbonden met de latei en liggen in de spouw en binnen draagmuur. Recht boven de latei is een enkelsteensmuur gemetseld die boven de scheiding vormt tussen 2 slaapkamers. Begane grond vloer: beton Verdiepingsvloer: hout Zoldervloer: beton

Gat boren buitenmuur voor afzuigkap

Ik ben met spoed opzoek naar iemand die een gat door een spouwmuur van van 12 centimeter kan boren voor de afvoer van de afzuigkap.

Scheidingsmuur tuin metselen inclusief fundering

Een scheidingsmuur tussen de twee tuinen van minimaal 1.80 meter hoog en ongeveer 6/7 meter lang. Er moet nog een fundering gelegd worden. Er hoeft geen oude schutting verwijderd te worden.

Metselen van een buitenmuur

We hebben in de keuken een buitenmuur die we graag zouden willen ophogen. De muur onder het kozijn is op dit moment 60 centimeter hoog en 385 cm breed. De bedoeling is dat deze muur 91 cm hoog wordt. (breed blijft het zelfde. ) Nadat de muur is opgehoogd moet er een kozijn op komen over de hele breedte. Graag zouden wij willen weten wat dat kost.

Buitenmuur mestelen bij de overkapping

Er dient een buitenmuur gemetseld te worden van ongeveer 2,25 meter breed en 2,50 meter hoog die achteraf mee gestuukt wordt met de huidige muur van de woning. Er is een foto beschikbaar.

Afvoergat voor de afzuigkap maken

Er dient een afvoergat voor de afzuigkap geboord te worden van 15 cm groot.

Metselen van een tuinmuur

Tuinmuur hoogte 2 meter 30 en lengte van 20 meter

Schutting muur laten metselen

Graag zou ik een enkelsteens muur gemetseld willen hebben, inclusief 1 penant halfsteens op 2.2 meter. Aan 1 zijde moet de muur aan het huis gemetseld worden en aan de andere zijde tegen een aluminium kozijn van een veranda. De afmeting is 1.80 hoog bij 3.5 meter breed.