Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een gevelspecialist en metselaar uit Haaksbergen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten of metselaars. U komt in Haaksbergen heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist en metselaar of meerdere gevelspecialisten en metselaars.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist en metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze gevelspecialisten of metselaars in Haaksbergen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist of metselaar !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelrenovatiebedrijven, metselaars, gevelreinigers, voegers en gevelspecialisten in Haaksbergen of directe omgeving.

52 klanten uit Haaksbergen bevelen een bij Casius in Haaksbergen aangesloten metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist / metselaar aan met een gemiddelde score van 8/10.

Voor een gevelspecialist en metselaar, goed èn betaalbaar, uit Haaksbergen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een gevelspecialist en metselaar in Almelo, Borne, Dalfsen, Deventer, Enschede, Haaksbergen, Hardenberg, Hengelo, Kampen, Nijverdal, Oldenzaal, Raalte, Rijssen, Steenwijk, Zwolle uit Overijssel kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij gevelspecialisten en metselaars voor: isoleren van muren en steenstrips monteren ivm gevelrenovatie 200m2, gevels en plat dak isoleren en afwerken, gevels renoveren, tuinmuur metselen en fundering daarvoor aanbrengen, gevel renoveren, gevelrenovatie, het renoveren en isoleren van mijn gevel met isolatieplaten, gevel isoleren, achtergevel pleisteren, gevel opnieuw voegen, het plaatsen van Cortenstaal tegen gevels, het isoleren en bekleden met crepi van buitengevels, twee zijgevels en voorgevel vervangen door kunststof, afscheidingsmuren tussen appartementen voegwerk herstellen, gevelbekleding vervangen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke gevelspecialist of metselaar uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist voor gevel- en metselwerk in Haaksbergen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist of metselaar in Overijssel:

Het opnieuw isoleren en bekleden van een buitengevel

Ik zoek een gevelspecialist die de bestaande isolatie en gevelbekleding van mijn houtskelet-woning kan vervangen. Het gaat om de voor- en achtergevel van een tussenwoning. Het gaat om 16 m2. Ik zie graag dat de bestaande isolatie en bekleding verwijderd wordt en dat dit wordt vervangen door nieuwe isolatie en steenstrips.

Tuinmuur metselen

In de achtertuin een muurtje metselen inclusief fundering. De muur is ongeveer 8 meter lang en hoog 2,1 meter boven het maaiveld. De muur aan beide kanten voegen. Sluit aan op een reeds bestaande muur.

Muur(tjes) laten metselen

Ik heb 4 enkelsteens muurtjes nodig van 227,5 cm lang en circa 45 cm hoog. Daarnaast nog 4 enkelsteens muurtjes van 302,5 cm lang en ook 45 cm hoog. Graag een complete offerte inclusief voegen, materialen en uurwerk. Voor uw beeldvorming, de muurtjes komen tussen Douglas staanders van 15 x 15 cm te staan.

Zink op gevel aanbrengen

Welke oppervlakte moet bekleed worden? Minder dan 10 m² Wil je de muren ook laten isoleren? Nee In welke metaalsoorten heb je interesse? Zink Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: graag ook de optie met zinklook in de offerte meenemen. Misschien goed om een foto mee te sturen. Muurtje dat doorloopt af het dak. Het muurtje is anderhalve steen breed.

Gevelsteen impregneren

Het betreft ongeveer 110 m2 lichte gevelsteen, deze moet gereinigd worden. De gevel is ongeveer 9 jaar geleden gereinigd en geïmpregneerd. Waarschijnlijk is reiniging nu niet nodig, maar impregneren wel. Het betreft de voor-, zij-, en achtergevel en het gaat alleen om de begane grond.

Deur dichtmetselen en stucen

Ik wil een deurkozijn laten dichtmetselen en dit laten stucen aan voor- en achterzijde. Om er weer een mooi geheel van te maken wil ik de muur ook opnieuw mee laten stucen. Ik schat dat het in totaal om 25 vierkante meter stucwerk gaat. Er zit nu een plaat in de deurpost. Daarnaast wil ik graag de thermostaat van de verwarming op de muur iets verplaatsen. Graag de kosten voor het materiaal los in de offerte specificeren.

Schoorsteen metselen

Er moet op een recreatiewoning een nieuwe schoorsteen met een metalen buis erin gemetseld worden. Ongeveer 1,5 meter hoog. Huidige ligt helemaal los, dus helemaal opnieuw metselen.

Opnieuw voegen van schoorsteen + een aantal stenen vervangen

Uit onze schoorsteen van 34 jaar oud springen een aantal (4 of 5) stenen kapot, aan de buitenkant. Wellicht is het in der tijd slecht gevoegd. Er dienen een aantal stenen vervangen te worden en opnieuw gevoegd te worden. Er staan meerdere (6) identieke woningen met soortgelijke klachten die mogelijk ook een oplossing voor dit probleem zoeken. Het is een semi-bungalow, vanaf eerste verdieping begint het dak en de schoorsteen, vanaf 3,5-4 meter hoog. De schoorsteen is 2 meter hoog.

Tuinmuur, l=3500 mm h=2000 mm halfsteens ...

Tuinmuur, l=3500 mm h=2000 mm halfsteens 2 zijdig schoon, tussen muur haaks op woonhuis,vaste grond fundering woonhuis ca. 1000 mm minus peil

Verbouwen bestaande garage tot keuken. ...

Verbouwen bestaande garage tot keuken. Nieuwe berging plaatsen. Tuindeuren en ramen plaatsen plaatsen. Garagedeur plaatsen. Aannemer dient te doen: meedenken met ontwerp, tekening maken, ruwbouw uitvoeren. Wij doen zelf: sloopwerk, fundering uitgraven, installatiewerk.