Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een gevelspecialist en metselaar uit Goor te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten of metselaars. U komt in Goor heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist en metselaar of meerdere gevelspecialisten en metselaars.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist en metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze gevelspecialisten of metselaars in Goor u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist of metselaar !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelrenovatiebedrijven, metselaars, gevelreinigers, voegers en gevelspecialisten in Goor of directe omgeving.

40 klanten uit Goor bevelen een bij Casius in Goor aangesloten metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist / metselaar aan met een gemiddelde score van 8,2/10.

Voor een gevelspecialist en metselaar, goed èn betaalbaar, uit Goor bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een gevelspecialist en metselaar in Almelo, Borne, Dalfsen, Deventer, Enschede, Haaksbergen, Hardenberg, Hengelo, Kampen, Nijverdal, Oldenzaal, Raalte, Rijssen, Steenwijk, Zwolle uit Overijssel kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij gevelspecialisten en metselaars voor: isoleren van de gevels van 212 appartementen, het isoleren en bekleden van een buitengevel, buitengevel schuren, een vrijstaande woning voorzien van betere isolatie, het isoleren en stucen van een kopgevel, gevel renoveren, gevel thermisch isoleren, het van buitenaf isoleren van de gevel en afstucen, buitenmuur isoleren en bekleden, gevelbekleding en waarschijnlijk isolatie vervangen, het vervangen van kunsstof gevelbekleding, steenstrips op gevel aanbrengen, het realiseren van steenstrips aan uitbouw en voorgevel, gevel stucen en isoleren en kozijnen vervangen, het isoleren en bekleden van twee gevels en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke gevelspecialist of metselaar uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist voor gevel- en metselwerk in Goor staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist of metselaar in Overijssel:

Gevel bekleden

Huidige houten gevelbekleding aan zonzijde van ons landhuis in saksische stijl is zo te zien aan vervanging toe. Het huis is gebouwd plm 1979/80 en geschilderd in de kleur van de hardhouten kozijnen en deuren. Oppervlakte is ongeveer 75 a 100 m2. Oud materiaal graag verwijderen, afvoeren is niet nodig Wil je de muren ook laten isoleren? Ja / misschien In welke houtsoort(en) heb je interesse? Hardhout (ceder, padouk, eik, iroko,...)

Voorgevel opnieuw kaleien

Onze voorgevel is enorm verkleurd door zwarte vlekken in de lichte bakstenen. Alsof het weer erin zit. Ik wil dit opnieuw laten kaleien. Tussen de 10-50 m2.

Schoorstenen compleet renoveren

Drie schoorstenen op het dak van mij en de buren, van ongeveer 4 m2 per stuk oude voeg uitslijpen of bikken en nieuwe voeg maken (bijvoorbeeld volplat).

Reparatie van de schoorsteen

Het betreft het repareren of vervangen van de schoorsteen. De bovenste 3 lagen steen zijn zeer slecht en moeten zeker worden vervangen. De overige stenen dienen eerst door de vakman bekeken te worden. Verder zal er een dekplaat geplaatst moeten worden. De schorsteen staat aan de zijkant van de woning waar een steiger geplaatst kan worden. De nokhoogte van de woning is 7 meter.

Gemetselde schutting laten plaatsen

We willen met meerdere buren een gemetselde schutting laten plaatsen nu was onze vraag wat het ongeveer ging kosten per meter in de link zie je een foto hoe wij het ongeveer zouden willen hebben . Mvg bart http://www. Topschutting. Nl/? Attachment_id=46

Gemetselde muur laten neerzetten

We willen graag een gemetselde muur laten plaatsen, maar zijn erg benieuwd naar de kosten van zo'n muur. Het zou gaan om een muur van zo'n 13 meter lang en ongeveer 1.80 meter hoog. Er hoeft geen poort in te komen. Er is een foto beschikbaar.

Metselwerk bij een schuur

Het gaat om een schuur 36 vierkante meter

Gevel renoveren

In de voor- en zijgevel zit een scheur van ongeveer een meter lang. Deze scheur is waarschijnlijk ontstaan door een verzakking onder de hoek van de woning. Het gaat om een bakstenen gevel en de scheur gaat dus de hoek om. Ik ben op zoek naar iemand die zowel verzakking als scheur permanent kan herstellen. Graag ontvang ik een offerte.

aanbouw

plm 44 m2 metselwerk halfsteen of spouw voor aanbouw op de begane grond. Tevens het stellen van de profielen en het plaatsen van 2 ramen en twee tuindeuren. Vergunning verleend door de gemeente. Fundering ligt er al in.