Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij gevelspecialisten / metselaars voor lood in de achtergevel vervangen:

Lood in de achtergevel vervangen

Het lood in onze achtergevel van 8,5 meter lang loopt op dit moment niet tot door tot aan de spouw. Dit betekent dat de muur vocht door kan slaan waardoor er lekkage optreedt. Wij willen deze loodflap dan ook laten vervangen laten door een flap die wel doorloopt. Het betreft de achtergevel welke aansluit op de aanbouw. Graag ontvangen wij vrijblijvende offertes voor deze klus. Graag zou ik van u ook willen weten hoe u deze klus gaat aanpakken en hoe de achtergevel wordt opgevangen. We stellen een bezoek op prijs.
Onze klant uit Enschede (Overijssel) wenst(e) offertes van gevelspecialisten / metselaars voor gevel- en metselwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor lood in de achtergevel vervangen uit heel Nederland:

Benedenverdieping uitbouwen en verbouwen

Het volgt willen wij graag realiseren: - Stenen uitbouw achterzijde jaren '30 woning, 5,5 meter breed en 2 meter diep. - Balkon op de uitbouw. - Huidige muur tussen keuken en woonkamer moet er uit. Dit is een draagmuur, er zal een stalen constructie moeten komen. Dit willen wij graag weggewerkt hebben in het plafond. - Toilet vergroten en vernieuwen. - Water en afvoer-leidingen van achterzijde naar voorzijde verleggen, keuken komt aan de voorkant. - Vervangen kunststof erker en kozijn boven voordeur door houten erker respectievelijk houten kozijn. Glas bovenin erker en boven voordeur vervangen met glas-in-lood ramen. - Vloerverwarming, bestaande draagvloer is van hout. - Diverse electrapunten, voor keuken, inductie e.d. - Verwijderen huidige open haard, muur loopt tot aan plafond. - Stuken muren en plafond woonkamer. Ter verduidelijking van alles, zie bijlage voor een impressie van de nieuwe situatie bovenaanzicht. In de tekening is nog uitgegaan van een uitbouw van 1,5 meter diep, we willen toch gaan voor 2 meter. Ik heb ook een tekening van de oude situatie en van de nieuwe achtergevel, ik kan alleen maar 1 plaatje uploaden. Graag zien we uw offerte tegemoet en horen graag wanneer een en ander gerealiseerd zou kunnen worden. Gezien de grootte van de verbouwing snap ik dat er allicht meer informatie nodig is, aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Achterkamer en keuken uitbouwen

Ik zou graag een offerte ontvangen voor de volgende verbouwing, inclusief hoe lang de verbouwing ongeveer zou gaan duren: - Uitbouw keuken tot aan schuur, ca. 2,7 meter - Uitbouw achterkamer tot iets voor de schuur t.b.v. achterdeur of eventueel helemaal recht, ca. 2,5 meter - Nieuwe keuken,inclusief planken in de hoek van apparatuurwand - Verplaatsen en vergroten toilet - Lichtstraat - Openslaande deuren + 2 extra ramen boven radiatoren naar de openslaande deuren. Eventueel nog glas in lood raampjes die open kunnen boven de openslaande deuren - Overstek inclusief spotjes - Electriciteit buiten - Behoud buitenkraantje - Plat dak met licht dakleer, grint en tegelpad voor glazenwasser - Voegwerk achtergevel en stenen zoveel mogelijk in dezelfde stijl als de huidige - Stucen gehele beneden verdieping - Nieuwe plafonds beneden verdieping (incl. Lijsten/plinten) - Nieuwe houten vloer - Schuurdeur verplaatsen naar achterkant - Schilderwerk beneden, hout en wanden/plafonds De verbouwing moet in mei gaan plaatsvinden. Ik heb een aantal (eigen gemaakte) tekeningen, maar dat bestandstype kan ik helaas niet bijvoegen.

Serre bouwen aan een achtergevel

Bij een klant van mijn timmerbedrijf ga ik een offerte uitbrengen voor het renoveren van een achtergevel. Daarbij is er ook de wens om op een bestaande fundering met opgemetseld steens muur een aluminium serre te laten maken. Ik heb een tekening met de maatvoering bijgevoegd. Ik wil hiervoor graag een prijsindicatie ontvangen van een serrebouwer. Ik zal zelf de aansluitingen en afdichting met lood in de achtergevel verzorgen.

Woning laten verbouwen

Wij hebben een tussenwoning gekocht uit bouwjaar 1925 en krijgen daarvan op 20 maart de sleutel. Wij willen de woning graag op diverse onderdelen laten verbouwen. Op de begane grond willen we de draagmuur tussen de keuken en eetkamer laten openbreken en de keuken moet vernieuwd worden. We willen de cv-ketel laten wegwerken in een kast of eventueel laten verplaatsten naar de 1e verdieping. Gecorrodeerde afsluiters op de radiatoren moeten worden vervangen en ook enkele radiatoren. Stopcontacten moeten naar beneden worden geplaatst in diverse muren en daarna willen we de wanden laten glad stuken. We overwegen de kruipruimte te laten verdiepen en daar Drowa chips isolatiemateriaal te laten aanbrengen. Er moeten een aantal loden leidingen vervangen worden. Een granitovloer in de gang en keuken moet worden hersteld en gepolijst. De toiletruimte moet zowel boven als beneden gedeeltelijk vernieuwd worden. Er moeten een paar glas-in-lood ruitjes vervangen worden, de nieuwe zijn al aanwezig. De trap moet opnieuw worden bekleed en er moeten in de achtergevel enkele ramen vervangen worden. Verder willen we binnenschilderwerk laten verzorgen. Er is onderhoud nodig aan het kozijn en de deur van een schuurtje. We willen ook de tuin gebruiksklaar laten maken en eventueel de schutting vervangen. In de badkamer moet een aanpassing worden gemaakt, zodat een inloopkast groter wordt. De toegang tot die inloopkast moet worden verplaatst. De badkamer moet vernieuwd worden en er moet een opstelling voor de wasmachine en droger worden gemaakt. Er moet een wastafel worden verwijderd in een kleine slaapkamer en daar moet ook de vloer gerepareerd worden. Verder moeten er op diverse plekken in de woning waterafsluiters worden vervangen of weer gangbaar worden gemaakt. We maken graag een afspraak om de woning met u te bekijken. We ontvangen daarna graag een prijsindicatie per post, zodat we op basis daarvan kunnen besluiten wat we zelf kunnen uitvoeren.

Dak- en loodwerk vervangen

Het loodwerk aan een gedeelde schoorsteen dient aan 2 zijde vervangen te worden. Daarnaast zal ook de aansluiting van het lood tussen den achtergevel en de aanbouw vernieuwd moeten worden. Dit is ongeveer 2 meter. Verder wil ik graag het bitumen, de spijkerlaag, daktrim en de onderuitloop van het platte dak van de aanbouw laten vervangen. Dit is ongeveer 13 m2 groot. Aan de voor- en achterzijde van het pannendak zou ik graag een vogelwering laten plaatsen. Dit is totaal 14 meter lang.

Lekkage aan serredak herstellen

Wij hebben een glazen serre die is gebouwd aan onze achtergevel. Momenteel hebben wij via het glazen serredak op 2 plekken lekkage. We vermoeden dat er reparatie nodig is aan de aansluiting van het lood op de gevel of dat er nieuwe kit moet worden aangebracht. We laten dit hier graag onderzoeken en ontvangen een reparatievoorstel met prijsopgave.

Lekkende loodslab repareren of vervangen

Wij wonen in een drive-in vide-woning uit bouwjaar 1989. Wij hebben sinds ongeveer 5 jaar lekkage aan de achtergevel, vooral bij zuidwestenwind. De lekkage is hevig en het water loopt aan de binnenzijde over de muur. In dit blok van 26 woningen hebben meerdere mensen hier last van of last van gehad. Wij hebben al diverse malen reparaties laten uitvoeren, maar tot op heden niet met blijvend resultaat. Wij hebben een inspectie laten uitvoeren en daarbij is de oorzaak achterhaald: het spouwlood dat in de binnenmuur rust, is niet goed bevestigd of is gescheurd. Wij willen De buitenmuur nu over de hele breedte laten open hakken. Daarna moet het voetlood eruit verwijderd worden. Er moet nieuw lood worden aangebracht tegen het binnenblad aan, zoals uitgevoerd bij de nieuwbouw van het huis. Daarna moet alles weer worden dichtgemetseld en gevoegd. Er moeten open stuikvoegen worden gemaakt om elke meter. We hopen dat de stenen zoveel mogelijk kunnen worden hergebruikt. Het deel dat moet worden open gehakt zit op een hoogte van 4 tot 5 meter, precies in de knik tussen de 2e en 3e verdieping. Wij maken graag een afspraak om de situatie te laten beoordelen en ontvangen een offerte voor de werkzaamheden.

Totale badkamer renoveren

Wij willen onze badkamer renoveren. Zo willen we onder andere een nieuwe tegelvloer, nieuwe wandtegels, bad er uit, douche er in, leidingen en doucheputje verplaatsen, radiator vervangen en het badkamermeubel vervangen. De badkamer is 4 x 2 meter. Het is op de begane grond en grenst aan de uitbouw van de buren. Dat muurtje dat aan de buren grenst zit los. Kunt u de werkzaamheden aanbieden inclusief en exclusief de materialen? De achtergevel van ons huis heeft deels een opknapbeurt nodig; hier moet ook de deur naar ons dakterras grondig worden aangepakt. En tot slot hebben wij een opbouw waar nog wat aan moet gebeuren, zodat wij bij heftige regen geen last van vocht krijgen (lekkages). Het lood moet goed bevestigd worden. Kunnen jullie eens kijken wat jullie hier mee zouden kunnen doen?

Aanbouw plaatsen

Het betreft het plaatsen van een uitbouw aan de achterzijde van de woning van maximaal 5.8 x 5 meter. Eventueel mogen de draagmuren van de achtergevel blijven staan. Wij willen graag veel houtwerk, openslaande deuren en glas in lood er boven en behoud bestaande radiatoren. De hoogte van het plafond is ongeveer 3 meter. Er is een toegang via de achtertuin via een achterom, betaald parkeren. De bouwtekeningen zijn in het bezit en de vergunningaanvraag moet gedaan worden in verband met een monumentale voorgevel. De woning verder is uit de jaren '80. Kunt u de afwerking separaat offreren?

Loodslabben en voegwerk vervangen

Wij, en onze buren, willen de achtergevel gevoegd hebben. Tevens hebben wij een aanbouw aan de achtergevel, waar de bestaande loodslabben vervangen dienen te worden. Deze moeten schuin op de binnenmuur worden verankerd, zodat het lood niet kan gaan uithangen en het water niet meer door het plafond naar binnen kan komen. Een huis is 5.5 meter breed en het betreft de eerste en tweede verdieping. Wij zitten samen met de buren onder een puntdak, welke begint op de tweede verdieping. Tevens staat er nog een schuurtje in verbinding met de buren en ook de achterzijde hiervan dient gevoegd te worden. De schuurtjes zullen ongeveer samen 6 bij 2.5 meter zijn. Onze tuinen grenzen aan zuid-zuidwest. Graag hoor ik van u of u deze werkzaamheden kunt uitvoeren.