Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij gevelspecialisten / metselaars voor lood in de achtergevel vervangen:

Lood in de achtergevel vervangen

Het lood in onze achtergevel van 8,5 meter lang loopt op dit moment niet tot door tot aan de spouw. Dit betekent dat de muur vocht door kan slaan waardoor er lekkage optreedt. Wij willen deze loodflap dan ook laten vervangen laten door een flap die wel doorloopt. Het betreft de achtergevel welke aansluit op de aanbouw. Graag ontvangen wij vrijblijvende offertes voor deze klus. Graag zou ik van u ook willen weten hoe u deze klus gaat aanpakken en hoe de achtergevel wordt opgevangen. We stellen een bezoek op prijs.
Onze klant uit Enschede (Overijssel) wenst(e) offertes van gevelspecialisten / metselaars voor gevel- en metselwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor lood in de achtergevel vervangen uit heel Nederland:

Achterkamer en keuken uitbouwen

Ik zou graag een offerte ontvangen voor de volgende verbouwing, inclusief hoe lang de verbouwing ongeveer zou gaan duren: - Uitbouw keuken tot aan schuur, ca. 2,7 meter - Uitbouw achterkamer tot iets voor de schuur t.b.v. achterdeur of eventueel helemaal recht, ca. 2,5 meter - Nieuwe keuken,inclusief planken in de hoek van apparatuurwand - Verplaatsen en vergroten toilet - Lichtstraat - Openslaande deuren + 2 extra ramen boven radiatoren naar de openslaande deuren. Eventueel nog glas in lood raampjes die open kunnen boven de openslaande deuren - Overstek inclusief spotjes - Electriciteit buiten - Behoud buitenkraantje - Plat dak met licht dakleer, grint en tegelpad voor glazenwasser - Voegwerk achtergevel en stenen zoveel mogelijk in dezelfde stijl als de huidige - Stucen gehele beneden verdieping - Nieuwe plafonds beneden verdieping (incl. Lijsten/plinten) - Nieuwe houten vloer - Schuurdeur verplaatsen naar achterkant - Schilderwerk beneden, hout en wanden/plafonds De verbouwing moet in mei gaan plaatsvinden. Ik heb een aantal (eigen gemaakte) tekeningen, maar dat bestandstype kan ik helaas niet bijvoegen.

Serre bouwen aan een achtergevel

Bij een klant van mijn timmerbedrijf ga ik een offerte uitbrengen voor het renoveren van een achtergevel. Daarbij is er ook de wens om op een bestaande fundering met opgemetseld steens muur een aluminium serre te laten maken. Ik heb een tekening met de maatvoering bijgevoegd. Ik wil hiervoor graag een prijsindicatie ontvangen van een serrebouwer. Ik zal zelf de aansluitingen en afdichting met lood in de achtergevel verzorgen.

Verbouwing van gekochte woning

We willen onderstaande zaken verbouwen, graag ontvangen wij een grove prijsindicatie. Begane grond: - Openbreken van (dragende) muur tussen keuken en eetkamer - Vernieuwen keuken - CV ketel wegwerken in kast en/of eventueel verplaatsen (wellicht zelfs naar 1e etage) - Gecorrideerde afsluiters CV vervangen - Plaatsen van parket - Wanden stuken - Stopcontacten naar beneden op de muur verplaatsen - WC gedeeltelijk vernieuwen - Uitgraven kruipruimte en aanbrengen vloerisolatie (drowa chips) - Aantal loden leidingen vervangen - Radiatoren vernieuwen - Paar ruitjes glas in lood vervangen (ruitjes zijn aanwezig) - Houtwerk verven (binnen) - Granitovloer in keuken en waarschijnlijk gang herstellen en polijsten - Trap opnieuw bekleden - Afhangen ramen achtergevel - Tuin gebruiksklaar maken, eventueel schutting vervangen - Onderhoud kozijn en deur schuurtje Eerste etage: - Wanden stuken - Stopcontacten naar beneden en op de muur - WC gedeeltelijk vernieuwen - Ruimte in badkamer boven de inloopkast betrekken bij de inloopkast - Ingang inloopkast naar de voorkamer verplaatsen - Badkamer vernieuwen incl. Goede plek voor wasmachine en droger - Tegels en vloer restaureren van kleine slaapkamer achterkant, ook wastafel daar verwijderen (dit was ooit de badkamer). - Houtwerk verven NB1: We willen op basis van de offerte ook kijken wat we eventueel zelf doen (bijvoorbeeld sloopwerk, klein onderhoud). NB2: Bij alle sanitair-werkzaamheden ook waterafsluiters vervangen of weer gangbaar krijgen. NB3: Er wordt binnenkort nog een exacte bouwtekening gemaakt.

Woning laten verbouwen

Wij hebben een tussenwoning gekocht uit bouwjaar 1925 en krijgen daarvan op 20 maart de sleutel. Wij willen de woning graag op diverse onderdelen laten verbouwen. Op de begane grond willen we de draagmuur tussen de keuken en eetkamer laten openbreken en de keuken moet vernieuwd worden. We willen de cv-ketel laten wegwerken in een kast of eventueel laten verplaatsten naar de 1e verdieping. Gecorrodeerde afsluiters op de radiatoren moeten worden vervangen en ook enkele radiatoren. Stopcontacten moeten naar beneden worden geplaatst in diverse muren en daarna willen we de wanden laten glad stuken. We overwegen de kruipruimte te laten verdiepen en daar Drowa chips isolatiemateriaal te laten aanbrengen. Er moeten een aantal loden leidingen vervangen worden. Een granitovloer in de gang en keuken moet worden hersteld en gepolijst. De toiletruimte moet zowel boven als beneden gedeeltelijk vernieuwd worden. Er moeten een paar glas-in-lood ruitjes vervangen worden, de nieuwe zijn al aanwezig. De trap moet opnieuw worden bekleed en er moeten in de achtergevel enkele ramen vervangen worden. Verder willen we binnenschilderwerk laten verzorgen. Er is onderhoud nodig aan het kozijn en de deur van een schuurtje. We willen ook de tuin gebruiksklaar laten maken en eventueel de schutting vervangen. In de badkamer moet een aanpassing worden gemaakt, zodat een inloopkast groter wordt. De toegang tot die inloopkast moet worden verplaatst. De badkamer moet vernieuwd worden en er moet een opstelling voor de wasmachine en droger worden gemaakt. Er moet een wastafel worden verwijderd in een kleine slaapkamer en daar moet ook de vloer gerepareerd worden. Verder moeten er op diverse plekken in de woning waterafsluiters worden vervangen of weer gangbaar worden gemaakt. We maken graag een afspraak om de woning met u te bekijken. We ontvangen daarna graag een prijsindicatie per post, zodat we op basis daarvan kunnen besluiten wat we zelf kunnen uitvoeren.

Dak- en loodwerk vervangen

Het loodwerk aan een gedeelde schoorsteen dient aan 2 zijde vervangen te worden. Daarnaast zal ook de aansluiting van het lood tussen den achtergevel en de aanbouw vernieuwd moeten worden. Dit is ongeveer 2 meter. Verder wil ik graag het bitumen, de spijkerlaag, daktrim en de onderuitloop van het platte dak van de aanbouw laten vervangen. Dit is ongeveer 13 m2 groot. Aan de voor- en achterzijde van het pannendak zou ik graag een vogelwering laten plaatsen. Dit is totaal 14 meter lang.

Lekkage aan serredak herstellen

Wij hebben een glazen serre die is gebouwd aan onze achtergevel. Momenteel hebben wij via het glazen serredak op 2 plekken lekkage. We vermoeden dat er reparatie nodig is aan de aansluiting van het lood op de gevel of dat er nieuwe kit moet worden aangebracht. We laten dit hier graag onderzoeken en ontvangen een reparatievoorstel met prijsopgave.

Lekkende loodslab repareren of vervangen

Wij wonen in een drive-in vide-woning uit bouwjaar 1989. Wij hebben sinds ongeveer 5 jaar lekkage aan de achtergevel, vooral bij zuidwestenwind. De lekkage is hevig en het water loopt aan de binnenzijde over de muur. In dit blok van 26 woningen hebben meerdere mensen hier last van of last van gehad. Wij hebben al diverse malen reparaties laten uitvoeren, maar tot op heden niet met blijvend resultaat. Wij hebben een inspectie laten uitvoeren en daarbij is de oorzaak achterhaald: het spouwlood dat in de binnenmuur rust, is niet goed bevestigd of is gescheurd. Wij willen De buitenmuur nu over de hele breedte laten open hakken. Daarna moet het voetlood eruit verwijderd worden. Er moet nieuw lood worden aangebracht tegen het binnenblad aan, zoals uitgevoerd bij de nieuwbouw van het huis. Daarna moet alles weer worden dichtgemetseld en gevoegd. Er moeten open stuikvoegen worden gemaakt om elke meter. We hopen dat de stenen zoveel mogelijk kunnen worden hergebruikt. Het deel dat moet worden open gehakt zit op een hoogte van 4 tot 5 meter, precies in de knik tussen de 2e en 3e verdieping. Wij maken graag een afspraak om de situatie te laten beoordelen en ontvangen een offerte voor de werkzaamheden.

Totale badkamer renoveren

Wij willen onze badkamer renoveren. Zo willen we onder andere een nieuwe tegelvloer, nieuwe wandtegels, bad er uit, douche er in, leidingen en doucheputje verplaatsen, radiator vervangen en het badkamermeubel vervangen. De badkamer is 4 x 2 meter. Het is op de begane grond en grenst aan de uitbouw van de buren. Dat muurtje dat aan de buren grenst zit los. Kunt u de werkzaamheden aanbieden inclusief en exclusief de materialen? De achtergevel van ons huis heeft deels een opknapbeurt nodig; hier moet ook de deur naar ons dakterras grondig worden aangepakt. En tot slot hebben wij een opbouw waar nog wat aan moet gebeuren, zodat wij bij heftige regen geen last van vocht krijgen (lekkages). Het lood moet goed bevestigd worden. Kunnen jullie eens kijken wat jullie hier mee zouden kunnen doen?

Aanbouw plaatsen

Het betreft het plaatsen van een uitbouw aan de achterzijde van de woning van maximaal 5.8 x 5 meter. Eventueel mogen de draagmuren van de achtergevel blijven staan. Wij willen graag veel houtwerk, openslaande deuren en glas in lood er boven en behoud bestaande radiatoren. De hoogte van het plafond is ongeveer 3 meter. Er is een toegang via de achtertuin via een achterom, betaald parkeren. De bouwtekeningen zijn in het bezit en de vergunningaanvraag moet gedaan worden in verband met een monumentale voorgevel. De woning verder is uit de jaren '80. Kunt u de afwerking separaat offreren?

Loodslabben en voegwerk vervangen

Wij, en onze buren, willen de achtergevel gevoegd hebben. Tevens hebben wij een aanbouw aan de achtergevel, waar de bestaande loodslabben vervangen dienen te worden. Deze moeten schuin op de binnenmuur worden verankerd, zodat het lood niet kan gaan uithangen en het water niet meer door het plafond naar binnen kan komen. Een huis is 5.5 meter breed en het betreft de eerste en tweede verdieping. Wij zitten samen met de buren onder een puntdak, welke begint op de tweede verdieping. Tevens staat er nog een schuurtje in verbinding met de buren en ook de achterzijde hiervan dient gevoegd te worden. De schuurtjes zullen ongeveer samen 6 bij 2.5 meter zijn. Onze tuinen grenzen aan zuid-zuidwest. Graag hoor ik van u of u deze werkzaamheden kunt uitvoeren.