Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een gevelspecialist en metselaar uit Enschede te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten of metselaars. U komt in Enschede heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist en metselaar of meerdere gevelspecialisten en metselaars.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist en metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze gevelspecialisten of metselaars in Enschede u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist of metselaar !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelrenovatiebedrijven, metselaars, gevelreinigers, voegers en gevelspecialisten in Enschede of directe omgeving.

1164 klanten uit Enschede bevelen een bij Casius in Enschede aangesloten metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist / metselaar aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een gevelspecialist en metselaar, goed èn betaalbaar, uit Enschede bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een gevelspecialist en metselaar in Almelo, Borne, Dalfsen, Deventer, Enschede, Haaksbergen, Hardenberg, Hengelo, Kampen, Nijverdal, Oldenzaal, Raalte, Rijssen, Steenwijk, Zwolle uit Overijssel kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij gevelspecialisten en metselaars voor: muren isoleren, 2 onder 1 kap woning bekleden, gevel stucen, buitenmuren isoleren en afwerken, buitenzijde isoleren, isoleren met steenstrips, buitenmuren isoleren, e-brick panelen isoleren, gevelbekleding aanbrengen, cementeren van buitengevel, gevelbekleding aanbrengen, buitenzijde isoleren met steenstrips, bekleding van gevels, steenstrips gevelbekleding plaatsen, vrijstaande woning isoleren aan de buitenzijde en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke gevelspecialist of metselaar uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist voor gevel- en metselwerk in Enschede staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist of metselaar in Overijssel:

Raamdorpels vernieuwen

Ik wil graag de raamdorpels bij mij vervangen door geglazuurde tegels. 1 raam is 157 cm en het andere raam 111 cm. Ik lever zelf de tegels aan. Deze zijn 10,5 cm x 21 cm. Wat zou dat kosten en binnen welke termijn zou dat gemaakt kunnen worden?

Gevel bekleden

Welke oppervlakte moet bekleed worden? 35 m². Wil je de muren ook laten isoleren? Nee. In welke houtsoort(en) heb je interesse? Verduurzaamd zacht hout (thermowood, oregon, lorken... ) Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Nieuwe gevel, betegeld gereed waar Rhombus open bekleding op moet. Voorkeur Thermo essen. Planning eind oktober.

Tuinmuur herstellen

De tuinmuur voor ons huis is beschadigd door een aanrijding. Ongeveer 1.5 meter is losgebroken, ook zijn er stenen stuk. Graag willen we advies met betrekking tot herstel, en een offerte zodat we de andere partij kunnen vragen de schade te vergoeden. Daarna graag herstellen in oude staat. Extra stenen zijn beschikbaar, verder graag levering materiaal door de vakman. Wij zijn telefonisch niet goed bereikbaar, liever contact via de mail.

Bakstenen tuinmuur renoveren

Wij hebben een bakstenen muur die opnieuw moet worden opgetrokken. Dat houdt in dat het bestaande metselwerk (voor een deel) moet worden afgebroken en opnieuw moet worden opgetrokken. Ik schat dat het oppervlakte van de muur zo'n 8 m2 is. Daar waar de muur heeft vastgezeten aan het huis is schade ontstaan aan de buitenmuur van het huis en dat moet gerepareerd worden. Verder zijn er rondom het huis nogal wat voegen die hier en daar gerepareerd moeten worden. Het zou mooi zijn als we op korte termijn een afspraak kunnen maken om de zaak te bekijken.

Verticale scheur in gevel repareren

Het betreft een aantal verticale scheuren in de buitenmuren. Graag contact opnemen om een afspraak maken en het ter plekke te bekijken.

Tuinmuur renoveren

Wij willen de tuinmuur voor ons huis laten renoveren. Zie foto's van de huidige staat. Hij is verouderd, verzakt en een aantal stenen zijn stuk. Ook het voegwerk is slecht. Afhankelijk van wat de mogelijkheden zijn willen we de huidige muur laten renoveren en opnieuw voegen; of het slopen en opnieuw metselen van een nieuwe muur in huidige stijl.

Muurtje en ventilatieschacht repareren

Reparatie/restauratie van een tussenmuurtje en ventilatieschacht op het platte dak van de achterbouw. Het is een blok van 2 jaren '30 woningen.

Een tuinmuur metselen

Graag ontvang ik een indicatie voor het metselen van een tuinmuur van 25 meter lengte en 1.80 meter hoogte. Er zal een fundering geplaatst moeten worden en de tuin is goed bereikbaar.

Gat boren voor afzuigkap.

Gat boren voor afzuigkap in een muur.

Schoorsteen verwijderen en opnieuw metselen

Ik wil de schoorsteen verwijderen en opnieuw metselen. Compleet met doorvoer en loodslabben. De nieuwe schoorsteen moet er hetzelfde uitzien als de oude schoorsteen. Ook moet deze dezelfde afmetingen hebben. Via het dakraam is het eventueel mogelijk om het dak te betreden.

Lood in de achtergevel vervangen

Het lood in onze achtergevel van 8,5 meter lang loopt op dit moment niet tot door tot aan de spouw. Dit betekent dat de muur vocht door kan slaan waardoor er lekkage optreedt. Wij willen deze loodflap dan ook laten vervangen laten door een flap die wel doorloopt. Het betreft de achtergevel welke aansluit op de aanbouw. Graag ontvangen wij vrijblijvende offertes voor deze klus. Graag zou ik van u ook willen weten hoe u deze klus gaat aanpakken en hoe de achtergevel wordt opgevangen. We stellen een bezoek op prijs.

Voegen in de buitenmuur herstellen

De voegen van onze buitenmuur moeten vervangen worden. Het betreft een muur van een uitbouw (van onze kant) die zowel aan onze kant als die van de buren staat. Ik denk dat de totale oppervlakte ongeveer 10-20 m2 is. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Tuinmuur maken in jaren '30 stijl

We willen onze voortuin aanpakken en willen een omheining laten aanleggen. We denken aan een tuinmuur in de hoek van de tuin. Deze moet 4,5 x 4,5 meter worden en ongeveer 1. 05 meter hoog. De bovenkant van de muur willen we iets breder dan de muur zelf. Soort stenen in overleg, passend bij jaren 30 woning.

Opening maken in buitenmuur voor afvoerbuis

Opening/gat maken in buitenmuur voor een mobiele airco. Plusminus 12 cm -15 cm doorsnee. Een spouwmuur met aan de binnenzijde beton en een gemetselde buitengevel. Op de begane grond.

Schoorsteen verwijderen

Ik zou graag mijn schoorsteen op het dak willen laten verwijderen. Eventueel wil ik in het rookkanaal een dubbelwandige pijp in laten plaatsen. Het gaat om een twee onder 1 kap, jaren '30 woning. Ik zou graag horen welke mogelijkheden jullie hebben.

Buitenmuren van een garage metselen

Garage buitenmuren metselen

Pilaren voor de inrit maken

Wij willen bij de inrit 2 gemetselde pilaren hebben. Wij storten zelf de fundering. Hierna moet er eerst 19 lagen worden gemetseld. Daarna 1 rollaag, en dan nog 15 lagen. Elke laag bestaat uit 8 stenen dus per pilaar 288 stenen, Er moet een brievenbus in mee genomen worden en een buis voor elektra. Wij zorgen zelf voor zand, cement en stenen. Dus de klus bestaat alleen uit het metselwerk en het eventueel voegen.

Schoorsteen voegen op tussenwoning

Het gaat om het renoveren van de voegen van mijn schoorsteen, aan de buitenzijde van mijn woning (enkel op het dak). Er zitten nu al jaren voegen in, die vallen eruit. Dit moet op de juiste manier verwijdert worden en vervolgens moet er opnieuw gevoegd worden. De schoorsteen is ongeveer 1 meter bij 1 meter. Wellicht kunt u ook het loodbeslag controleren. Via de binnenzijde van de woning kunt u via het grote dakraam, gemakkelijk het dak op.

Gevels metselen

800 m2 gevelmetselwerk in Münster. Start: z.s.m.

Binnenmuur metselen

Een muur metselen als afscheiding trapgat

Stralen van metselwerk en vernieuwen van voegen

Van een oud pand wil ik graag de gemetselde gevel laten stralen, het metselwerk laten herstellen en het voegwerk laten vervangen. De gevel meet ongeveer 80 m². Er zitten enkele kapotte stenen in die vervangen moeten worden. Het voegwerk moet worden verwijderd en daarna moet er ongeveer 65 m² knipvoeg en ongeveer 15 m² voegwerk platvol worden geplaatst. Ik ontvang graag uw offerte, waarbij voor het vervangen van de kapotte tegel uw uurtarief mag worden opgegeven.

Siertegels aanbrengen op gemetselde kolommen

Ik heb tussen mijn voortuin en het trottoir een lage gemetselde tuinmuur met 4 gemetselde kolommen van 63 cm hoog en 20 x 20 cm vierkant. Op die kolommen liggen ter afdichting enkele tegels, die dubbel zijn geplaatst. Ik wil 8 beschadigde tegels laten verwijderen en 4 nieuwe afdektegels laten plaatsen van 19,8 x 19,8 cm. De tegels heb ik in mijn bezit, de overige materialen niet. Ik laat dit klusje graag even beoordelen en ontvang dan uw prijsopgave.

Voegwerk vervangen van buitenmuur

Bij de zijkant van het huis, alleen muur, geen ramen of deuren aan deze kant, moet het voegwerk deels vervangen worden, dit betreft vooral de bovenste punt en een deel van de linker zijkant. (eengezinswoning met 2 verdiepingen). Ongeveer 15-30 m². De rest van de muur moet even bekeken worden, het voegwerk lijkt daar nog redelijk intact.

Tuinmuur als schutting metselen

Wij willen graag begin mei 2017 (week 18/19) een stenen schutting laten metselen volgens voorbeeld foto Lengte 1; 595 cm Lengte 2; 560 cm (staat haaks op lengte 1) Hoogte ca. ; 180 cm Steensoort zo gelijk aan bestaande stenen woonhuis (we weten dat er bij Gerritsen Bouwmaterialen een steen leverbaar is welke qua kleur goed past, de steen is alleen 1-2 mm minder hoog) Metselwerk in halfsteens verband, 2 pilaren in muur 1 (lengte 595 cm) 2 halve pilaren voor opties laten aansluiten op de bestaande muren? Voegwerk normale voeg, geen knipvoeg zoals de muren van de woning, kleur van de voeg uiteraard zo bijpassend mogelijk. Kunt u daarvoor een prijsindicatie opgeven? En aangeven of er in jullie planning mogelijkheid is voor uitvoering in deze periode? Wij willen graag dat de gehele uitvoering van het metselwerk bij jullie ligt, inclusief fundering, aan- en afvoer materialen, voegen van de metselwerk etc.

Buitenmuur metselen

Een buitenmuur opnieuw metselen i.v.m. omwaaien tijdens storm van vorige week. Inclusief afbreken van gedeelte van oude muur en het opruimen van puin.