Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een gevelspecialist en metselaar uit Enschede te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten of metselaars. U komt in Enschede heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist en metselaar of meerdere gevelspecialisten en metselaars.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist en metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze gevelspecialisten of metselaars in Enschede u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist of metselaar !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelrenovatiebedrijven, metselaars, gevelreinigers, voegers en gevelspecialisten in Enschede of directe omgeving.

1167 klanten uit Enschede bevelen een bij Casius in Enschede aangesloten metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist / metselaar aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een gevelspecialist en metselaar, goed èn betaalbaar, uit Enschede bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een gevelspecialist en metselaar in Almelo, Borne, Dalfsen, Deventer, Enschede, Haaksbergen, Hardenberg, Hengelo, Kampen, Nijverdal, Oldenzaal, Raalte, Rijssen, Steenwijk, Zwolle uit Overijssel kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij gevelspecialisten en metselaars voor: gevel isoleren en bekleden 700 m2, het isoleren en bekleden van de buitengevels, muur en dak isolatie van een rietgedekt huis, gevel optrekken op de 1e verdieping, het isoleren van de spouwmuur en het laten pleisteren van de gevel, gevel van uitbouw afwerken met Thermo Ayous of houtlook, appartementencomplex hydrofoberen, gevelisolatie, gevel isolatie en renovatie, gevelbekleding plaatsen, isoleren van buitengevels en gevelbekleding steenstrips, het uitslijpen voegen en impregneren van de eerste en tweede verdieping, gevel isoleren en afwerken met stucwerk (crepi?), glad stucen van buitengevels, fundering herstel aan gevel en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke gevelspecialist of metselaar uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist voor gevel- en metselwerk in Enschede staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist of metselaar in Overijssel:

Gevel van winkelpand isoleren

Ik wil 22 m2 gevel isoleren. De huidige bekleding is grove betonstructuur, en ik weet nog niet wat ik als nieuwe bekleding wil gaan gebruiken. Het is de achterzijde van een winkelpand uit 1973 waar het erg koud is in de wintermaanden.

Advies om vocht en condens tegen te gaan/ isolering

Sinds wij ons huis vorig jaar hebben gekocht (bouwjaar ca 1920) hebben wij last van vocht in huis. Dit uit zich in schimmel op de muren en condensvorming op de ramen. Voor zover mijn kennis het kan beoordelen hebben we geen spouwmuren. Nu wilden we onze woning sowieso laten isoleren. We denken dat het bestrijden van de vochtproblemen samen gaan met het isoleren van het huis, maar we hebben geen idee waar te beginnen en daarom proberen we middels een aantal adviesgesprekken een beeld te krijgen van de juiste aanpak. De zijkant is ongeveer 35 m2, de voor- en achterkant is 50 m2. Graag wil ik het eventueel aan de buitenkant laten isoleren met crepi, of als jullie een beter idee hebben is dat welkom. De zijkant van de gevel is vrij verweerd. Het is een 2 onder 1 kap woning.

Een gevel isoleren en bekleden met steenstrips

Ik zoek een gevelspecialist die de buitengevel van mijn uitbouw kan isoleren en bekleden met steenstrips. Dit werk moet plaatsvinden op de begane grond. Het betreft een gemetselde gevel van in totaal 22 m2.

Lateien / H-profielen plaatsen

Boven 6 ramen stalen h-profielen plaatsen in metselwerk. Het gaat om 12 profielen: per raam 1 in het binnenblad en 1 in het buitenblad v.d. spouw. Aanschaf van de profielen (volgens specificaties van een constructeur) hoeft niet in de offerte meegenomen te worden. Het werk is op ong. 1.5m, de ramen zijn 0.8m - 0.9m breed.

Gevel isoleren

Ik ben benieuwd naar een offerte voor het van buiten isoleren van de geval van de helft van een 2 onder 1 kap woning uit 1898 met enkel een half steens muur naar buiten momenteel. De oppervlakte is ongeveer 90 m2, huidige buitenkant is wat pleisterwerk over baksteen, nieuwe afwerking waarschijnlijk weer pleisterwerk.

Gevel wintertuin bekleden

Ik ben op zoek naar een gevelspecialist die de geïsoleerde wand van mijn binnentuin en de binnenzijde van mijn carport kan bekleden met verduurzaamd zacht hout. Totaaloppervlak betreft 182 m².

Stenen muur repareren

Betreft reparatie van een dubbelstenen muur die kapot gereden is. Circa 2 meter breed.

Een tuinmuur metselen

Er is in mijn tuin een muur omgevallen van zo'n 10 meter breed. Deze moet opnieuw gemetseld worden. En de huidige poort moet opnieuw erin gezet worden.

Voegen van badkamer

Opnieuw laten voegen van een gedeelte van badkamer. Enkele voegen zijn slecht.

Isoleren van de gevels

Ik wil graag de voor- en achtergevel isoleren. Het zal om ongeveer 40 m2 gaan. Er moet van buiten geïsoleerd worden en vervolgens worden afgewerkt met steenstrips.

Herstellen scheuren buitenmuur en dakpannen

1.wall having crack at the entrance of the door above. 2.side of the back house joining loose parts 3.Roof tiles crack

Raamdorpels vernieuwen

Ik wil graag de raamdorpels bij mij vervangen door geglazuurde tegels. 1 raam is 157 cm en het andere raam 111 cm. Ik lever zelf de tegels aan. Deze zijn 10,5 cm x 21 cm. Wat zou dat kosten en binnen welke termijn zou dat gemaakt kunnen worden?

Gevel bekleden

Welke oppervlakte moet bekleed worden? 35 m². Wil je de muren ook laten isoleren? Nee. In welke houtsoort(en) heb je interesse? Verduurzaamd zacht hout (thermowood, oregon, lorken... ) Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Nieuwe gevel, betegeld gereed waar Rhombus open bekleding op moet. Voorkeur Thermo essen. Planning eind oktober.

Tuinmuur herstellen

De tuinmuur voor ons huis is beschadigd door een aanrijding. Ongeveer 1.5 meter is losgebroken, ook zijn er stenen stuk. Graag willen we advies met betrekking tot herstel, en een offerte zodat we de andere partij kunnen vragen de schade te vergoeden. Daarna graag herstellen in oude staat. Extra stenen zijn beschikbaar, verder graag levering materiaal door de vakman. Wij zijn telefonisch niet goed bereikbaar, liever contact via de mail.

Bakstenen tuinmuur renoveren

Wij hebben een bakstenen muur die opnieuw moet worden opgetrokken. Dat houdt in dat het bestaande metselwerk (voor een deel) moet worden afgebroken en opnieuw moet worden opgetrokken. Ik schat dat het oppervlakte van de muur zo'n 8 m2 is. Daar waar de muur heeft vastgezeten aan het huis is schade ontstaan aan de buitenmuur van het huis en dat moet gerepareerd worden. Verder zijn er rondom het huis nogal wat voegen die hier en daar gerepareerd moeten worden. Het zou mooi zijn als we op korte termijn een afspraak kunnen maken om de zaak te bekijken.

Verticale scheur in gevel repareren

Het betreft een aantal verticale scheuren in de buitenmuren. Graag contact opnemen om een afspraak maken en het ter plekke te bekijken.

Tuinmuur renoveren

Wij willen de tuinmuur voor ons huis laten renoveren. Zie foto's van de huidige staat. Hij is verouderd, verzakt en een aantal stenen zijn stuk. Ook het voegwerk is slecht. Afhankelijk van wat de mogelijkheden zijn willen we de huidige muur laten renoveren en opnieuw voegen; of het slopen en opnieuw metselen van een nieuwe muur in huidige stijl.

Muurtje en ventilatieschacht repareren

Reparatie/restauratie van een tussenmuurtje en ventilatieschacht op het platte dak van de achterbouw. Het is een blok van 2 jaren '30 woningen.

Een tuinmuur metselen

Graag ontvang ik een indicatie voor het metselen van een tuinmuur van 25 meter lengte en 1.80 meter hoogte. Er zal een fundering geplaatst moeten worden en de tuin is goed bereikbaar.

Gat boren voor afzuigkap.

Gat boren voor afzuigkap in een muur.

Schoorsteen verwijderen en opnieuw metselen

Ik wil de schoorsteen verwijderen en opnieuw metselen. Compleet met doorvoer en loodslabben. De nieuwe schoorsteen moet er hetzelfde uitzien als de oude schoorsteen. Ook moet deze dezelfde afmetingen hebben. Via het dakraam is het eventueel mogelijk om het dak te betreden.

Lood in de achtergevel vervangen

Het lood in onze achtergevel van 8,5 meter lang loopt op dit moment niet tot door tot aan de spouw. Dit betekent dat de muur vocht door kan slaan waardoor er lekkage optreedt. Wij willen deze loodflap dan ook laten vervangen laten door een flap die wel doorloopt. Het betreft de achtergevel welke aansluit op de aanbouw. Graag ontvangen wij vrijblijvende offertes voor deze klus. Graag zou ik van u ook willen weten hoe u deze klus gaat aanpakken en hoe de achtergevel wordt opgevangen. We stellen een bezoek op prijs.

Voegen in de buitenmuur herstellen

De voegen van onze buitenmuur moeten vervangen worden. Het betreft een muur van een uitbouw (van onze kant) die zowel aan onze kant als die van de buren staat. Ik denk dat de totale oppervlakte ongeveer 10-20 m2 is. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Tuinmuur maken in jaren '30 stijl

We willen onze voortuin aanpakken en willen een omheining laten aanleggen. We denken aan een tuinmuur in de hoek van de tuin. Deze moet 4,5 x 4,5 meter worden en ongeveer 1. 05 meter hoog. De bovenkant van de muur willen we iets breder dan de muur zelf. Soort stenen in overleg, passend bij jaren 30 woning.

Opening maken in buitenmuur voor afvoerbuis

Opening/gat maken in buitenmuur voor een mobiele airco. Plusminus 12 cm -15 cm doorsnee. Een spouwmuur met aan de binnenzijde beton en een gemetselde buitengevel. Op de begane grond.