Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij gevelspecialisten / metselaars voor woning van crepi met isolatie voorzien:

Woning van Crepi met isolatie voorzien

Welke oppervlakte moet bepleisterd worden? (Bij benadering)Om welk gebouw gaat het? Vrijstaande woning Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken energiewaarde huis verbeteren en comfort
Onze klant uit Den Ham (Overijssel) wenst(e) offertes van gevelspecialisten / metselaars voor gevel- en metselwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor woning van crepi met isolatie voorzien uit heel Nederland:

Crepi zonder isolatie

Welke oppervlakte moet bepleisterd worden? (Bij benadering)Om welk gebouw gaat het? Vrijstaande woning Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken bestaande bouw, foto's kunt u opvragen

Gevel van schuur afwerken met Crepi

Welke oppervlakte moet bepleisterd worden? 13.50 vierkante meter. Om welk gebouw gaat het? Halfopen woning of rijhuis. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Onze schuur is halfsteens en wij hebben in de winter problemen met schimmel op de buitenmuren. Dit willen wij dus verhelpen met crepi.

Vrijstaande woning pleisteren met Crepi

Het gaat om een vlak gestucte gevel met 3 ramen. De gevel heeft geen spouw, vandaar dat ik 'm graag met crepi zou willen bewerken. Het betreft een vrijstaande woning en de gevel is ongeveer 56 vierkante meter. Graag uw advies.

Crepi met isolatie aanbrengen

Welke oppervlakte moet bepleisterd worden? (Bij benadering)Om welk gebouw gaat het? Vrijstaande woning Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Achterwand isolatie jaren 30 woning

Crepi met isolatie aanbrengen

Sterk verouderde en verweerde steens muur. Woning moet over 3 zijden worden geïsoleerd, bij elkaar ongeveer 100 m2. Aan 2 zijdes zijn goed bereikbaar met een ladder, 1 zijde zal eventueel een steiger of iets dergelijks gebruikt moeten worden. 1 muur reeds geïsoleerd moet wel bepleisterd worden eventueel met meerwerk voor het vervangen van de huidige raampartijen.

Hoekhuis van Crepi met isolatie voorzien

Het gaat om een hoekhuis met op begane grond een kleine aanbouw van de buren. Rest van de zijgevel is vrij en kan behandeld worden. In de zijgevel van onze woning zit klein badkamerraam. Ook aanbrengen op de 1e en 2e verdieping. In totaal ongeveer 45 m2.

Crepi met isolatie aan laten brengen

Welke oppervlakte moet bepleisterd worden? 50-60 m2. Om welk gebouw gaat het? Halfopen woning of rijhuis. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Momenteel doorslaand vocht problemen op twee van de vier verdiepingen. Herstel/behandeling in combinatie met isolatie. Het gaat om een oppervlak van 50-60 m2. Dit is de gevel van de uitbouw.

Crepi met isolatie aanbrengen

Welke oppervlakte moet bepleisterd worden? (Bij benadering) Omstreeks 32 m2 Om welk gebouw gaat het? Halfopen woning of rijhuis Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Ik wil crepi met isolatie laten aanbrengen aan de buitengevel aan de achterzijde in combinatie met inzet dubbelglas respectievelijk. Monumentenglas en enig metselwerk met behulp van duurzaamheidslening. Eventueel ook de binnenisolatie voor 8 m2 afwerken. Het gaat om een gebouw uit de 17e eeuw.

Buitenmuren isoleren en met Crepi afwerken

Het gaat om isoleren van de buitenmuren, ongeveer 100 vierkante meter. Betreft een halfopen woning/rijtjeshuis. Huidige situatie buitenmuren: zijn niet geïsoleerd. Gewenste werken isoleren van de buitenmuren 15 cm dik. Daarna afwerking met crepi.

Gevel van Crepi met isolatie voorzien

Welke oppervlakte moet bepleisterd worden? (Bij benadering)Om welk gebouw gaat het? Vrijstaande woning Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Bepleisterde gevel van enkel steeds wand. Oud huis. Liefst buitenkant isoleren en afwerken