Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een gevelspecialist en metselaar uit Borne te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten of metselaars. U komt in Borne heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist en metselaar of meerdere gevelspecialisten en metselaars.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist en metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze gevelspecialisten of metselaars in Borne u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist of metselaar !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelrenovatiebedrijven, metselaars, gevelreinigers, voegers en gevelspecialisten in Borne of directe omgeving.

153 klanten uit Borne bevelen een bij Casius in Borne aangesloten metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist / metselaar aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een gevelspecialist en metselaar, goed èn betaalbaar, uit Borne bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een gevelspecialist en metselaar in Almelo, Borne, Dalfsen, Deventer, Enschede, Haaksbergen, Hardenberg, Hengelo, Kampen, Nijverdal, Oldenzaal, Raalte, Rijssen, Steenwijk, Zwolle uit Overijssel kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij gevelspecialisten en metselaars voor: gevels isoleren/renoveren, tuinafscheiding metselen, dijkwoning laten isoleren en afwerken met Crepi, keralit Gevelbekleding plaatsen, isoleren dak en muren gehele huis, pVC gevelbekleding, gevelbekleding vervangen, dakgoot veranderen en stuk gevel opmetselen, het isoleren en bekleden van de voor- en achtergevel, het isoleren en stucen van een buitengevel, gevel met Keralit laten bekleden, gevel isoleren en bekleden, overkapping isoleren en dicht maken, opnieuw voegen van alle gevels, buitengevels isoleren en voorzien van crepi, houten rabatdelen door kunststof rabatdelen vervangen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke gevelspecialist of metselaar uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist voor gevel- en metselwerk in Borne staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist of metselaar in Overijssel:

Gevelbekleding vervangen

Huidige gevelbekleding moet worden verwijderd (kunnen we evt zelf doen). Mogelijk moet er houtwerk vervangen worden achter de huidige bekleding. Het gaat om 60 m2.

Gevel bekleden met kunststof

Graag heb ik dat er iemand langs komt om een vrijblijvende offerte te maken. Helaas kan ik u niet zeggen hoeveel vierkante meter het is. Het gaat om de punt van het huis. Aan de voorkant en de achterkant. Er zit nu hout op en wij willen graag iets van kunststof. De buren hebben het al en we willen graag dat is zo goed als mogelijk overeen komt om eenheid te behouden.

Betonrot repareren

In mijn balkon van 95 x 160 cm is betonrot aanwezig. De bovenkant heeft scheuren en onderkant brokkelt. Dit is geconstateerd toen geschilderd moest worden. Graag wil een bedrijf aanbevolen krijgen die dit kan herstellen.

Buitenzijde isoleren

Woning is gebouwd in 1968. Het betreft een twee-onder-een-kap woning. De spouw is in de jaren 70 voorzien van na-isolatie bestaande uit geïmpregneerde steenwolvlokken. We willen de isolatie verbeteren door de gevels aan de buitenzijde te isoleren. Vraag is of het überhaupt nog kan/mag om de muren aan de buitenzijde te isoleren i.v.m. vochtproblemen die dan kunnen ontstaan. De afwerking bepalen wij aan de hand van de hoogte van de offerte. We willen dit voorjaar met dit project beginnen. Het betreft de voor- en achtergevel en ook de zijgevel. Het gaat om 75 m2. Graag een offerte.

Plantenbakken metselen

Er moeten 2 plantenbakken worden gemetseld. De afmetingen zijn 180 x 180 x 40 cm. De funderingen liggen er al. Wat zijn de kosten? Daarna moeten de planten banken worden gestuukt. Zodat we ze wit kunnen schilderen.

Isolatie van de gevel

Het gaat om een huis, gebouwd in 1926. Geen spouwmuur dus. Het betreft een buitenmuur (zijmuur) van een hoekwoning, dat een zadeldak heeft. In de muur zitten twee ramen, van de slaapkamers. Graag isolatie aanbrengen, oppervlakte tussen de 10 en 50 m2.

Betonrot onder het balkon laten behandelen

Ik heb een woning met een klein balkon achter van circa 1,5 m2 en een (regen)afdakje aan de voorzijde dat ik schat op 0,5 m2. Het is met een huishoudtrapje te bereiken. De beschadiging lijkt (nog) tamelijk oppervlakkig. Wat schat u in dat het kost om dit te repareren?

Schoorsteenrenovatie: schoorsteen opknappen

Graag zou ik een offerte ontvangen voor het renoveren van onze schoorsteen. De schoorsteen wordt niet gebruikt en geeft ook nog geen lekkage. Wel zijn de voegen gebarsten. Deze moeten of opnieuw worden ingevoegd of de bovenste halve meter moet opnieuw worden opgemetseld. Ook moet het lood gelijk worden vervangen. Ik denk dat het handiger dat u ter plekke de situatie bekijkt om een duidelijk beeld te krijgen.

Gat boren in een stenen buitenmuur

In zoek iemand die een 160 mm gat in mijn steens buiten muur kan boren op ongeveer 2,5 meter hoogte. Het boren moet van buiten gebeuren, naast de woning hebben wij een oprit.

Doorvoer vergroten in een betonmuur

Ik heb in mijn keuken een doorvoer voor de wasemkap van 125mm, deze moet vergroot worden naar 160mm. Het gat zit op de begane grond van een hoekwoning uit 1985. De harde betonwand is 20 tot 25 cm dik exclusief spouw en halfsteens buitenmuur. Er ligt een parketvloer in de woning. De doorvoer is enigszins schuin geboord. Werkzaamheden in overleg op 17, 18 of 19 november. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Ontwerpen en bouwen van een vogelverblijf

Hebben jullie ook ervaringen met het ontwerpen en bouwen van vogelverblijven? Er is een fundering aanwezig. Het verblijf moet 2.5 x 6 meter worden. De hoogte is nog niet bekend, zo hoog als mogelijk is zonder vergunning.

Rollaag op een muur plaatsen

Een rollaag op de bestaande muur plaatsen. Ongeveer 10 meter lang met 2 lagen metselwerk. Een een poer (waar deur hengsels in moeten worden gemetseld) tegen de bestaande muur plaatsen. Dat is om daar een poort te maken. We hebben niet heel veel stenen liggen. Mogelijk kunt u die aanvullen met extra rode bakstenen?

Renovatie voegwerk schoorsteen

In verband met het laten plaatsen van zonnepanelen wil ik hiervoor eerst een renovatie aan de voegen van onze schoorsteen op het dak laten uitvoeren. Ik wil ook dat de nokpannen worden gecontroleerd of deze nog goed vast liggen. Het is een tussenwoning met aan beide zijden een schoorsteen. Fotomateriaal beschikbaar.

Gevel renoveren

59 m2 gevel opnieuw voegen

Schoorsteen opnieuw opmetselen

De gemetselde schoorsteen lijkt niet meer in goede staat te zijn. Het bovenste gedeelte zit een beetje los en heel af en toe is er sprake van vochtige plekken aan de binnenzijde op de plaats waar de schoorsteen zit. Graag laten we dit nakijken, wellicht moet de schoorsteen opnieuw opgemetseld worden.

Het bouwen van een halfsteensmuur voor ...

Het bouwen van een halfsteensmuur voor een schuur. 1 achtermuur van 7 x 2.7 m hoog, 2 lagere muren van in totaal 8 x 1 m hoog. Het dient als achterkant en steun voor een te plaatsen hobby kas. Het gaat dus om een totaal oppervlakte van ± 27 m2.