Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een gevelspecialist en metselaar uit Almelo te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten of metselaars. U komt in Almelo heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist en metselaar of meerdere gevelspecialisten en metselaars.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist en metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze gevelspecialisten of metselaars in Almelo u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist of metselaar !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelrenovatiebedrijven, metselaars, gevelreinigers, voegers en gevelspecialisten in Almelo of directe omgeving.

507 klanten uit Almelo bevelen een bij Casius in Almelo aangesloten metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist / metselaar aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een gevelspecialist en metselaar, goed èn betaalbaar, uit Almelo bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een gevelspecialist en metselaar in Almelo, Borne, Dalfsen, Deventer, Enschede, Haaksbergen, Hardenberg, Hengelo, Kampen, Nijverdal, Oldenzaal, Raalte, Rijssen, Steenwijk, Zwolle uit Overijssel kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij gevelspecialisten en metselaars voor: gevellekkage herstellen (meetverslag lekdetectie aanwezig), stralen/impregneren van meerdere gevels en voorzien van (knip)voegwerk, gevelrenovatie of vernieuwen, inclusief isoleren, buitengevels van oude boerderijwoning isoleren, het isoleren van buitenaf van de gevels en renoveren, gevel opnieuw bekleden en isoleren, gevel isoleren van buitenaf en afwerken met stucwerk, het behandelen met spuitkurk van de gevels van een nieuwbouwwoning, gevel renovatie, advies en uitvoeren van moderne gevelbekleding, buiten gevels opnieuw voegen en evt impregneren, gevelbekleding van een loods en bedrijfspand, isolatieplaten stucen, voegen van de voorgevel herstellen en mogelijk impregneren, buitengevel isoleren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke gevelspecialist of metselaar uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist voor gevel- en metselwerk in Almelo staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist of metselaar in Overijssel:

Gevel isoleren

Ik wil graag mijn gevel isoleren. Het is laagbouw sierpleister wit 26 m2 50 mm dik + 11 m1 plint antraciet 80 m2 100 mm dik + 32 m1 plint antraciet 2 m2 150 mm dik + 1 m1 plint antraciet.

Achtergevel kurkspuiten

Het betreft de achtergevel van mijn woning waar nu een oude structuur op zit. Graag laat ik hier een wit/cremewit grove structuur op kurkspuiten. De oppervlakte is ongeveer 15 a 18 m2.

Aanbouw voegen

Ik wil een aanbouw laten voegen. Er zit 1 raam in. De hoogte is 2,60 meter en de totale lengte ongeveer 11 meter.

Schoorsteen met stormschade herstellen

De schoorsteen heeft stormschade opgelopen. Stenen zitten los en het lood ligt los. Ik heb voor de verzekering eerst een goede offerte nodig voordat ik het kan laten repareren.

Kapot gereden muur herstellen

Er is een bus tegen de muur van onze woning aangereden. De schutting is van steen en er zijn nu heel veel stenen los. Dit wil ik graag gerepareerd hebben. De muur is 60 cm hoog en 2 meter ongeveer wat kapot is.

Kunststof rabatdelen op de gevel plaatsen

In de nok van ons huis aan de achterkant wil ik houten rabatdelen laten vervangen door kunststof rabat. De hoek-nok is 260 breed, 285 hoog en daar de hoek van. Kleur: gebroken wit.

Gat in de muur maken voor mobiele airco

Een gat maken in de muur voor mobile airco.

Gemetselde tuinmuur met fundering plaatsen

Ik heb een hoekwoning en aan de kant van het pad langs mijn woning staat nu een houten schutting. Ik wil die schutting daar weghalen en wil daar dan graag een gemetselde tuinmuur van 6 meter lang en 2 meter hoog laten plaatsen. Er is daar nog geen fundering voor. Ik laat de situatie hier graag even beoordelen en ontvang daarna uw offerte.

Tuinmuur met fundering metselen

Ik wil een tuinmuur laten metselen, uitgraven, fundering, metselen. ongeveer 41 meter. En 1.80 meter hoog.

Houten schuur vervangen door stenen schuur

De schuur bestaat nu uit hout (rabbatdelen) en we willen eigenlijk graag dat de muur van steen gaat worden. De fundering is perfect (beton) en de 4 hoekpalen kunnen weg, moet wel het dak gestut worden tot de muur eronder gemetseld is. Het dak moet namelijk intact blijven. Afmeting schuur is lange zijde 4 bij 2 en korte zijde 2.40 x 2 meter. In een lange zijde moet wel een raam van ongeveer 2 x 0.80 meter. Aan een korte zijde zit ook een schuurdeur, de afmeting voor de muur is dan 1.35 x 2 meter. Totaal ongeveer 22 m2 aan muur rondom. Gaat enkel om het werk, de stenen en cement+zand is aanwezig net als de nieuwe deur + kozijn en het raam.

Renoveren schoorsteen

Rollaag van de schoorsteen brokkelt af. Bovenplaat verwijderen en opnieuw aanbrengen met kunststof dakmortel. Losse stenen rollaag verwijderen en afsmeren met cement, enkele voegdelen herstellen. Schoorsteen impregneren.

Muurtjes metselen

Graag ontvang ik een offerte voor het metselen van 3 muurtjes. Het zal gaan om 2 muurtjes van 3 meter lang en 1 muurtje van 1.70 meter. Het zal een laag muurtje zijn met pilaren van ongeveer 1 meter hoog. Tussen de pilaren zal een hek komen. De vakman mag het hek separaat offreren. Er is een foto beschikbaar.

Gevel onderhoudsvrij maken

Monteren van 14m2 onderhoudsvrije panelen kan geschroefd worden over de bestaande houten gevel. Materiaal vinyl op maat te knippen met een blikschaar.

Muurtje metselen

Ik ben op zoek naar iemand die de houten staanders van een prieel kan vervangen door 3 a 4 gemetselde kolommen. Het prieel is een voormalig schuurtje waar de ramen en deur uitgehaald zijn maar het houtwerk wordt langzaamaan opgevreten door de beestjes. Het stenen muurtje is in orde en daarop/naast moeten de kolommen komen tot aan het dak dat daar dan op moet rusten. De hoogte van de kolommen zullen 2 meter moeten worden. Het zou fijn zijn als er ook voor de benodigde materialen gezorgd kan worden.

Huizen impregneren en reinigen

Twee huizen rondom de gevels impregneren en eventueel reinigen. De huizen zijn ongeveer 20 jaar oud. Het is een 2 onder 1 kap woning, het betreft circa 100 vierkante meter in totaal. Beide woningen moeten dus geïmpregneerd worden en ik zou graag willen weten wat de meerkosten zijn voor het reinigen.

Impregneren van de buitenmuren

Impregneren van de buitenmuren van 2 woningen onder 1 kap. In totaal gaat het om ongeveer 230 m2 wandoppervlak. De muren zijn gemaakt van wit kalkzandsteen. 10 jaar geleden is er voor het laatst iets aan gedaan. In verband met mijn slechte telefonische bereikbaarheid overdag, heeft mail de voorkeur.

Tuinmuur impregneren

Het betreft een tuinmuur plus een stukje van de gevel woning waar nu cement resten op zitten na het voegen van de muur. De gevel en de muur dienen te worden gereinigd en daarna geïmpregneerd. De muur is ongeveer 30 meter lang.

Metselen van een spouwmuur

Het gaat om een indicatie voor spouwmuur van een lengte van 11 mtr en een hoogte van 2.80

Scheuren in de gevel herstellen

Scheuren in de muur graag een meter prijs

Voegen- of gevelrenovatie

Wij hebben een hoekwoning uit de jaren '60. De buitenmuur moet opnieuw gevoegd worden voordat wij deze kunnen isoleren. Graag ontvangen wij een offerte per m2 voor het opnieuw voegen van de gehele buitenmuur of voor het afbreken en opnieuw metselen van de buitenmuur. De gevel is ongeveer 7 meter hoog en 6 meter diep. Wij maken graag een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.

Afdakje verwijderen en gevel aansmeren

Afdakje boven de voordeur vervangen. Tevens de voegen aansmeren, want er zit wat cement los. Het oude dakje verwijderen en eventueel een nieuwe plaatsen.

Pilaren metselen

In het kader van mijn schetsontwerp voor een kunstopdracht in Almelo zou ik graag een richtprijs voor het volgende ontvangen: 3 gemetselde pilaren van elk ongeveer 3 meter hoog en ongeveer 70 cm breed en diep. Aan de pilaar zal in een later stadium een poort bevestigd worden. De exacte klinker in overleg nader te bepalen. Wanneer de schets goedgekeurd wordt zal deze ook uitgevoerd moeten worden.

Zijmuur impregneren

Graag een vrijblijvende offerte voor het impregneren van een zij muur van 6 meter lang en ca 4,5 meter hoog.

Gevelplaten reinigen

Het reinigen van gevelbeplating van een bedrijfspand. Pand is 20 bij 20 meter en ongeveer 4 meter hoog. Hele gevel moet gereinigd worden.

Wij willen een vijver met een betonnen ...

Wij willen een vijver met een betonnen fundering, 60cm onder de grond en 60 cm boven de grond. Ongeveer 6 bij 3 meter, maar het is geen rechthoek. Het moet dubbelwandig worden met kalkzandsteen onder de grond en als binnenwand. Een siersteen aan de buitenwand. Het vijverzeil moet erin verankerd worden. Op de toplaag komt een tegel, zodat men langs de gehele vijver op het randje kan zitten.