Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een gevelspecialist of metselaar uit Overijssel te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten en metselaars. U komt in de provincie Overijssel heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist en metselaar of meerdere gevelspecialisten en metselaars.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist of metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze gevelspecialisten en metselaars uit Overijssel u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist of metselaar!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelrenovatiebedrijven, metselaars, gevelreinigers, voegers en gevelspecialisten in Overijssel.

232 klanten uit Overijssel bevelen een bij Casius in Overijssel aangesloten metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist / metselaar aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een gevelspecialist of metselaar, goed èn betaalbaar, uit Overijssel bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een metselaar en gevelspecialist in Almelo, Borne, Dalfsen, Deventer, Enschede, Haaksbergen, Hardenberg, Hengelo, Kampen, Nijverdal, Oldenzaal, Raalte, Rijssen, Steenwijk, Zwolle uit Overijssel kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij gevelspecialisten en metselaars voor: leien gevelbekleding plaatsen, gevelisolatie, buitengevel stuken, red Cedar planken gevel zijkant en bovenkant voor vervangen, surfakote buitengevel verwijderen en stucen, gevel isoleren aan de buitenkant, pleisterwerk op buitengevel renoveren/vernieuwen, een voorgevel herstellen en opnieuw pleisteren, gevel optrekken achterzijde rijtjeswoning, het van buitenaf isoleren van de gevel en afstucen, werzalit vervangen voor keralit, gevelbekleding en kozijnen vervangen + aanbrengen buitenkraan, gevel renoveren, stucwerk in combinatie met knip voegen, metselwerk en voegwerk laten uitvoeren, isolatie buitenmuur en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke gevelspecialist en metselaar uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist voor gevel- en metselwerk in de provincie Overijssel staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist of metselaar in Overijssel:

vrijdag 26 juni 2020

Herstellen van voeg- en metselwerk

Jaren 30 woning, deze is meerdere keren verbouwd. Wij zijn opzoek naar een vakman die de voegen opnieuw kan fixen en een aantal scheuren kan verhelpen. Het zit verdeeld over twee verdiepingen. Het totale oppervlakte zal ongeveer 70m2 zijn.
woensdag 10 juni 2020

Van buitenaf isoleren van de gevel en afstucen

Het gaat om een zijmuur van een hoekhuis uit 1920. muuroppervlak is 7 meter 'diep', eerste 3 meter recht omhoog, daarna toelopend door puntdak. We zoeken een manier om de muur van buiten te isoleren vanwege koude en vocht. Wij denken dat crepi hier een goede oplossing is om dit vervolgens af te werken met stucwerk. De muur grenst aan een pad/gang waarop recht van overpad geldt.
dinsdag 9 juni 2020

Gevel isoleren en crepi aanbrengen

Ik wil een oude muur isoleren en opnieuw afwerken met crepi. Het gaat om 108 m².
donderdag 4 juni 2020

Buitenmuur deels afbreken en opnieuw metselen incl. spouw

Ik heb last van een koude brug boven het raamkozijn. Achterzijde woning. In dit stuk muur mist de spouw waardoor het niet isoleert en ik last van vocht heb in de winter. Ik wil dat de buitenmuur deels wordt afgebroken en opnieuw opgemetseld word, met een spouw ertussen. Gaat om een stuk van ongeveer 3,5 meter breed boven een kozijn.
woensdag 27 mei 2020

Gevel opnieuw bekleden

Gevelbekleding moet vervangen worden bij ons huis (misschien ook bij buren). Eerste instantie alleen de voorkant, maar bij gunstige offerte mogelijk ook achterkant woning. Afmeting ong. 190 cm breed en 2 meter hoog. Momenteel zit er wurtalit op, ik wil er kunststof sponningdeel terug. Bij de buren zit er momenteel ook wurtalit op. Het is een 2 onder 1 kapwoning.
dinsdag 26 mei 2020

Gevelbekleding vervangen voor duurzaam hout

Het vervangen van een bestaande gevel van hout door duurzaam hout. Het gaat om ongeveer 10 en 20 m2. De oude gevelbekleding graag afvoeren. Isoleren is niet nodig.
donderdag 14 mei 2020

Gevelbekleding vervangen

Huidige gevelbekleding moet worden verwijderd (kunnen we evt zelf doen). Mogelijk moet er houtwerk vervangen worden achter de huidige bekleding. Het gaat om 60 m2.
maandag 4 mei 2020

Gevel bekleden

Ik wil mijn gevel bekleden met Rhombus Thermisch Gemodificeerd Ayous. Het is een hoekje van 2 x 2 meter. Graag ontvang ik een offerte.
donderdag 30 april 2020

Vorstschade aan schoorsteen herstellen

Door de vorst is er schade ontstaan aan de buitenkant van een schoorsteen. Deze dient hersteld te worden. Daarbij dient bij de uitvoering van de werkzaamheden rekening gehouden te worden met de recent vervangen bitumen dakbedekking (oa het gebruikte schoeisel zodat deze schadevrij blijft) Graag ontvang ik vrijblijvende offertes om deze schade te herstellen.
dinsdag 28 april 2020

Gevel renovatie bungalow

bungalow 130 /140 m2 gevel renovatie. Dit wil ik graag laten schilderen strak wit, maar de voegen moeten eerst eruit en nieuwe moeten erin komen. Graag zou ik in overleg met de vakman willen kijken naar materiaal wat het beste voor mijn gevel is.
maandag 27 april 2020

Nieuwe gevelbekleding bungalow

We willen graag dit jaar de houten gevelbekleding aan de tuinzijde van onze bungalow laten vervangen. Oude bekleding graag eerst verwijderen. Nieuwe bekleding willen we graag uit laten voeren in Cederhout of thermisch gemodificeerd Ayous. Graag schroeven met woodies ipv nagelen. Het gaat grofweg om 15-20 m². De bungalow is 2,40 hoog. De bungalow staat in de achtertuin, deze is alleen te bereiken via het huis.
zaterdag 18 april 2020

Tuinmuur metselen

Houten schutting weghalen. Fundering leggen. Tuinmuur metselen van steen ca 4 bij 2 meter. Ik heb een schets voor de vakman klaar liggen.
maandag 13 april 2020

Verwijderen en afvoeren van het werzalit, eventueel isoleren en de gevel bekleden met hout

De gevel is momenteel deels bekleed met werzalit, dit is aan vervanging toe. We weten niet of er isolatie achter het werzalit zit. Mocht dit niet het geval zijn, willen we ook isolatie laten aanbrengen. De klus bestaat dus uit het verwijderen en afvoeren van het werzalit, eventueel isoleren en de gevel bekleden met hout met een houtlook. De oppervlakte bedraagt grof geschat 55m2.
donderdag 2 april 2020

Gevelbekleding vervangen

Er is een bestaande houten geschilderde gevel, deze wil ik vervangen door kunststof. Het gaat om minimaal 100 m2. Graag ontvang ik een offerte.
maandag 30 maart 2020

Buitengevel isolatie

Ik wil mijn buitengevel isoleren en ik ben benieuwd wat hier de kosten voor zijn. Ik ontvang graag een prijs per m2.
zondag 29 maart 2020

Gevel bekleden

Huidige houten gevelbekleding aan zonzijde van ons landhuis in saksische stijl is zo te zien aan vervanging toe. Het huis is gebouwd plm 1979/80 en geschilderd in de kleur van de hardhouten kozijnen en deuren. Oppervlakte is ongeveer 75 a 100 m2. Oud materiaal graag verwijderen, afvoeren is niet nodig Wil je de muren ook laten isoleren? Ja / misschien In welke houtsoort(en) heb je interesse? Hardhout (ceder, padouk, eik, iroko,...)
woensdag 18 maart 2020

Voorgevel opnieuw kaleien

Onze voorgevel is enorm verkleurd door zwarte vlekken in de lichte bakstenen. Alsof het weer erin zit. Ik wil dit opnieuw laten kaleien. Tussen de 10-50 m2.
vrijdag 6 maart 2020

Voegwerk buiten herstellen

Het voegwerk in onze buitenmuur aan weerszijden van het balkon op de 1e etage is beschadigd (zie foto's) en hierdoor hebben we last van lekkage in de muur. De beschadigde plekken moeten zo spoedig mogelijk worden hersteld om verdere schade te voorkomen en wij ontvangen hiervoor graag een offerte.
dinsdag 3 maart 2020

Woning opnieuw laten stucen of metselen

Ik wil een bestaande woning opnieuw laten stucen aan de buitenkant. Ik heb ook interesse in het opnieuw metselen van de gevel. Het gaat om 100 m2. Graag ontvang ik een offerte met beide opties.
woensdag 26 februari 2020

Gevel opnieuw metselen en impregneren

Betreft buitenmuur op het westen. Voegen zijn in vrij slechte staat. Graag zouden we ook na het herstellen van de voegen willen laten impregneren. Het gaat om ongeveer 90 m2. De gevel is ongeveer 9,5 meter hoog (3 verdiepingen). Ik beantwoord geen telefoontjes van anonieme bellers. Stuur in dit geval een sms of email om contact op te nemen.
maandag 24 februari 2020

Latei boven raamkozijn aanbrengen, gevel herstellen

Boven een raam van ongeveer 2 meter breed moet een latei komen ter ondersteuning van een spouwmuur. Scheuren in het metselwerk moeten daarna hersteld worden
maandag 17 februari 2020

Gevelbekleden met steenstriops

Graag laat ik mijn gevel bekleden met steenstrips dat nog niet gevoegd is. Deze is gemetseld met vuilwerkstenen. Het gaat om ongeveer 43/ 44 m2. Deze hoeft niet geïsoleerd te worden. Mijn vraag vooraf is: krijgen wij een vochtprobleem wanneer wij de gevel met steenstrips bekleden? Hierover heb ik graag eerst advies.
dinsdag 11 februari 2020

Het isoleren en bekleden van de buitengevels

Ik zoek een gevelspecialist die mijn gehele buitengevel kan isoleren en bekleden met hoogstwaarschijnlijk steenstrips. Het gaat om een enkelsteens gemetselde buitengevel van ongeveer 75 m2. Daarnaast zouden ook een viertal kozijnen vervangen mogen worden door kozijnen met HR3+ glas. De maximale hoogte van de gevels is ongeveer 4 meter. De woning heeft een rieten dak.
maandag 10 februari 2020

Latei plaatsen in een dragende buitenmuur

Wij willen in de gevel van de buitenmuur in een kleine gymzaal van een wijkcentrum een pui/ schuifdeur plaatsen als directe toegang vanaf buiten . De muur is 5,5 m hoog de pui wordt 4,70 m breed. de lengte van latei is dan +/- 5,5 m. Graag uw advies welke latei, en prijs incl. plaatsen.
zondag 9 februari 2020

Voegen herstellen

Opnieuw voegen van voor en achtergevel: 40m2 ongeveer.

Partners

Partners van Casius