Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een gevelspecialist of metselaar uit Overijssel te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten en metselaars. U komt in de provincie Overijssel heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist en metselaar of meerdere gevelspecialisten en metselaars.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist of metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze gevelspecialisten en metselaars uit Overijssel u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist of metselaar!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelrenovatiebedrijven, metselaars, gevelreinigers, voegers en gevelspecialisten in Overijssel.

212 klanten uit Overijssel bevelen een bij Casius in Overijssel aangesloten metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist / metselaar aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een gevelspecialist of metselaar, goed èn betaalbaar, uit Overijssel bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een metselaar en gevelspecialist in Almelo, Borne, Dalfsen, Deventer, Enschede, Haaksbergen, Hardenberg, Hengelo, Kampen, Nijverdal, Oldenzaal, Raalte, Rijssen, Steenwijk, Zwolle uit Overijssel kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij gevelspecialisten en metselaars voor: buitengevel schuren, woning opnieuw laten stucen of metselen, gevelbekleding vervangen, zo dun mogelijk te isoleren vanaf de buitengevel, latei en gevel repareren, buitengevel keimen, schuur gevel isoleren en bekleden, woning gevels verven, spuitkurk op woning aanbrengen, gevelrenovatie met palletstenen, het realiseren van keralit gevelbekleding, opnieuw voegen / metselen van wanden en scheuren repareren voorgevel, huis opnieuw voegen, het isoleren van de gevel en houten vloer, buitenmuur metselen aanbouw, verticale latten gevelbekleding aanbrengen op de uitbouw en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke gevelspecialist en metselaar uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist voor gevel- en metselwerk in de provincie Overijssel staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist of metselaar in Overijssel:

woensdag 18 maart 2020

Voorgevel opnieuw kaleien

Onze voorgevel is enorm verkleurd door zwarte vlekken in de lichte bakstenen. Alsof het weer erin zit. Ik wil dit opnieuw laten kaleien. Tussen de 10-50 m2.
vrijdag 6 maart 2020

Voegwerk buiten herstellen

Het voegwerk in onze buitenmuur aan weerszijden van het balkon op de 1e etage is beschadigd (zie foto's) en hierdoor hebben we last van lekkage in de muur. De beschadigde plekken moeten zo spoedig mogelijk worden hersteld om verdere schade te voorkomen en wij ontvangen hiervoor graag een offerte.
dinsdag 3 maart 2020

Woning opnieuw laten stucen of metselen

Ik wil een bestaande woning opnieuw laten stucen aan de buitenkant. Ik heb ook interesse in het opnieuw metselen van de gevel. Het gaat om 100 m2. Graag ontvang ik een offerte met beide opties.
woensdag 26 februari 2020

Gevel opnieuw metselen en impregneren

Betreft buitenmuur op het westen. Voegen zijn in vrij slechte staat. Graag zouden we ook na het herstellen van de voegen willen laten impregneren. Het gaat om ongeveer 90 m2. De gevel is ongeveer 9,5 meter hoog (3 verdiepingen). Ik beantwoord geen telefoontjes van anonieme bellers. Stuur in dit geval een sms of email om contact op te nemen.
maandag 24 februari 2020

Latei boven raamkozijn aanbrengen, gevel herstellen

Boven een raam van ongeveer 2 meter breed moet een latei komen ter ondersteuning van een spouwmuur. Scheuren in het metselwerk moeten daarna hersteld worden
maandag 17 februari 2020

Gevelbekleden met steenstriops

Graag laat ik mijn gevel bekleden met steenstrips dat nog niet gevoegd is. Deze is gemetseld met vuilwerkstenen. Het gaat om ongeveer 43/ 44 m2. Deze hoeft niet geïsoleerd te worden. Mijn vraag vooraf is: krijgen wij een vochtprobleem wanneer wij de gevel met steenstrips bekleden? Hierover heb ik graag eerst advies.
dinsdag 11 februari 2020

Het isoleren en bekleden van de buitengevels

Ik zoek een gevelspecialist die mijn gehele buitengevel kan isoleren en bekleden met hoogstwaarschijnlijk steenstrips. Het gaat om een enkelsteens gemetselde buitengevel van ongeveer 75 m2. Daarnaast zouden ook een viertal kozijnen vervangen mogen worden door kozijnen met HR3+ glas. De maximale hoogte van de gevels is ongeveer 4 meter. De woning heeft een rieten dak.
maandag 10 februari 2020

Latei plaatsen in een dragende buitenmuur

Wij willen in de gevel van de buitenmuur in een kleine gymzaal van een wijkcentrum een pui/ schuifdeur plaatsen als directe toegang vanaf buiten . De muur is 5,5 m hoog de pui wordt 4,70 m breed. de lengte van latei is dan +/- 5,5 m. Graag uw advies welke latei, en prijs incl. plaatsen.
zondag 9 februari 2020

Voegen herstellen

Opnieuw voegen van voor en achtergevel: 40m2 ongeveer.
donderdag 6 februari 2020

Isoleren van woonwinkelpand

Betreft woonwinkelpand. Daarvan zijn de ondermuren steensmuren, met probleem van optrekkend vocht. Wij denken aan het isoleren van de muren. Voorzijde zijn slechts 2 smalle stroken waar nu tegels zitten. Willen graag andere uitstraling aan pand geven. Twijfelen dan ook over de eindafwerking en zitten met zijgevel waar niet teveel dikteontwikkeling kan plaatsvinden. Graag advies over het best te gebruiken materiaal. Het zal gaan om een stuk van een meter of 11 diep bij 3 meter hoog.
woensdag 22 januari 2020

Gevel isoleren

Het gaat om een vrijstaande woning en willen weten wat het kost om te isoleren en wat de isolatie waarde daar van is. De gevel is nu afgewerkt met sauswerk, en het is in totaal 12 x 6 meter.
dinsdag 21 januari 2020

Gevel van winkelpand isoleren

Ik wil 22 m2 gevel isoleren. De huidige bekleding is grove betonstructuur, en ik weet nog niet wat ik als nieuwe bekleding wil gaan gebruiken. Het is de achterzijde van een winkelpand uit 1973 waar het erg koud is in de wintermaanden.
woensdag 1 januari 2020

Gevel isoleren

Het gaat om een bestaande vrijstaande woning met daarin raam en deur kozijnen. Deze willen wij opnieuw isoleren en afwerken voor een mooiere look. Het gaat om een gemetselde gevel van 80 m2. Graag ontvang ik een offerte. Welke oppervlakte moet bekleed worden? Meer dan 100 m² Wil je de muren ook laten isoleren? Ja / misschien
maandag 30 december 2019

Gevelrenovatie of vernieuwen, inclusief isoleren

Het gaat om het opnieuw maken of repareren van mijn gevel. De gevel is nu een soort pleistersmeersel direct over de isolatie heen. Deze pleisterlaag is op verschillende plekken gebarsten en het lijkt me dus goed om een nieuwe laag aan te brengen of de gevel geheel te vervangen (ik weet niet zo goed wat de staat van de isolatie achter de pleister is. Ik zou graag in brede zin willen weten hoeveel een reparatie en hoeveel een vervanging ongeveer per m2 zou kosten. Daarbij wil ik het geheel graag laten isoleren en daarover geïnformeerd worden.
woensdag 18 december 2019

Buitengevel isoleren

Het gaat om een vrijstaande woning met bijkeuken. Ik wil de buitengevel isoleren en daarna alles af laten werken. Graag vrijblijvend info wat er mogelijk is en kosten.
woensdag 18 december 2019

Pilaar metselen voor poort inclusief loophek

Het gaat om 3 pilaren voor een poort inclusief een loophek. De pilaren wil ik gemetseld hebben met een diamantkop. En er zou een brievenbus erin moeten komen. Verder zou er elektra aangelegd moeten worden. De binnenmaat van het hek zal 4,18 - 4,20 meter en de pilaren een standaardmaat van 55 cm. Er ligt nu net een nieuwe oprit en er kan zo begonnen worden.
dinsdag 17 december 2019

Advies om vocht en condens tegen te gaan/ isolering

Sinds wij ons huis vorig jaar hebben gekocht (bouwjaar ca 1920) hebben wij last van vocht in huis. Dit uit zich in schimmel op de muren en condensvorming op de ramen. Voor zover mijn kennis het kan beoordelen hebben we geen spouwmuren. Nu wilden we onze woning sowieso laten isoleren. We denken dat het bestrijden van de vochtproblemen samen gaan met het isoleren van het huis, maar we hebben geen idee waar te beginnen en daarom proberen we middels een aantal adviesgesprekken een beeld te krijgen van de juiste aanpak. De zijkant is ongeveer 35 m2, de voor- en achterkant is 50 m2. Graag wil ik het eventueel aan de buitenkant laten isoleren met crepi, of als jullie een beter idee hebben is dat welkom. De zijkant van de gevel is vrij verweerd. Het is een 2 onder 1 kap woning.
maandag 16 december 2019

Gevel en kozijnen opknappen, dak isoleren en pannen vernieuwen

Wij willen de gevels isoleren en bekleden, tevens denken we erover na om het dak ook te doen. Verder hebben we een paar kozijnen die vervangen moeten worden. Het betreft een vrijstaand huis uit 1960. De spouwmuur is reeds gevuld met isolatie. Er zitten 13 kozijnen in waarvan ongeveer 4 vervangen mogen worden. Deze zijn van hout en ongeveer 1 x 1. Welk materiaal ervoor terug moet, graag advies over. Naast het isoleren en bekleden van de buitenmuur moet er naar het pannendak worden gekeken. Voorkeur is om ook het dak van de buitenkant te isoleren en te voorzien van nieuwe pannen. De oude pannen graag afvoeren. Het dak is ongeveer 80 m2 en er is rondom makkelijk bij te komen. Het is een vrijstaande woning. De buitengevel willen we isoleren en afwerken. Ik schat dat het om 60 m2 gaat. We hebben gewoon bakstenen nu, en ik denk aan of stucen of bakstenen steenstrips. Graag ontvangen we daar advies over, net als over het soort isolatie. Het huis heeft 1 verdieping en een zolder. Graag ontvangen we advies en een offerte.
zondag 15 december 2019

Gevel renoveren

Ik wil de geel van mijn woning (1960) renoveren, maar ik weet niet hoe. Ik wil graag advies. De gevel is nu van metselwerk en totaal 140 m2.
dinsdag 3 december 2019

Buitenkant woning isoleren + stucen

Ik heb een vrijstaande woning en wil die graag aan de buitenkant laten isoleren en opnieuw stucwerk eromheen. Gaat om +/_ 110 m². Er is geen isolatie aanwezig, boven wel daar is een voorzetwandje geïsoleerd. Er is geen spouwmuur aanwezig. Het is een woning uit 1925. Wat zijn precies de mogelijkheden en welk materiaal is het beste om te gebruiken?
donderdag 28 november 2019

Het isoleren van een aanbouwschuur van buitenaf

Gaat hier om een aanbouw aan het huis met toilet en schuur van ongeveer 6 bij 3 meter. Deze zijn enkelwandig en daarom niet isolerend en erg koud in deze periode dus ben op zoek naar een oplossing. De opties van binnenuit isoleren zijn beperkt ik laat mij graag adviseren over het vanuit buitenaf isoleren.
donderdag 28 november 2019

Hardhouten gevelbekleding

Graag ontvangen wij een offerte voor het compleet leveren (en wellicht) ook monteren van de hardhouten gevelbekleding Afromosia, transparant behandeld met biobased voorvergrijzer (b.v. van greenpaints). Het gaat in totaal om ca. 400-500 m2 gevelbekleding. Het project waar dit uitgevoerd moet worden ligt in Twente (bij Rijssen). Graag verneem ik uw reactie / offerte. Kan ik uiterlijk 10 december 2019 een offerte ontvangen? Uitvoering in het voorjaar.
zondag 24 november 2019

(Knip)voegwerk boerderij en bijgebouw

Van een deel van een boerderijtje uit 1921 willen wij de voegen laten uithalen en een knipvoeg laten aanbrengen. Het totaal zijnde 48 m2 alternatief incl. bijgebouw: 134 m2. Zie ook bijlagen.
vrijdag 8 november 2019

Gevel van bungalow bekleden

Bungalow (muren zijn recent geïsoleerd) , bouwjaar 1969. Ik weet niet precies welke oppervlakte er bekleed moet worden, maar het is in ieder geval niet meer dan 500 m2. Het is nu baksteen, en ik wil graag advies hebben over welke bekleding het beste op de gevel past.
woensdag 6 november 2019

Gevel isoleren en stucen, mogelijk ook het dak isoleren

Ik wil graag de gevel isoleren en afwerken met stucwerk. De huidige afwerking is een sierpleister. De bouwadviseur adviseerde een dergelijke oplossing. Ik wil naar minder uitstoot toe en meer comfort. Het gaat om een vrijstaande woning in boerderij stijl. Wat er geïsoleerd moet worden vind ik lastig in te schatten, maar ik denk dat het om ongeveer 125 m2 gaat. Het huis heeft een begane grond, een verdieping en nog een kleine zolder waar je niet kan staan. Een steiger is mogelijk om te plaatsen. Ik laat HR ++ glazen plaatsen. Verder ben ik ook bezig om het dak te isoleren. Als dit ook meegenomen kan worden sta ik hiervoor open. Er zitten nu dakpannen op. Binnen is alles afgetimmerd. Ik wil alles van buitenaf isoleren en het mooiste zou zijn om de isolatie te combineren met riet. Isolatie moet een hoge waarde hebben. Graag ontvang ik een offerte.

Partners

Partners van Casius