Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Zonnescherm (de)monteren en gevel renoveren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten / metselaars uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist / metselaar of meerdere gevelspecialisten / metselaars bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist / metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: zonnescherm (de)monteren en gevel renoveren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze gevelspecialisten / metselaars u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist / metselaar!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelspecialisten / metselaars in uw regio.

Voor een gevelspecialist / metselaar, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: zonnescherm (de)monteren en gevel renoveren

Zonnescherm (de)monteren en gevel renoveren

Vanwege het losraken van de voegen zit ons zonnescherm aan 1 kant scheef en komen er een paar bakstenen naar voren waar het chemische anker is bevestigd. Dit moet gerepareerd worden. Graag zien wij een offerte van de kosten die gemaakt moeten worden op basis van onderstaande gegevens: - Demonteren zonnescherm en voorzien van chemische ankers - Verwijderen van een gedeelte van de gevel in verband met losse zittende voegen, het opnieuw metselen van de gevel en opnieuw voegen van de gevel. - Monteren van zonnescherm voorzien van chemische ankers

Metselwerk bij een zonnescherm repareren

Aan onze achtergevel is een (elektrisch) zonnescherm bevestigd. Rondom beide steunen/verankeringen van het zonnescherm is het voegwerk gescheurd en zitten gevelstenen los. Aan de rechterkant komt de steun al iets van de muur. Wij willen een offerte voor het demonteren van het zonnescherm, herstel van het metselwerk en het opnieuw monteren van het zonnescherm. Daarnaast is er in de gevel op de eerste verdieping een scheur in het voegwerk die direct hersteld zou moeten worden.

Kleine schade aan gevel repareren

Door een verkeerde bevestiging door de leverancier van het zonnescherm is een gevelsteen losgekomen en een barst in de voeg van de gevel ontstaan. Dit moet met spoed worden herstel, waarna de leverancier het zonnescherm weer zal monteren. De reparatie ie maar een kleine klus maar zeer noodzakelijk. De factuur wordt naar Zon en Scherm Zoetermeer gezonden (garantie van het bedrijf). De klus dient uiterlijk 30 juni gereed te zijn.

Zonnescherm monteren en gevel renoveren

Wij willen graag een offerte van de kosten die gemaakt moeten worden op basis van onderstaande gegevens: -Demonteren zonnescherm -Monteren van zonnescherm voorzien van chemische ankers -Verwijderen van een gedeelte van de gevel in verband met losse zittende voegen, het opnieuw metselen van de gevel en opnieuw voegen van de gevel. Ik zal er 2 foto's aan toevoegen ter indicatie