Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Zijmuur isoleren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten / metselaars uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist / metselaar of meerdere gevelspecialisten / metselaars bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist / metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: zijmuur isoleren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze gevelspecialisten / metselaars u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist / metselaar!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelspecialisten / metselaars in uw regio.

Voor een gevelspecialist / metselaar, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: zijmuur isoleren

Zijmuur isoleren

Ik wil graag buiten isolatie laten plaatsen tegen de zijgevel van een bovenverdieping. De isolatie dient te worden aangebracht vanaf een plat dak tot aan de nok van een pannendak. De gevel is recentelijk opnieuw gevoegd en in goede staat. De oppervlakte is ongeveer 8 bij 8 meter.

Zijmuur met drie ramen erin isoleren

Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Het gaat om het isoleren van een zijmuur drie verdiepingen met daarin 3 ramen: 2 klein van 30x40 cm en een grote van 120 bij 100. Welke oppervlakte moet bekleed worden? : tussen 50 en 100 m² Wil je de muren ook laten isoleren? : ja / misschien

Woning van gevelisolatie voorzien

Ik zoek een partij die de zijmuur van mijn woning zou kunnen isoleren. De totale oppervlakte betreft 90 m2 en is verdeeld over de begane grond en de eerste verdieping. Momenteel zit er pleisterwerk op de muur, na het isoleren wil ik dit ook weer op de muur hebben.

Spouwmuur isoleren

De vrijstaande woning is 7 breed en 5 meter hoog met een nieuwe aanbouw aan de ene zijde en een garage aan de andere zijde. Het betreft het soleren aan de buitengevels van de oudere ( in het midden) woning. De ene zijmuur is 7 meter breed en loopt 1,5 meter door naar het dak en de andere zijmuur is 5 meter breed en loopt door tot 1,5 meter naar het dak. Overigens zijn de spouwmuren reeds geïsoleerd.

Zijgevel isoleren

Welke oppervlakte moet bekleed worden? Tussen 10 en 50 m² Wil je de muren ook laten isoleren? Ja / misschien Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Zijmuur van hoekhuis wil ik extra laten isoleren met kingspan platen en afwerken met houtvomposiet planken

Isoleren zijmuur begane grond

Welke oppervlakte moet bekleed worden? Tussen 10 en 50 m² Wil je de muren ook laten isoleren? Ja / misschien Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Het gaat om de zijmuur op de begane grond. Ongeveer 35m2, met 1 voordeur en 1 raam erin. De geul aan onderzijde muur kunnen wij zelf uitgraven.

Gevelisolatie aan laten brengen

Ik wil een buitenmuur, steens, aan de buitenkant isoleren. De RC waarde moet voor de subsidie worden gehaald. Waarschijnlijk zal de buitenste laag voorzien moeten worden van pleisterwerk. Het betreft de zijmuur van een 2 onder 1 kap woning en de oppervlakte is ongeveer 50 m2.

Zijmuur isoleren en voegen

Het gaat om het isoleren en voegen van de zijmuur (hoekhuis). Het gaat om twee etages en een zolder, de muur is op de begane grond ongeveer 10 m breed en heeft bij de zolder een schuin dak. Tevens zou de schoorsteen gecontroleerd moeten worden. Bovengedeelte heb ik zelf ooit gevoegd en ziet er nog goed uit. Wat het isoleren betreft krijg ik graag advies van de experts wat de beste mogelijkheid is.

Buitengevel repareren en stucen

Wie wil mij helpen met het repareren van scheuren en stucwerk op diverse plaatsen aan de buitengevel: schoonmaken, eventueel voorbehandelen en stucen. Gevel en ook het dak wil ik volgend jaar gaan laten isoleren en renoveren. Het betreft een zijmuur, met name boven in de nok zitten wat scheuren. Gaat niet om de hele gevel, maar aantal kleine stukjes, schat een aantal m2.

Voegen en isoleren

De buitenmuren moeten worden gevoegd en worden geisoleerd. Gaat om een zijmuur van beneden naar boven. Lastig in te schatten, meneer schat ongeveer 40 m². Tevens de spouwmuren isoleren.