Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Zijgevel afwerken met Trespa en waterdicht maken? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten / metselaars uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist / metselaar of meerdere gevelspecialisten / metselaars bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist / metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: zijgevel afwerken met Trespa en waterdicht maken. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze gevelspecialisten / metselaars u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist / metselaar!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelspecialisten / metselaars in uw regio.

Voor een gevelspecialist / metselaar, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: zijgevel afwerken met Trespa en waterdicht maken

Zijgevel afwerken met Trespa en waterdicht maken

Ik zou graag willen dat jullie de trespaplaten plaatsen buiten mijn zijgevel plus het waterdicht maken, zo als snel mogelijk. Het gaat om ongeveer 5 m2. Eventueel is er een steiger nodig.

Buitenisolatie en streenstrips plaatsen

Oud waldhuuske. Is reeds van binnen uit geïsoleerd door middel van voorzet wanden met rockwool. Willen graag buiten zijde isoleren en met steenstrips afwerken. Het betreft de voor- en zijgevel, bij elkaar circa 100 m2.

Zijgevel isoleren

Welke oppervlakte moet bekleed worden? Tussen 10 en 50 m² Wil je de muren ook laten isoleren? Ja / misschien Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Zijmuur van hoekhuis wil ik extra laten isoleren met kingspan platen en afwerken met houtvomposiet planken

Gevel isoleren en afwerken

Ik wil buitenisolatie plaatsen aan mijn hoekhuis zijgevel met 1 raam. Daarvoor moet de oude buitengevel verwijderd worden en isolatie met steenstrips geplaatst worden. Mogelijk voor- en achtergevel ook, maar dan allen isolatie met steenstrips. Het punt is 9 meter en het huis is 7 meter breed ongeveer.

Gevel waterdicht maken

Het gaat om een zijgevel, waar nu een soort cement-pleister op lijkt te zitten. Tenminste op één plek is sprake van vocht doorslag. Werkzaamheden zijn de wand waterdicht maken, eventueel isoleren en vervolgens mooi afwerken. Het betreft de 1e en 2e verdieping van onze woning, bij elkaar ongeveer 70 m2. Kunt u apart vermelden hoeveel het kost wanneer er steenstrips gebruikt wordt als materiaal?

Zijgevel afwerken met stuclaag

De zijgevel moet geïsoleerd en gestuct worden aan de buitenzijde. Afmeting van de zijgevel is circa 30 m2 baksteen. Deze moet geïsoleerd worden Wil je de muren ook laten isoleren?

Voor- en zijgevel renoveren

Graag zouden wij onze gevel laten reinigen/renoveren. Het gaat met name om de voorgevel en eventueel ook de zijgevel. De voorgevel is ongeveer 4,5 x 4 meter hoog met 3 grote ramen van 0,85 x 2,20 meter, hierin moeten een mogelijk ook een paar stenen vervangen worden. De zijgevel is ongeveer 10 x 5 a 6 meter, hier heeft in het verleden een klimop tegenaan gegroeid dus is daardoor redelijk aangetast. Daarom zouden wij graag de mogelijkheid bespreken om deze eventueel ook te isoleren. Het is een spouwmuur dus in de spouw isoleren of aan de buitenzijde en dan netjes afwerken. Wij gaan alleen in op een offerte welke is aangemaakt na bezichtiging dus graag contact opnemen.

Gevel isoleren en afwerken

Ik wil ons oude huis (bouwjaar 1900) aan de buitenkant laten isoleren en afwerken met steenstrips. Betreft de voor- en zijgevel. Het is ongeveer 120 m2, inclusief ramen en deuren. Het merendeel is niet hoger dan 3 meter en is goed bereikbaar. De nok is op 6 meter hoogte.

Gevel- en voegrenovatie

Voorkant gevel, goed bereikbaar, uitsnijden en/of hakken, zandstralen en vakkundig afwerken met snijvoeg. Het gaat om een smalle strook van de voorgevel op de begane grond en de eerste etage, bij elkaar ongeveer 15 m2 en een stuk zijgevel van ongeveer 10 m2. Het is een monumentaal pand dus we moeten iemand hebben die zeer ervaren en professioneel is. Pand uit 1905. Zie Google streetview. Graag kosten per m2.