Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Waterdicht maken van modulaire woning in Utrecht? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten / metselaars uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist / metselaar of meerdere gevelspecialisten / metselaars bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist / metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: waterdicht maken van modulaire woning in Utrecht. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze gevelspecialisten / metselaars u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist / metselaar!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelspecialisten / metselaars in uw regio.

Voor een gevelspecialist / metselaar, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: waterdicht maken van modulaire woning in Utrecht

Metselen schuur

ik wil de bestaande schuur uitbouwen. Dus extra muren opmetselen met een plat dak. Hoogte bestaande schuur is ca 2.50. Op de schets kun je zien wat de maten zijn van de muren die gemetseld moeten worden.Bestaande schuurdeur kan hergebruikt worden, ik weet niet of het deurkozijn hergebruikt kan worden. Electra etc zal ik zelf aanleggen. Opdracht is opmetselen van 1 steensmuur en dakplaatsen. Dus wind en waterdicht maken. Fundering waarop gemetseld moet worden zal er dan al liggen.

Balkon renoveren

Ons huis uit 1950 heeft een betonnen balkon van ongeveer 330 bij 95 cm. De verf bovenop is versleten en onderop bladdert het. Wij willen raag het balkon opnieuw waterdicht laten maken en schilderen. Materiaal graag mee laten nemen door vakman. Graag in overleg mogelijkheden voor verf.

Het herstellen van de voegen balkon en impregneren

Op dit moment zijn voegen beschadigd in het muurtje van ons balkon op de eerste etage, zuidoostzijde. Het lijkt er sterk op, dat de muur water absorbeert en daardoor lekkage veroorzaakt in de hal direct onder dit muurtje. Graag de voegen herstellen en het muurtje impregneren/waterdicht maken. Het zou tot heuphoogte zijn.

Een wachtmuur waterdicht maken

We hebben een wachtmuur en deze zou ik waterdicht willen hebben. Het gaat om de goedkoopste tijdelijke oplossing, omdat er op termijn naast ons gebouwd gaat worden. Gaat om een muur van ongeveer 110 m2. Er is makkelijk bij te komen, een hoogwerker of steiger zal wel nodig zijn. Welk materiaal nodig is, wil ik graag advies over, maar het hoeft geen pleisterwerk te zijn.

Schoorsteenpijp bovenkant afsluiten en waterdicht maken

Mijn open haard is verwijderd en mijn plafond opnieuw gestucd. Nu komt er een vochtplek in mijn plafond. Volgens mij is er geen schoorsteen maar alleen een afvoerpijp. Ik zou deze graag waterdicht gemaakt willen hebben. De pijp loopt via de muur direct uit naar de buitenkant.

Schoorsteen dicht maken

We hebben een ongebruikte schoorsteen waar vroeger een open haard op uit kwam. Deze moet vakkundig afgesloten worden en waterdicht gemaakt worden, zodat er geen water door naar binnen kan lopen.

Waterdicht maken van modulaire woning in Utrecht

het huis is modulair opgebouwd met panelen, (zie google maps) echter druppelt er water door de kieren. Dus graag willen we onze gevel panelen aanbrengen zodat het waterdicht wordt. Dit willen wij met een soort vlies of doek met daar tegenaan van de nieuwe platen. Het gaat om een oppervlakte van ongeveer 90 m2.

Balkon op afschot en waterdicht maken

Ik wil graag mijn balkon opnieuw waterdicht laten maken. Het balkon is gerealiseerd in 2010 en onder bepaalde omstandigheden (zon gevolgd door zware buien) loopt er water vanuit het balkon de muren en plafond van de benedenverdieping in. Het betreft een balkon waar een isolerende coating op is aangebracht. Het balkon is +/- 5 m2 groot.

Betonrot herstellen

Ik wil de betonrot aan de onderzijde van mijn balkon, scheuren, aan de achterzijde van mijn woning, laten repareren en het balkon zelf waterdicht laten maken. Tevens lijkt de scheur door te lopen in de muur, wat ook gerepareerd dient te worden. Het balkon is 5 meter breed en 2.50 meter diep. De scheur is over het gehele balkon zichtbaar.

Schoorsteen pijp aan de bovenkant afsluiten en waterdicht maken

We hebben een ongebruikte schoorsteen waar vroeger een open haard op uit kwam. Deze moet vakkundig afgesloten worden en waterdicht gemaakt worden, zodat er geen water door naar binnen kan lopen. Het dak is plat.

Partners

Partners van Casius