Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Vrijstaande woning isoleren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten / metselaars uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist / metselaar of meerdere gevelspecialisten / metselaars bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist / metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: vrijstaande woning isoleren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze gevelspecialisten / metselaars u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist / metselaar!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelspecialisten / metselaars in uw regio.

Voor een gevelspecialist / metselaar, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: vrijstaande woning isoleren

Verf verwijderen van een bakstenen muur

Graag wil ik de verf van mijn woning laten verwijderen. Grote vrijstaande woning met leef oppervlak rond de 250 vierkante meter. Helemaal wit geschilderd nu, verf zit er al lang op. Ben op zoek naar indicatie van kosten inclusief naderhand verbeteren voegwerk,

Crepi en isolatie aanbrengen

Vrijstaande woning uit 1920. 2 x aanbouw met isolatie. Oorspronkelijke huis heeft geen isolatie. Hier willen wij Crepi en isolatie op aanbrengen. dit zal ongeveer 35 a 40 m2 zijn bij elkaar.

Vrijstaande woning isoleren

Het betreft een vrijstaande woning die in zijn geheel geïsoleerd mag worden. Hiervoor zal steigerwerk nodig zijn. Bij elkaar tussen de 150 en 200 m2.

Gevels reinigen en beschermen

Het betreft een vrijstaande woning. De eerste en tweede etage zijn bekleed met lei plaatjes. Deze zijn vervuild met grijze en rode schimmels of mos. Dient gereinigd te worden en beschermd. Bij elkaar ongeveer 150 m2. Gevels zijn niet geschilderd.

Gevel renoveren

De houten gevel (drie zijden) is versleten en ik wil deze graag vervangen door een product met minder onderhoud. Het is maximaal 80 m2. Het gaat om een vrijstaande woning.

Isoleren vrijstaande woning

Het betreft een vrijstaande woning. Hier dient een topgevel bewerkt te worden met een maximale hoogte van 8 meter en een breedte van 10 meter. Ik wil 'm graag vanaf de buitenzijde geïsoleerd hebben en afgewerkt met stuc. Indien mogelijk de klus graag starten in de loop van de zomer.

Houten gevelbekleding met isolatie

Welke oppervlakte moet bekleed worden? Meer dan 100 m² Wil je de muren ook isoleren? Nee In welke houtsoort(en) heb je interesse? Verduurzaamd zacht hout (thermowood, oregon, lorken... ) In welke stijl heb je interesse? Modern, landelijk, klassiek In welk materiaal heb je interesse voor de constructie? Hout Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Vrijstaande luxe woning. Carport + wangen dakkapel voorzien van deze houten delen. Opdrachtgever heeft de wens een WRC rabat toe te passen. Wij zoeken hier een alternatief materiaal op. Opdrachtgever heeft ook als wens de originele hout kleur te behouden, dus eventueel te behandelen. Wie moet de werken uitvoeren? Ik wil de werken zelf uitvoeren en wens enkel materialen met advies

Voegen vervangen

Het betreft een vrijstaande woning. Hierbij zal er bij 35 meter gevel de onderste 4 voegen vervangen moeten worden. Dot zal ongeveer 15 m2 zijn. Het gaat om 3 gevels die goed te bereiken zijn. Het werk zouden wij graag op 23 juli willen laten starten, indien mogelijk.

Houten gevelbekleding aan laten brengen

* Om welk gebouw gaat het? Vrijstaande woning. * Wat is de oppervlakte van de te bekleden muren? Ongeveer 132 m2. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Maandag starten ze met het bouwen van ons huis. Het liefst gestoomd thermohout.

Schoonmaken en impregneren woning

Graag ontvang ik een offerte voor het schoonmaken en impregneren van de gevel, bakstenen, van een geschakelde vrijstaande woning. De woning is ongeveer 6.50 meter breed, 10 meter lengte en 6 meter hoogte. De afmeting is inclusief raampartijen.