Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Vrijstaande woning gevels stucen met crepi? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten / metselaars uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist / metselaar of meerdere gevelspecialisten / metselaars bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist / metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: vrijstaande woning gevels stucen met crepi. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze gevelspecialisten / metselaars u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist / metselaar!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelspecialisten / metselaars in uw regio.

Voor een gevelspecialist / metselaar, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: vrijstaande woning gevels stucen met crepi

Vrijstaande woning gevels stucen met crepi

Ik wil de gevel laten stucen (crepi). Het gaat om 120 m2, het huis is vrijstaand, dus je kunt overal makkelijk bij en er zitten 10 ramen in en is 11 meter hoog. Nu zijn er gewoon bakstenen en de spouw is al geïsoleerd. ik zou graag rond augustus/september beginnen.

Buitengevels isoleren en voorzien van crepi

Gevel isoleren en afwerken met crepi van een half vrijstaande woning met garage. Het betreft ongeveer 110 m2 aan gestucte gevels. Het gaat om het isoleren en bekleden met steenstrips hiervan. Het betreft de voor- achter- en deels zijgevel. Hier zijn stijgers voor nodig.

Rabatdelen vervangen voor keralit

Rabatdelen om het huis willen we vervangen hebben door keralit. Dit betreft 4 gevels, maar het is geen vrijstaande woning. Ik bespreek graag de verschillende mogelijkheden met de vakman.

Bakstenen gevel schilderen

Betreft een vrijstaande woning van 12 jaar oud waarvan wij de gevel willen schilderen. Gevel bestaat uit onbehandeld metselwerk. Tot 3.90 m1 boven straatwerk willen wij het schilderen, vanaf daar hebben we zwarte bakstenen en dat willen we zo houden. Te verven deel is totaal 120 m2. Wij willen de gevel laten verven in de kleur wit/gebroken wit, RAL 9010. Steiger kan rondom, alles is straatwerk. Rond juli/ augustus willen we beginnen. Wij willen graag advies over hoeveel lagen verf er nodig zal zijn.

Metselen vrijstaande woning

Er moeten ruim 45.000 stenen worden gemetseld van mijn vrijstaande huis. Het geraamte staat er, er moet alleen nog gemetseld worden. Het gaat om ongeveer 300 m2. Ik heb de stenen en het voeg.

Een vrijstaande woning voorzien van betere isolatie

Ik zoek een isolatiespecialist die mijn woning kan isoleren. Het betreft een vrijstaande woning gebouwd in 1979, isolatie is niet of nauwelijks mogelijk via de spouwmuur. Heb daarom interesse om de gevel te laten bekleden om daarmee betere isolatie te realiseren. De woning heeft een muuroppervlak van ongeveer 170 - 200 m2. Ik bespreek graag de verschillende mogelijkheden met de specialist.

Lood schoorsteen vervangen en eventueel opnieuw voegen schoorsteen

Graag rondom de schoorsteen nieuw lood en evt nieuw invoegen van de hele schoorsteen. Vrijstaande woning

Buitengevels reinigen en impregneren

Het betreft een vrijstaande woning, met buitengevels van wit-gelige vrij poreuze steen, 2 verdiepingen. Veel hout en glas. Muren verkleuren donker. De gevels zijn niet geschilderd. Afgelopen najaar nieuwe spouwvulling. Totale oppervlakte wat gereinigd en geïmpregneerd moet worden is ongeveer 60 m2.

Het isoleren van een woning

Onze vrijstaande semi-bungalow met aangebouwde garage is uit 1965 en is een houtskeletbouw woning met stenen buitenmuur. Wij willen deze misschien laten isoleren en afwerken met Crepi. Maar daarvoor eerst vrijblijvende offertes ontvangen. Het oppervlakte zal 7.5 x 5 meter hoog, dit over twee gevels. Daarnaast nog een voor en achter gevel waar enorm veel deuren en ramen in zitten dit vind ik lastig om in te schatten.

Nieuwbouwwoning gevel bekleden met zwart verticaal hout

We hebben een nieuw bouwwoning, waar nog een houten verticale zwarte gevelbekleding tegenaan moet. Het is een vrijstaande woning, het gaat om meer dan 100 m2, hoeveel weet ik niet precies, en alles is op de eerste verdieping. Sommige delen zijn wel 4 meter hoog. Isolatie is niet nodig. Nu is alles alleen nog bekleed met dampfolie. Ik zou plattegrond en foto's kunnen sturen.

Partners

Partners van Casius