Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Een voorgevel en 2 zijgevels isoleren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten / metselaars uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist / metselaar of meerdere gevelspecialisten / metselaars bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist / metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: een voorgevel en 2 zijgevels isoleren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze gevelspecialisten / metselaars u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist / metselaar!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelspecialisten / metselaars in uw regio.

Voor een gevelspecialist / metselaar, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: een voorgevel en 2 zijgevels isoleren

Een voorgevel en 2 zijgevels isoleren

De voorgevel en 2 zijgevels dienen te worden geïsoleerd en afgewerkt met gevelbekleding. We denken aan sluitkurk, stucwerk of anders toch steen strips, afhankelijk van het budget. De aanbouw achter (garage) wordt in dezelfde bekleding afgewerkt, maar daar is isolatie niet noodzakelijk. Het stucwerk zou uitkomen op 105,1 m2 en het schilderwerk of aanvullende gevelbekleding op 252,6m2.

Gevel plaatsen op een aanbouw

Betreft het maken van een dakopbouw ten hoogte van de 3e verdieping. De opbouw wordt in HSB uitgevoerd. De opdracht waarvoor ik een offerte wil ontvangen is het bekleden van de gevels met een aluminium beplating met zink look. De zijgevels zijn blind, in de achter komt een raam en in de voorgevel een stolpdeur. De zijgevels zijn circa 60 m2 en de voor en achtergevels totaal circa 36 m2.

Schoonmaken spouwmuur voor gevelisolatie

Ik zoek een gevelspecialist die mijn spouwmuur kan schoonmaken. Ik wil de spouwmuren van onze vrijstaande woning laten isoleren, maar na onderzoek blijkt dat onderin de spouwmuur vervuiling aanwezig is. Ik wil daarom graag een offerte voor het schoonmaken van de spouwmuur zodat daarna een spouwmuur isolatie toegepast kan worden. Het gaat om 2 zijgevels en de voorgevel. Dit heeft een breedte van ongeveer 20 m.

Gevels van isolatie en afwerking voorzien

Voorgevel en 2 zijgevels isoleren en afwerken. Bij elkaar ongeveer 100 m2. Redelijk bereikbaar.

Gevelreiginging en impregneren

Het gaat om een voorgevel en de twee zijgevels van ons huis van begin 1900. Het zijn bakstenen gevels en die zijn vervuild. Voorgevel alleen begane grond, 5 a 6 breed. Zijgevels van 10 meter lengte en twee verdiepingen hoog. Het voegwerk moet even nagelopen worden. We willen gevelreiniging en daarna laten impregneren. Ergens einde voorjaar uitvoering, de buren moeten een aanbouw nog verwijderen.

Gevels reinigen, stralen en de voegen vervangen

Van een huis van rond 1920 de gevels reinigen, stralen en de voegen vervangen. Ongeveer 45 vierkante meter aan de voor- en twee zijgevels van het huis. Begane grond waarbij de voorgevel iets hoger doorloopt. Het is goed bereikbaar, steiger plaatsen mogelijk.

Voegwerk nieuwbouwwoning

Voegen van een nieuwbouwhuis. Er zijn nog 2 zijgevels en een voorgevel die gevoegd moeten worden, zo ook de plint rondom het huis. Alle gevels zijn samen 85 m2 en de plint rondom is zo'n 25 m2. Ik zou graag hiervoor een offerte ontvangen.

Nieuwe voorgevel, zijgevels, achtergevel metselen

Vrijstaande woning, gevels opnieuw metselen. Huis is 8 meter breed en 6 meter hoog. Woning is 9 meter diep. Zijkanten 2.30 meter hoog. Gaat om 2 zijgevels en voor- en achtergevel. Betreft ook het leveren van de stenen, isolatie 5cm piepschuim en andere materialen.

Reinigen, voegen en impregneren gevel

Het metselwerk van voormalige boerderij (vrijstaand) reinigen, voegen (snijvoeg) en impregneren. Totale geveloppervlakte ongeveer 120 m2 met een hoogte van 3m (zijgevels); puntje van de voorgevel is 8,5m hoog. Gevels zijn vrij van obstakels en goed bereikbaar.

het betreft een halfsteense voorzetgevel ...

het betreft een halfsteense voorzetgevel van een vrijstaand huis. het betreft de voorgevel waar een aantal ramen in zit, en 2 zijgevels. Eventueel voorzien van isolatie