Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Voorgevel opnieuw stucen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten / metselaars uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist / metselaar of meerdere gevelspecialisten / metselaars bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist / metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: voorgevel opnieuw stucen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze gevelspecialisten / metselaars u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist / metselaar!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelspecialisten / metselaars in uw regio.

Voor een gevelspecialist / metselaar, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: voorgevel opnieuw stucen

Voorgevel opnieuw stucen

Ik zoek een partij die de voorgevel van mijn woning opnieuw zou kunnen stucen. De huidige laag dient verwijderd te worden. De woning is goed bereikbaar. Het betreft zo een 30 m2.

Buitengevel renoveren

Ik wil de buitengevel van ons huis laten stucen of met steenstrips laten beplaten. Het betreft een vrijstaande dijkwoning. Gaat om twee zijkanten van het huis en de voorgevel, dit betreft ongeveer 75 m2. De woning is goed bereikbaar.

Voorgevel stucen en verven

Lijn sierbalk herstellen en doortrekken op gevel en stuken (huidige stucwerk brokkelt af) en verven (donkergrijs) van voorgevel.

Voorgevel isoleren en stucen

De voorgevel is ongeveer 20 m2 maar er moet nog een raam uit en voordeur . Buitenwerk Vierkante meter: 20 Huidige ondergrond: Metselwerk Gewenste afwerking: Met isolatie+Alle afwerkingen

Verflaag van gevel verwijderen

Hallo ik moet een voorgevel van een woning stucen maar de oude verflaag moet worden verwijderd het gaat alleen om het stuk boven het voor raam de voorgevel loopt in een punt het is oude woning in edam

Voorgevel renoveren

Ik moet een voorgevel van een woning stucen maar de oude verflaag moet worden verwijderd. Hiervoor ben ik opzoek naar een vakbedrijf.