Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Voegwerk van de tuinmuur herstellen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten / metselaars uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist / metselaar of meerdere gevelspecialisten / metselaars bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist / metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: voegwerk van de tuinmuur herstellen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze gevelspecialisten / metselaars u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist / metselaar!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelspecialisten / metselaars in uw regio.

Voor een gevelspecialist / metselaar, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: voegwerk van de tuinmuur herstellen

Garage voegen

Het gaat om zwarte aanslag op de stenen en voegen van een garage en een tuinmuur. De voegen zijn op sommige plaatsen slecht. In de tuinmuur zit een scheur. Impregneren van de garage wil ik zelf doen Graag wil ik ook advies over het repareren van de voegen, want de voegen op de oostmuur van de garage zijn wel vies, maar zien er m.i. nog wel goed uit. Wat is de oppervlakte van het uit te voeren voegwerk? 36 m²

Tuinmuur opnieuw voegen

Ik heb een tuinmuur van 1.80 x 6 meter. De muur vormt de afscheiding tussen mijn buren en mij. De buren hebben een paar jaar geleden hun kant van de muur opnieuw laten voegen. Het voegwerk aan mijn kant van de muur, dat al niet echt goed was, begint nu los te komen en de muur helt inmiddels zichtbaar naar mijn kant. Ik zoek een vakman die dit kan herstellen.

Voegwerk van de tuinmuur herstellen

Ik wil het voegwerk van de tuinmuur laten herstellen. Deze is gescheurd. Het gaat om een deel van de tuinmuur. Het stuk metselwerk is ongeveer 3,5-4 m2.

Tuinmuur renoveren

Wij willen de tuinmuur voor ons huis laten renoveren. Zie foto's van de huidige staat. Hij is verouderd, verzakt en een aantal stenen zijn stuk. Ook het voegwerk is slecht. Afhankelijk van wat de mogelijkheden zijn willen we de huidige muur laten renoveren en opnieuw voegen; of het slopen en opnieuw metselen van een nieuwe muur in huidige stijl.

Tuinmuur metselen en deur plaatsen

- Oude houten schutting slopen en afvoeren (inclusief 2 spoorbielzen zie foto) - Halfsteens muur metselen 3,7 meter lang, circa 2 meter hoog - Inclusief fundering en voegwerk - Deur en deurpost plaatsen met goed hang en sluitwerk - Inclusief bakstenen

Tuinmuur met fundering maken

We willen graag samen met de buren een enkel-steens tuinmuur laten metselen. De oude muur staat op betonnen plaat bij de buren moet nagekeken worden. De nieuwe muur zal moeten aansluiten op de muur van het huis. De muur wordt in totaal 7.20 meter lang x 1.80 meter hoog. Dit is inclusief een stuk om de hoek, van 35 cm en 1.80 meter hoog. De verlenging is 2 a 3 meter. De stenen zijn in overleg te leveren, als u stenen kunt leveren die passen bij de huidige. Aanlooproute stenen door een rechte gang met uitgang naar tuindeur na 7 meter. Grondsoort: laagveen op zand. Onze huizen zijn 'op staal' gebouwd zonder heipalen dus. Steensoort standaard. Metsel-Voegwerk standaard. Afwerking top van de muur: hardsteen of rechtopstaande stenen. Kunt u een indicatie van de prijs geven per mail?

Tuinmuur in Braziliaans verband metselen

Wij willen een tuinmuur laten metselen van 150 cm hoog in Braziliaans verband. Inclusief fundering. 380 cm, dan een dubbele poort van 180 cm dan weer een muur van 380 cm en haaks daarop weer een muur van 380 cm. Steen en kleur voegwerk nog te bepalen. De steen hoeft niet bijzonder te zijn want we gaan waarschijnlijk de muur stucen daarna. Graag een mooie, complete offerte.

Tuinmuur als schutting metselen

Wij willen graag begin mei 2017 (week 18/19) een stenen schutting laten metselen volgens voorbeeld foto Lengte 1; 595 cm Lengte 2; 560 cm (staat haaks op lengte 1) Hoogte ca. ; 180 cm Steensoort zo gelijk aan bestaande stenen woonhuis (we weten dat er bij Gerritsen Bouwmaterialen een steen leverbaar is welke qua kleur goed past, de steen is alleen 1-2 mm minder hoog) Metselwerk in halfsteens verband, 2 pilaren in muur 1 (lengte 595 cm) 2 halve pilaren voor opties laten aansluiten op de bestaande muren? Voegwerk normale voeg, geen knipvoeg zoals de muren van de woning, kleur van de voeg uiteraard zo bijpassend mogelijk. Kunt u daarvoor een prijsindicatie opgeven? En aangeven of er in jullie planning mogelijkheid is voor uitvoering in deze periode? Wij willen graag dat de gehele uitvoering van het metselwerk bij jullie ligt, inclusief fundering, aan- en afvoer materialen, voegen van de metselwerk etc.

Tuinmuur metselen met Waalstenen

Tuinmuur metselen, 5 meter breed + deur, 1,2 meter=raamwerk. Steen soort Waal, ongeveer 67 stuks per m2. Graag prijs incl. Stenen, materiaal en een offerte zonder materiaal en stenen. Graag aangeven wat fundering en voegwerk kost.

Vervangen van de scheef gezakte tuinmuur

Bestaande scheefgezakte tuinmuur vervangen. Werkzaamheden: Verwijderen bestaande tuinmuur en fundering inclusief afvoeren materialen. Afmetingen bestaande te vervangen muur (zie foto's). - 2 x kolom: 0,33 x 0,42 meter, 1 m boven maaiveld - 1 muur: 0,20 breed x 4,10 meter lang 0,75 meter boven maaiveld. - muur staat op fundering op staal. Uitgangspunt onderkant muur 0,25 meter onder maaiveld. Hieronder een betonnen fundering. - metselsteen onbekend. Vermoedelijk metselsteen handvorm Geba 001. - aanbrengen nieuwe fundering ten behoeve van nieuw metselwerk. - metselen muur op aangebrachte fundering. - 2 x kolom: 0,33 x 0,42 meter, 1 meter boven maaiveld. - 1 muur: 0,20 breed x 4,10 meter lang 0,75 meter boven maaiveld. - inclusief voegwerk. - muur betreft een erfscheiding en grenst aan openbaar trottoir. - inclusief herstellen straatwerk trottoir. - inclusief te leveren materialen ter plaatse. - inclusief bijkomende graafwerkzaamheden.