Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Voegwerk hoekwoning vervangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten / metselaars uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist / metselaar of meerdere gevelspecialisten / metselaars bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist / metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: voegwerk hoekwoning vervangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze gevelspecialisten / metselaars u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist / metselaar!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelspecialisten / metselaars in uw regio.

Voor een gevelspecialist / metselaar, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: voegwerk hoekwoning vervangen

Voegwerk vervangen

Het voegwerk aan voor, kop en achtergevelzijde verkeert in matige / redelijke staat. Voegwerk kent een economische levensduur van 25 jaar. Het voegwerk zal (integraal) binnen 5 tot 7 jaar aan geheel vervanging toe zijn. Met name ter plaatse van de kopgevel verkeert het voegwerk in mindere conditie. Gevels lage druk warm water reinigen (niet gritstralen), gebroken stenen vervangen, voegen uitslijpen en opnieuw platvol voegen, gevelmetselwerk hydroforberen. Gelijktijdig met het vervangen van het voegwerk aan kopgevelzijde 2x een dillatatievoeg laten inslijpen. Oppervlakte van de woning is: 5.11 x 4.90 meter. De hoekwoning bestaat uit 2 woonlagen met een plat dak.

Aanbouw metselen, isoleren en voegen

Wij gaan een aanbouw realiseren naast de woning. De aanbouw komt tegen de huidige woning. 6m lang en 4,8m breed. Nieuwe zijgevel wordt volledig gemetseld. Voorgevel deels gemetseld vanwege een raam. Achtergevel wordt beperkt gemetseld vanwege kozijnen en deuren. In totaal circa 35 m2 metselwerk. Zowel binnen als buitenmuren. Tussen de muren isolatie. Ook voegwerk. Wij zien graag offertes met en zonder materiaal. Wij kunnen ook de materialen regelen. Als de prijs bevalt willen wij ook 2 schuttingen van 7 meter lang en 2 meter hoog laten metselen. De opdracht vindt plaats in Eindhoven. Het betreft een hoekwoning en is eenvoudig te bereiken.

Voegwerk hoekwoning vervangen

Ik zou graag van u een offerte ontvangen voor het vervangen van mijn hoekwoning. Situatie is: Voorgevel 2 etages, achtergevel alleen begane grond en zijgevel tot aan de nok inclusief de tegen de zijgevel aangebouwde garage. Dit alles is in totaal 90 m2 en moet worden uitgehakt of geslepen, opnieuw gevoegd worden en geïmpregneerd. De voorgevel en de zijgevel vereisen een steiger, de achtergevel is alleen begane grond. Graag hoor ik van u.

Voegwerk van een hoekwoning met garage vervangen

Ik woon in een hoekwoning waarvan het voegwerk erg slecht is. Ik wil graag een offerte ontvangen voor het vervangen van het voegwerk op de gehele woning met garage. Ik heb geen enkel idee om hoeveel m² het gaat. Ik laat de klus hier graag even beoordelen en inmeten door de vakman. Ik ontvang graag uw gedetailleerde offerte.

Voegwerk laten vernieuwen

Wij willen ons voegwerk laten vernieuwen van onze hoekwoning inclusief de schoorsteen. De zij-, voor- en achtergevel heeft een totale oppervlakte van 76.25 m2 en is goed bereikbaar.

Voegwerk van de schoorsteen renoveren

Het gaat om een hoekwoning en het voegwerk van de schoorsteen is aan renovatie toe. Eventueel het vervangen van het lood, mocht dit nodig zijn. Ik ontvang graag een offerte van u v.w.b. deze werkzaamheden. Voor het bereiken van de schoorsteen aan de poortkant is denk ik wel een steiger nodig (nokhoogte ruim 10 meter). De werkplek is goed bereikbaar. De afvoer van het afval mag worden meegenomen in de offerte.

Gevel van een hoekwoning reinigen en impregneren

Ik laat momenteel mijn hoekwoning opknappen en er aan de achterzijde een aanbouw maken. Op 9 september wordt daarvoor aan de achterzijde de gevel geopend. De voegen zijn inmiddels verwijderd uit de hele buitengevel. De metselstenen zijn aan de voor- en achtergevel flink vervuild, op de zijgevel bijna niet. Ik wil de gevels laten reinigen en impregneren voordat er nieuw voegwerk in komt. Ik wil een afspraak maken om de klus hier te laten beoordelen. Ik laat mij graag adviseren over de reinigingstechniek. Het gaat om in elk geval 2 delen van 5,5 x 3 meter en misschien ook om de zijgevel. Ik ontvang graag uw offerte.

Schoorsteen renoveren

Het betreft een complete renovatie van de schoorsteen van een hoekwoning. Deze is goed bereikbaar. Het voegwerk dient te worden vervangen, uithakken en niet slijpen, het lood vervangen, de schoorsteen schoonmaken en afdichten met een afdekplaat.

Gevel opknappen van hoekwoning

De gevel van onze hoekwoning uit 1966 dient te worden aangepakt. De voegen dienen te worden verwijderd en de stenen gezandstraald. Hierna dient er nieuw voegwerk aangebracht te worden en de gevel geïmpregneerd. De oppervlakte is ongeveer 75 m2 en de gevel is goed bereikbaar. Er is voldoende ruimte voor een steiger.

Gemetselde kolommen en een poort maken

Ik wil bij mijn oprit een fundering met gemetselde kolommen en een elektrisch bedienbare poort met verlichting laten plaatsen. De huidige bestrating moet worden verwijderen, de ondergrond moet worden afgegraven en er moet een gewapende fundering worden gestort van ongeveer 5,6 meter lang. Daarop moet aan 2 zijden een gemetselde kolom van 30 x 30 cm worden gemetseld van 75 cm hoog met muurafdekkers. De kolommen moeten middels wapening met de fundering worden verbonden. In de fundering moet een bevestigingspijp worden aangebracht voor de sluiting van de poort. De afstand tussen de kolommen is 5 meter. Het voegwerk moet worden uitgevoerd overeenkomstig die van de woning. Tussen de kolommen moet een grondkabel voor elektra worden geplaatst. Op de bovenzijde van de kolommen komt verlichting. Bij 1 kolom komt aan de achterzijde een schakeldoos. Er is een mantelbuis van ongeveer 20 mm nodig voor een laagspanningskabel tussen de kolommen, voor aandrijving van de elektrische poortopener, aan de achterzijde van de kolommen. Het elektra wordt aangesloten door opdrachtgever. Er moet een poort worden afgehangen aan scharnieren die aan de kolommen worden bevestigd. De bestrating moet weer worden aangeheeld en bouwafval moet worden afgevoerd. Opdrachtgever levert de bakstenen, de grondkabel voor verlichting, de laagspanningskabel voor de bediening, de poort (eventuele bevestigingsmaterialen in overleg) en pijp die halverwege de kolommen wordt geplaatst. De oprit ligt aan de straatzijde bij een hoekwoning en is goed bereikbaar.

Partners

Partners van Casius