Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Voegwerk van buitenmuren vervangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten / metselaars uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist / metselaar of meerdere gevelspecialisten / metselaars bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist / metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: voegwerk van buitenmuren vervangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze gevelspecialisten / metselaars u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist / metselaar!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelspecialisten / metselaars in uw regio.

Voor een gevelspecialist / metselaar, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: voegwerk van buitenmuren vervangen

Voegwerk van buitenmuren vervangen

Ik wil een groot pand van 20 bij 10 meter opnieuw laten voegen omdat het voegwerk slecht is. Eventueel zandstralen en ander werk.

Gevel zandstralen en voegwerk herstellen

Muren zandstralen en voegwerk herstellen 40 m2/ Gemetselde buitenmuren.

Voegwerk in buitenmuren herstellen

Graag ontvang ik een offerte voor het repareren van 2 buitenmuren voegwerk. Het gaat om een huis uit 1958. De voegen aan de weerskant zien er slecht uit. De maten weten we niet precies, krijgen het huis pas per 1 mei, maar het gaat ongeveer om 60 m2.

Aanbouw metselen, isoleren en voegen

Wij gaan een aanbouw realiseren naast de woning. De aanbouw komt tegen de huidige woning. 6m lang en 4,8m breed. Nieuwe zijgevel wordt volledig gemetseld. Voorgevel deels gemetseld vanwege een raam. Achtergevel wordt beperkt gemetseld vanwege kozijnen en deuren. In totaal circa 35 m2 metselwerk. Zowel binnen als buitenmuren. Tussen de muren isolatie. Ook voegwerk. Wij zien graag offertes met en zonder materiaal. Wij kunnen ook de materialen regelen. Als de prijs bevalt willen wij ook 2 schuttingen van 7 meter lang en 2 meter hoog laten metselen. De opdracht vindt plaats in Eindhoven. Het betreft een hoekwoning en is eenvoudig te bereiken.

Buitenmuren metselen van aanbouw

Voor een uitbouw laten wij een prefab uitbouw bouwen van kingspan platen deze moeten worden voorzien van een buitenmuur van baksteen en afhankelijk van de prijs moet dit in kruisverband of halfsteens zijn met een een knip en of snijvoeg. Graag ontvangen wij een offerte voor het metselwerk circa 80 m2 in een steen die bij de bestaande bouw past en voor voegwerk.

Voegen in buitenmuren vernieuwen

Het betreft het voegwerk van on ze woning, 2 onder 1 kap. Het voegwerk is oud en her en der brokkelig. De totale oppervlakte is ongeveer 130 m2.

Voegen in buitenmuren vervangen

Voegen in de buitenmuren vervangen. Oud voegwerk eruit, nieuw erin. Het betreft 43 m2.

Herstellen voegwerk van buitenmuren vrijstaand huis

Het voegwerk daar waar nodig opnieuw uitvoeren/herstellen in de juiste cementkleur. Ook zitten er een paar scheuren in de muur die hersteld moeten worden. Het betreft een vrijstaand huis bouwjaar 1951. De inhoud van het huis is ongeveer 450 m2.

Voegwerk in de buitengevel vernieuwen

Wij hebben een twee-onder-een-kapwoning uit bouwjaar 1948, waar het voegwerk van de buitenmuren hier en daar slecht is. We laten het voegwerk graag beoordelen en ontvangen daarna uw offerte voor het vernieuwen van ongeveer 88 m² voegwerk met een platte voeg. Omdat we ook de spouw willen laten isoleren, moet het werk even worden afgestemd met andere partijen.

Buitenmuur herstellen en voegwerk van de hele woning vernieuwen

Wij wonen in een tussenwoning, waar de voorgevel gedeeltelijk bestaat uit een soort sierstenen. Hiervan zijn er 15 kapot en ik wil die graag laten vervangen. Verder wil ik alle buitenmuren van mijn woning en de schuur opnieuw laten voegen. Ik maak graag een afspraak om het werk hier te laten beoordelen en opmeten en ik ontvang hierna graag uw gedetailleerde offerte. Ik heb slechte ervaringen met bedrijven die het werk hier komen opnemen maar geen offerte sturen, ondanks mijn herhaald verzoek. Daarom vraag ik alleen aan serieuze bedrijven om te reageren.

Partners

Partners van Casius