Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Oude voegen verwijderen en opnieuw voegen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten / metselaars uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist / metselaar of meerdere gevelspecialisten / metselaars bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist / metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: oude voegen verwijderen en opnieuw voegen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze gevelspecialisten / metselaars u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist / metselaar!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelspecialisten / metselaars in uw regio.

Voor een gevelspecialist / metselaar, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: oude voegen verwijderen en opnieuw voegen

Tussenwoning en stenen schutting opnieuw voegen

Het verwijderen van de oude voegen van tussenwoning. Huis is ongeveer 46m2. Daarnaast stenen schutting in de achtertuin hetzelfde. Dit is ongeveer 64m2. Dus totaal 110m2

Voorgevel van nieuwe snijvoegen voorzien

De voorgevel moet opnieuw gevoegd worden ongeveer 20 a 25 m2. Hierbij de oude voegen verwijderen eventueel gebroken stenen vervangen. En alles opnieuw voegen met een knipoog en daarna impregneren. Dit is een monumentaal pand uit 1880.

Oude scheidingsmuur opknappen

Een 100 jaar oude muur moet opgeknapt worden gedeeltelijk de oude voegen verwijderen en nieuw gesneden voegwerk teruggeplaatst worden 150m2

Oude voegen verwijderen en opnieuw voegen

Ik wil de oude voegen verwijderen en opnieuw voegen plat vol. Het gaat om 122 m2. Een deel van 32 m2 is 3,2 meter hoog. De rest is 6,6 meter hoog. Rechte muren.

Gevel stralen en impregneren

Ik wil graag dat mijn gevel wordt gestraald en geïmpregneerd. Ik ga zelf de voegen verwijderen en de gevel opnieuw voegen.

Voegen verwijderen en opnieuw voegen

Ik zou graag een strook van 70 cm bij 19 meter opnieuw willen laten voegen. Dit betreft de onderrand van de buitengevel.

Voorpui voegen verwijderen en opnieuw voegen

Ongeveer 23 m2 buitenmuur voegen verwijderen en opnieuw voegen. Eventueel buitenmuur impregneren.

Gevel renoveren, voegen en impregneren

Ik wil de gevel van mijn woning laten opknappen, oa zandstralen, voegen verwijderen en opnieuw voegen en impregneren. Het gaat om ongeveer 45 m².

Gevel ontdoen van mos

Op het bovenste gedeelte van de gevel zit mos. Dit wil ik graag laten verwijderen. Hierna dient de gevel gecontroleerd te worden en zullen de voegen wellicht vervangen moeten worden. Ook ontvang ik graag advies over het impregneren hier van. De breedte is ongeveer 4 meter en de hoogte 2.50 meter.

Voegen vervangen

In de voorgevel begane grond een muurtje van 7 m2 oude voegen verwijderen en opnieuw voegen.

Partners

Partners van Casius