Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Voegen vernieuwen van een oude tussenwoni? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten / metselaars uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist / metselaar of meerdere gevelspecialisten / metselaars bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist / metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: voegen vernieuwen van een oude tussenwoni. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze gevelspecialisten / metselaars u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist / metselaar!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelspecialisten / metselaars in uw regio.

Voor een gevelspecialist / metselaar, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: voegen vernieuwen van een oude tussenwoni

Schoorstenen voegen en lood vernieuwen

Ik wil 2 schoorstenen opnieuw voegen en lood vernieuwen. Dit in verband met lekkage. Er is eventueel een foto beschikbaar. Het betreft een eengezinswoning met schuin dak en 2 verdiepingen (ongeveer 8 meter hoog).

Voegen vernieuwen van een oude tussenwoning

Wij wonen in een tussenwoning, gebouwd in de periode 1910-1937. Het voegwerk is zowel aan de voor- als achterzijde aan vervanging toe. Het gaat om ongeveer 30 m² voegwerk dat barstjes vertoont en poreus is. Ik laat de klus hier graag even beoordelen en ontvang daarna graag uw offerte.

Gevel vernieuwen op begane grond

De gevel op de begane grond willen wij graag laten aanpakken. Het gaat om het reinigen, voegen en impregneren. Graag maken wij een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.

Schoorsteen repareren of vernieuwen

Het betreft een gemeenschappelijke schoorsteen. Voor nr 12 alleen als luchtkanaal, het rookkanaal is niet in gebruik. Bij nr 14 betreft het luchtkanaal en rookkanaal. Nr 14 heeft lekkage in rookkanaal. Nr 12 heeft geen probleem. Recentelijk zijn voegen vernieuwd. Vraag: is lekkage nr 14 te verhelpen? Zo ja wat zijn de kosten en voor wie, oftewel probleem nr 14 of 12 en 14. Mijns inziens zijn de voegen aan zijde 12 goed gerepareerd. Bij nr 14 is dat vraag. Nr 14 heeft reparatie laten uitvoeren door " prutsers" die volgens mij meer stuk gemaakt dan gerepareerd. Indien gehele staat schoorsteen slechts is en repareren geen goede optie is wat kost dan een nieuwe schoorsteen? Foto's schoorsteen kunnen op verzoek toegestuurd worden.

Buitenmuur voegen herstellen of vervangen

Buitenmuur voegen herstellen of vernieuwen. Het gaat om circa 55 m2. De hele zijgevel: begane grond, eerste en tweede verdieping. De zijgevel loopt taps toe naar de nok van het dak. Een steiger is noodzakelijk. Graag komen kijken en beoordelen wat er nodig is.

Buitenmuur reinigen, voegen en impregneren

Ik woon in een vrijstaande woning uit bouwjaar 1937. Ik wil daar de gemetselde buitenmuren laten opknappen. Ik laat de muren graag eerst reinigen, mogelijk met stoom, en daarna de voegen vernieuwen met wederom een verdiepte voeg. Als laatste laat ik de muren dan impregneren. De totale oppervlakte is ongeveer 250 m². Ik laat deze klus bij voorkeur nog dit najaar verzorgen. Ik ontvang graag uw offerte.

Schoorsteen renoveren

Voegen, losse stenen vast zetten en boven plaat vernieuwen.

Strook van de buitenmuur opnieuw voegen

Ik wil graag het voegwerk laten vernieuwen op een strook van 500 cm lang en 40 cm hoog aan de onderzijde van mijn buitenmuur. Ik wil een afspraak maken om het werk hier even te laten beoordelen en ontvang daarna graag uw prijsopgave.

Schoorsteen voegen vernieuwen

De voegen van de schoorsteen zijn verouderd en dienen opnieuw te worden gevoegd. De lengte van de schoorsteen is ongeveer 1.20 meter.

Onderhoud aan voegwerk op een gemetselde buitengevel

Ik wil het voegwerk van onze twee-onder-een-kapwoning graag laten renoveren. Het betreft een woning uit de jaren '60. Ik laat de gevel graag reinigen, de voegen vernieuwen en de muren daarna impregneren. Het betreft 30 tot 50 m². Ik laat de klus hier graag even bekijken en ontvang daarna uw offerte.

Partners

Partners van Casius