Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Voegen van de schuur herstellen en gevel laten impregneren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten / metselaars uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist / metselaar of meerdere gevelspecialisten / metselaars bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist / metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: voegen van de schuur herstellen en gevel laten impregneren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze gevelspecialisten / metselaars u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist / metselaar!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelspecialisten / metselaars in uw regio.

Voor een gevelspecialist / metselaar, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: voegen van de schuur herstellen en gevel laten impregneren

Voegen van de schuur herstellen en gevel laten impregneren

Gevel van de schuur laten impregneren. Eerst moet de gevel schoon gemaakt worden en er is ook voegwerk na te kijken en mogelijk bij te werken. Ongeveer 25 m2. Graag uw offerte hiervoor.

Voegen in de buitenmuur vervangen

Voor en achterkant huis voegen vervangen. Voorkant en zijkant schuur voeg vervangen

Gevel renoveren

Graag wil ik een offerte voor het reinigen/stralen van mijn buitenmuren en tevens opnieuw voegen en impregneren. Het gaat om een tussenwoning uit de jaren '60. De pure gevel is ongeveer 37 m2 groot. Separaat zou ik graag willen weten wat de kosten zijn voor het behandelen van de gevel van mijn schuur. Dit is ongeveer 13 m2.

Buitenmuren schuur voegen

Onze nieuwe gebouwde schuur moet gevoegd worden aan de buitenkant. Het gaat om ongeveer 44 m2.

Buitenmuur zandstralen, opnieuw voegen en impregneren

Graag zou ik per e-mail een offerte ontvangen voor het zandstralen, opnieuw voegen en impregneren van de buiten muren van een rijtjes woning. Het gaat om een voorgevel, stukje achtergevel en schuur. De totale oppervlakte is ongeveer 32 m2. Alvast bedankt voor de moeite.

Schuur opnieuw voegen

Een schuur opnieuw voegen. Oude voeg eruit. Schuur is 230 cm hoog. Totale breedte (4x) is 770 cm minus een deur. Het zijn voegen die heel los erin zitten, ze zijn er met een borstel ingezet. Rekent u een totaalprijs of per meter?

Voegen van de muur van de schuur vervangen

Ik wil ongeveer 17 m² voegen van de muur van onze schuur laten vervangen. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.

Schuur voegen met verdiepte voeg

Wij hebben een schuur laten bouwen en willen die graag laten voegen met een verdiepte voeg antraciet. Het gaat om 35 m2.

Schuur voegen en wellicht impregneren

Schuur opnieuw voegen en misschien impregneren. Het gaat om ongeveer 15 a 20 m2, zou ook kleiner kunnen zijn. Het is de schuur van onze dochter. Er zit allemaal schimmel aan de binnenkant. Vandaar dat we denken dat het voegen kan helpen. Vanwege de aardbeving laten de voegen waarschijnlijk los. Het gaat niet om een declaratie bij de NAM, wij lossen dit zelf op. Er is een achterom, alleen wij hebben er een fietsenschuur vlakbij staan. Er is een mogelijkheid om via een pad bij de schuur te komen. Wij moeten alleen voor een klein stukje even toestemming van de buren vragen.

Steenstrips op gevel monteren en voegen

Op de voor- en achtergevel willen wij steenstrips laten monteren en voegen. De ondergrond hiervan is trespa. Dit zal ongeveer 15 m2. Tevens heb ik ook nog 1 wand van de bakstenen schuur welke gerenoveerd moet worden. Hier zal het gaan om het voegen. De schuur is ongeveer 3 bij 2.50 meter.

Partners

Partners van Casius