Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Voegen van monumentale schoorstenen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten / metselaars uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist / metselaar of meerdere gevelspecialisten / metselaars bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist / metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: voegen van monumentale schoorstenen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze gevelspecialisten / metselaars u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist / metselaar!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelspecialisten / metselaars in uw regio.

Voor een gevelspecialist / metselaar, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: voegen van monumentale schoorstenen

Snijvoegen voorgevel

Het gaat om snijvoegen in een monumentale voorgevel. Ongeveer van straatniveau tot onderdorpel raampartij springen de voegen er uit, hoogstwaarschijnlijk omdat het zout uit pekelwater zorgt voor uitzetting. Wat is de oppervlakte van het uit te voeren voegwerk? Minder dan 10 m²

Voegen van monumentale schoorstenen

Ik zoek iemand voor het verwijderen van bestaande voegen en opnieuw voegen van een schoorsteen (circa 3,5 meter hoog).

Monumentale gevel reinigen en voegen

Gemeentemonument, gevel reinigen en knipvoegen. Ik wil geen telefonische reacties!

Monumentale gevel reinigen

Ik zou graag een offerte ontvangen voor het reinigen van een historische gevel van ons huis. Het is een rijksmonument met +/- 300 m2 gevel oppervlakte. Begane grond, eerste en tweede verdieping met goot op 10 meter hoogte en 13.5 meter nokhoogte. Het reinigen moet met maximaal behoud van het voegwerk (knipvoeg) en waar de voegen toch beschadigd worden, moeten deze hersteld worden. Wij hechten er veel waarde aan dat de steen en voegwerk zo min mogelijk beschadigd wordt. Een sample moet gemaakt worden voordat we de opdracht kunnen verstrekken. Voorbeelden van andere panden zeer gewenst. Alleen reactie van specialisten die iets vergelijkbaar eerder hebben gedaan.

Knipvoegen plaatsen in gemeentelijk monument

Uithakken en plaatsen van knipvoegen in een steens gevel van een gemeentelijk monument. Sommige voegen zijn erg slecht of weg, alleen nog wat specie wat er achter gebleven is. Ongeveer 120 m2. Begane grond van een boerderij. Alleen een punt aan de voorzijde, waar het woonhuis is. Het liefst zo snel mogelijk, we hebben last van vochtdoorslag. We zoeken een voeger die ervaring heeft met knipvoegen en met monumentale panden. De gemeente moet hierover geïnformeerd worden.

Monumentale woonboerderij voegen

Het gaat over plm. 200 m2 voegwerk aan een monumentale woonboerderij. De gevels zijn schoon gemaakt en de voegen zijn uitgefreest 12-15 mm diep. Er kan dus direct met voegen begonnen worden. Voor steigerwerk, de kopgevels zijn plm. 4,5 m. hoog en de langsgevels 3m. Er moet gevoegd worden met kalkspecie, de kalk moet hydraulische kalk zijn bij voorkeur NAL 3,5. Mengverhouding 1 op 2,5 a 3.Een klein percentage cement mag toegevoegd worden. Voor de uitvoering moet een monster gezet worden ter goedkeuring. Vakkundig advies is uiteraard zeer welkom.