Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Opnieuw voegen van een buitenmuur? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten / metselaars uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist / metselaar of meerdere gevelspecialisten / metselaars bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist / metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: opnieuw voegen van een buitenmuur. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze gevelspecialisten / metselaars u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist / metselaar!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelspecialisten / metselaars in uw regio.

Voor een gevelspecialist / metselaar, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: opnieuw voegen van een buitenmuur

Gevel zandstralen en eventueel opnieuw voegen

Wij willen onze buitenmuur laten zandstralen. De oppervlakte totaal is ongeveer 45 m2. Het is een zij en voorgevel. Wij willen hiervan graag een prijsopgave. Ook zouden wij graag een prijsopgave willen van het opnieuw voegen van de buitenmuur. En mijn vraag is nog of het nodig is om te impregneren als de muur daarna nog gesausd gaat worden? Anders zou ik daar ook graag een prijsopgave van willen. Aangezien ik mijn telefoon bijna nooit op kan nemen graag mailen die zie ik sneller. Bedankt alvast

Voegwerk in de buitenmuur herstellen

De voegen van een woning die ik wil aanschaffen moet vervangen worden, en er zijn ook wat stenen waarvan de bovenlaag los laat. De gevel moet dus geïmpregneerd worden en opnieuw gevoegd worden. Het gaat om een oppervlak van ongeveer 35 m2.

Voorpui voegen verwijderen en opnieuw voegen

Ongeveer 23 m2 buitenmuur voegen verwijderen en opnieuw voegen. Eventueel buitenmuur impregneren.

Opnieuw voegen van een buitenmuur

We hebben 2 weken terug al ingevuld maar nog niets op de mail ontvangen?

Muur metselen en voegen

Buitenmuur voor uitbouw ongeveer 16m2. Materiaal al op locatie.

Buitenmuur metselen en glad voegen

16 m2 halfsteens metselen en glad voegen. Materieel aanwezig.

Herstel voegen

Herstel voegen van buitenmuur aan kopse kant van hoekwoning

Voegen van buitenmuur herstellen

Herstel van voegen van buitenmuur aan kopse kant van hoekwoning en mogelijk enig herstel van loodwerk.

Opnieuw voegen van de buitenmuur

Wij krijgen vochtdoorslag vanuit de buitenmuur. Nu is er geconstateerd dat er gebroken voegen zijn. Wellicht is dit de oorzaak. Daarna is impregneren wellicht een verstandige keuze. Het gaan om 26,5 m2.

Buitenmuur renoveren

Bij een hoekwoning is er een gedeelte van 1.60 meter hoog en 1.20 meter breed waar de voegen van los zitten. Deze willen wij graag laten uithakken en vervangen.