Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Vijverbak laten metselen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten / metselaars uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist / metselaar of meerdere gevelspecialisten / metselaars bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist / metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: vijverbak laten metselen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze gevelspecialisten / metselaars u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist / metselaar!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelspecialisten / metselaars in uw regio.

Voor een gevelspecialist / metselaar, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: vijverbak laten metselen

Vijverbak laten metselen

Vijverbak metselen van circa 400 x 250 cm. Hij word circa 80 cm hoog en moet dubbelwandig worden. Fundering van circa 20 cm breed is reeds gestort. Metselstenen zorg ik dat er liggen. De rest is dan door u te regelen. De achtertuin heeft een achterom.

Muurtje metselen rondom vijver

Ik zoek iemand die voor ons een muurtje kan metselen van 2 x 2 meter en 75 cm hoog rondom. Ik heb een foto van een voorbeeld laten maken. In deze bak wil ik een kunststof vijverbak zetten. Ook hiervan een foto die ik u kan mailen.