Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Het verwijderen van een verflaag van de gevel? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten / metselaars uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist / metselaar of meerdere gevelspecialisten / metselaars bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist / metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: het verwijderen van een verflaag van de gevel. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze gevelspecialisten / metselaars u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist / metselaar!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelspecialisten / metselaars in uw regio.

Voor een gevelspecialist / metselaar, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: het verwijderen van een verflaag van de gevel

Oud schilderwerk van een gemetselde gevel verwijderen

Ik zoek een specialist die een gemetselde gevel kan ontdoen van de oude verflaag die hier op zit. Het betreft ongeveer 30 m2. Bij voorkeur na het verwijderen van de verf de voegen controleren/verbeteren.

Verf verwijderen van woning en garage

Gevel woning (uit 1923) is gestuct en daarna geverfd. De verflaag moet verwijderd worden. De garage is is ook geverfd op de steen deze verf laag moet ook worden verwijderd. In totaal gaat het al gauw om 80 m2.

Het verwijderen van een verflaag van de gevel

In verband met garantie op de spouwmuur na-isolatie moet de verflaag van de buitenmuur worden verwijderd. 6 x 6 x 3 zijn de afmetingen ongeveer.

Gevel renoveren

Betreft een vrijstaande bungalow bouwjaar 1960. Doel is om loszittende verflagen te verwijderen en evt impregneren zodat er weer een nieuwe verflaag overheen kan. Het gaat om 120 m2. Graag een offerte.

Verflaag verwijderen gevels en bekleden met steenstrips

De buiten gevels zijn al 8 jr geverfd en nu wil ik de verflaag laten verwijderen. Ik wil namelijk de oorspronkelijke gevel terug. Ik wil erachter komen of dat mogelijk is en hoeveel dat gaat kosten. Het gaat om ongeveer in totaal 200 m2. Ook wil ik de gevels laten bekleden met steentrips.

Verf verwijderen van de achtergevel en nog wat muren

Ik zoek een vakman die een aantal muren verf-vrij kan maken. In verband met isoleren van de spouwmuur moet de verflaag op de achtergevel worden verwijderd. Mogelijk komt ook de schuur daarvoor in aanmerking, na overleg. Ook een andere muur en de muur van de schuur moet kaal gemaakt worden. Al het werk bevindt zich op de begane grond.

Verflaag van buitenmuur zandstralen

Ik wil de oude verflaag verwijderen van de buitenmuur door middel van zandstralen. Het gaat om een oppervlakte van 20 m2.

Verflaag op metselwerk verwijderen

Het verwijderen van een verflaag wat 8 jaar terug op metselwerk aangebracht is. De oppervlakte is ongeveer 40 m2.

Verf van de buitenmuur stralen

De gestuukte buitengevel wil ik graag laten stralen en de oude verflaag laten verwijderen. De muur zal hierna namelijk opnieuw gestuukt worden. De oppervlakte is ongeveer 25 m2 groot. Op maandag, dinsdag en woensdag ben ik na 17.00 uur telefonisch bereikbaar, op donderdag en vrijdag ben ik de hele dag te bereiken. l

Woonhuis laten keimen

Mijn huis is nu wit geschilderd, met een dampdichte verf. Na het aanbrengen van spouwmuurisolatie heb ik daardoor nu vochtproblemen, en de bestaande verflaag bladdert af. Dat betekent, dat de oude verflaag volledig verwijderd moet worden, en daarna moet de muur gekeimd worden. In de kleur ivoorwit (of wat daar in de buurt komt; niet spierwit). Het is een vrijstaand huis uit 1935. Het totaaloppervlak (netto) in ongeveer 100 m2. Het betreft dus 2 verzoeken: 1. Bestaande verflaag volledig verwijderen. 2. Het hele huis daarna keimen.

Partners

Partners van Casius