Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Het vervangen van kunsstof gevelbekleding? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten / metselaars uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist / metselaar of meerdere gevelspecialisten / metselaars bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist / metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: het vervangen van kunsstof gevelbekleding. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze gevelspecialisten / metselaars u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist / metselaar!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelspecialisten / metselaars in uw regio.

Voor een gevelspecialist / metselaar, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: het vervangen van kunsstof gevelbekleding

Vervangen van de kunststof gevelbekleding

Gevelplaten dienen vervangen te worden, is niet duidelijk of het geïsoleerd is anders moet er ook geïsoleerd worden. Het gaat om een kunsstof gevelbekleding, van ongeveer 16.5 m2 per kant. Het zit tussen de eerste en twee verdieping aan twee kanten van de woning. Aan de achterkant is er een overkapping dus is moeilijker bereikbaar. Ik nodig u graag uit om een offerte op te stellen.

Het vervangen van kunsstof gevelbekleding

Het gaat om een rijtjes woning die al bekleed is met kunststof gevelbekleding. Wij willen die vervangen hebben door antraciet kleur gevelbekleding. Het gaat om de volledige lengte van het huis. Het gaat om oppervlakte van ongeveer 1.5 x 6m aan de voorkant van de woning , daarnaast aan de achterkant 1.5 x 6 vervolgt door 6 x 0,5 m.

Gevel van rabbatdelen vervangen door kunsstof

Er zitten nu houten rabbatdelen graag wil ik deze vervangen voor kunststof het gaat over 3.50 meter breed en 1.00 meter hoog en dat 2 keer. Waarschijnlijk moet er ook isolatiemateriaal erachter.

Het vervangen van de houten gevelbekleding met kunsstof of keralit

Voor onze hoekwoning zijn we op zoek naar iemand die de gevelbekleding kan vervangen. Het gaat om een stuk op de twee verdieping in het schuine dak van 9 meter breed en 2.80 hoog. De dakhoek is 30 graden. We willen de huidige bekleding laten vervangen voor keralit of een andere kunststof bekleding. Het zit op hout

Gevelplaten voorgevel kunsstof vervangen

Op dit moment hebben wij aan de voorkant van onze woning onder het voorraam een kunststof paneel/strip die aan vervanging toe is. Ditzelfde geld voor de bovenverdieping (tussen het kozijn op de begane grond en het kozijn op de eerste verdieping). Het is een begin jaren 60 huis en het gaat om een rijtjeshuis. Er zijn meerdere huizen in het rijtje die misschien wel geïnteresseerd zijn in deze renovatie. Maar eerst zouden we graag iemand langs laten komen om te kijken en een prijs te maken voor deze klus. Alvast bedankt. De panelen zijn 330cm x 75 hoog Dit gaat om twee panelen, 1 op de begane grond 1 op eerste verdieping.

Houten gevel omzetten naar kunststof

Aan twee zijden kunststof delen aanbrengen. Het vervangen van houten dakdelen voor kunsstof. Twee v vormen aan de voor en achterzijde van de woning. Woning in nok 11,50 hoog. Leveren en plaatsen van de kunststofdelen.

Gevelbekleding tuinschuur vervangen

Vervangen en plaatsen gevelbekleding schuur (inclusief levering van goed materiaal met garantie). 3 stukken van ongeveer 50-60 cm en een stuk 180 cm lengte bij een hoogte van ongeveer 260 cm. Materiaal het liefst een soort kunsstof.