Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Vervangen van 2x latei? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten / metselaars uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist / metselaar of meerdere gevelspecialisten / metselaars bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist / metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: vervangen van 2x latei. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze gevelspecialisten / metselaars u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist / metselaar!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelspecialisten / metselaars in uw regio.

Voor een gevelspecialist / metselaar, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: vervangen van 2x latei

Vervangen van 2x latei

Graag een offerte t.b.v. het vervangen van 2x latei welke geplaatst zijn boven de voordeur en woonkamer raam. Er is een rolluik (handbediend) geplaatst boven het woonkamerraam, deze dient tijdelijk verwijderd te worden en weer teruggeplaatst. Bijgevoegd is een afbeelding van de situatie. De lateien lopen niet door in de muur.

Schoorsteenlood vervangen en impregneren

Ik wil het lood rond mijn schoorsteen graag vervangen en de schoorsteen laten impregneren (eventueel voegwerk repareren). Reeds kleine lekkage gehad rond de schoorsteen. Daarnaast reparatie van de dakgoot (zink), 2x hoeknaad is gescheurd.

Voegwerk vervangen

Het voegwerk aan voor, kop en achtergevelzijde verkeert in matige / redelijke staat. Voegwerk kent een economische levensduur van 25 jaar. Het voegwerk zal (integraal) binnen 5 tot 7 jaar aan geheel vervanging toe zijn. Met name ter plaatse van de kopgevel verkeert het voegwerk in mindere conditie. Gevels lage druk warm water reinigen (niet gritstralen), gebroken stenen vervangen, voegen uitslijpen en opnieuw platvol voegen, gevelmetselwerk hydroforberen. Gelijktijdig met het vervangen van het voegwerk aan kopgevelzijde 2x een dillatatievoeg laten inslijpen. Oppervlakte van de woning is: 5.11 x 4.90 meter. De hoekwoning bestaat uit 2 woonlagen met een plat dak.

Metsel- en voegwerk repareren

Opdracht betreft het herstellen van circa 1 m2 losgeraakt voegwerk in het gevel metselwerk (op 4 gevel plaatsen) plus het vervangen van 3 gescheurde bakstenen, tgv uitbreken zonnescherm (is al verwijderd). Gevraagde werkzaamheden: - Het tijdelijk losmaken van de zinken deklijst/daktrim; - Het tijdelijk losmaken van de regenafvoerpijpen (bovenste deel pijp is afzonderlijk te demonteren) (2x); - Het verwijderen/uitkappen van drie gescheurde bakstenen; - Het verwijderen/afslijpen van 2x3 bouten uit het metselwerk (deze waren ter bevestiging zonnescherm dat reeds verwijderd is) - Het inmetselen van 3 nieuwe bakstenen; - Het voegen van losgeraakt voegwerk; - Het herbevestigen van bovenste deel van de de regenafvoerpijpen (2x); - Het waterdicht herbevestigen van de zinken deklijst/daktrim; - Het afvoeren van het (voeg-herstelwerk) afval. Gevels: 1- linker kolom achtergevel uitbouw 0,4 x 0,8 = 0,32 m2 2- rechter kolom achtergevel uitbouw: 0,4 x 0,8 = 0,32 m2 3- Linker kolom achtergevel uitbouw, zijgevel 0,3 x 0,5 = 0,15 m2 4- Klein voegherstel voorgevel boven voordeur 0,25 x 0,7 = 0,175 m2 Totaal afmetingen voeg herstelwerk: oppervlakte = 0,95 m2 Voegstijl: platvol geborsteld (ruwe afwerking dus, zie foto’s) Offertevraag: Graag ontvang ik een vrijblijvende offerte voor de totale klus, inclusief alles m.u.v. de 3 vervangende bakstenen. Dus inclusief BTW, voorrijkosten, transport, gereedschappen, materialen, afvoeren afval. Opdrachtgever draagt zelf zorg voor nieuwe vervangende bakstenen.

Complete voor- en achtergevel renoveren

Wij zijn van plan om onze complete voor en achtergevel te laten vervangen voor kunststof kozijnen gecombineerd met kunststof en/of stenen gevel van totaal ca. 18m2. Huidige gevel en kozijnen zijn van hout. Voorgevel bestaat uit 2x een raamkozijn waarvan 1 op de begane grond (BxH ca 2,2x2,5 meter en 1 op de eerste verdieping over de breedte van het huis (hoogte ca, 1,5 meter) en 1x een deurkozijn. Achtergevel heeft dezelfde indeling en afmetingen. Hoogte gevel is ca. 5,5 meter. Hang en sluitwerk minimaal volgens SKG2 . Alle ramen minimaal HR++ glas en de draaiende raamdelen kiep/kantel uitgevoerd. Horren en ventilatie roosters optioneel. Gaarne een gespecificeerde offerte met alle facetten puntsgewijs beschreven en een totaal prijs inclusief totaal montage. Voorzien jullie ook een eventuele bouwvergunning als dit nodig is?

Gevelbekleding van kunststof monteren

In totaal circa 35 m2 hout verwijderen en kunststof geveldelen plaatsen. Ik wil graag mijn houten planken op 4 delen van de gevels laten vervangen door onderhoudsvrije kunststof geveldelen. Het gaat om een semibungalow met een puntdak, het bovenste deel van de punt en de garage. Beide aan beide kanten. De delen op het huis zijn 7x1.5 meter(10.5) 2x en bij de garage 3x2.5 meter (7.5) 2x. Misschien eerst de achterkant doen, dat is de zonkant. Die bekleding is donkerbruin en begint los te laten. De kunststof delen wil ik in antraciet grijs. Wat zou het kosten als u het oude hout verwijdert en de kunststof geveldelen levert en aanbrengt?

Gevel onder kozijn isoleren en opmetselen

De ramen en kozijnen aan de voor en achterkant van onze woningen worden binnenkort vervangen. Het houtwerk onder de kozijnen moet eruit. De gevel moet worden geïsoleerd en opnieuw opgemetseld worden en voorzien van vensterbank. Het te bewerken deel voor en achter bedraagt ongeveer 2.10 x 0.70 meter en dit dan 2x. Materiaal graag door de vakman te leveren

Voegen en lood vervangen 2 schoorstenen

2x schoorsteen voegen verwijderen en lood.. En opnieuw voegen en lood vervangen..

Gevel + balkon voorzien van keraliet

Gevelbekleding vervangen. Het betreft een balkon op 6m hoog dat aan beide zijden bekleed moet worden. Bij gunstige prijsopgave ook delen van de gevel huiszijde balkon. Op de balkonrand moet een flinke afdekbalk geplaatst worden waarop (een bestaand) 20 cm hoog ijzeren frame geschroefd moet worden. Afmetingen keralietbekleding: Lengte 6m bij 150cm buitenzijde balkon; - 6m bij 90 cm binnenzijde balkon; - 5,25m bij 55cm gevel bij balkon - 2m bij 35cm 2X gevel bij balkon Afdekbalk op balkonrand ca. 6m bij 15cm bij 5cm

Verfwerk, goten en bekisting vervangen

Graag zou ik van u een prijsopgaaf willen ontvangen voor het volgende: Een jaren 30 woning moet van buiten nodig geschilderd worden. Kozijnen en ramen moeten in twee kleuren (groen en wit). Zelfde kleurstelling als de buren (antiek wit en antiek groen van koopmans). Het gaat om de buitendeuren/kozijnen/ramen die op de foto's te zien zijn plus een deur+kozijn op de aanbouw. Tevens moeten de dakgoten + bekisting voor vervangen worden (2x 5 meter). Ik neem aan dat u eerst een bezoek wilt brengen om de situatie te bekijken en het een en ander te bespreken.