Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Verplaatsen van latei of hoekplaat? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten / metselaars uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist / metselaar of meerdere gevelspecialisten / metselaars bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist / metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: verplaatsen van latei of hoekplaat. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze gevelspecialisten / metselaars u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist / metselaar!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelspecialisten / metselaars in uw regio.

Voor een gevelspecialist / metselaar, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: verplaatsen van latei of hoekplaat

Verplaatsen van latei of hoekplaat

We willen graag een hogere achter pui installeren. Daarvoor moeten wij de hoekplaat met drie stenen dik omhoog verplaatsen. Het betreft een hoekplaat in een uitbouw van de woonkamer. Het kozijn in ca 330 cm breed, waarboven 10 rijen stenen zijn opgemetseld. Foto's van de schuifpui heb ik bijgevoegd.

Raamkozijn verplaatsen en muur aanpassen

Wij zijn van twee kamers één aan het maken. De ramen in de kamers zitten niet op gelijke hoogte. Dit willen we graag aanpassen, zodat beide ramen straks gelijk zijn. Voordat we nieuwe kozijnen laten inmeten willen we graag het gat van één van de twee ramen gelijk maken aan het andere gat. Het gat moet hiervoor worden verkleind en omhoog geplaatst. De opdracht is dan ook het verhogen van de latei en het opmaat metselen van de binnen- en buitenmuur. Originele stenen van het huis hebben wij op voorraad, want het deel van de buitenmuur moet zoveel mogelijk het zelfde uiterlijk krijgen als het huidige metselwerk van de buitenmuur. Zie bijgevoegd bestand met uitleg en schets van huidige en gewenste situatie.