Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Verflaag van buitenmuur zandstralen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten / metselaars uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist / metselaar of meerdere gevelspecialisten / metselaars bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist / metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: verflaag van buitenmuur zandstralen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze gevelspecialisten / metselaars u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist / metselaar!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelspecialisten / metselaars in uw regio.

Voor een gevelspecialist / metselaar, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: verflaag van buitenmuur zandstralen

Verflaag van buitenmuur zandstralen

Ik wil de oude verflaag verwijderen van de buitenmuur door middel van zandstralen. Het gaat om een oppervlakte van 20 m2.

Verf van de buitenmuur stralen

De gestuukte buitengevel wil ik graag laten stralen en de oude verflaag laten verwijderen. De muur zal hierna namelijk opnieuw gestuukt worden. De oppervlakte is ongeveer 25 m2 groot. Op maandag, dinsdag en woensdag ben ik na 17.00 uur telefonisch bereikbaar, op donderdag en vrijdag ben ik de hele dag te bereiken. l

Buitenmuur zandstralen en voegen

Het betreft het zandstralen en opnieuw voegen van 30 m2 buitenmuur. Op de gevel zit nu een verflaag die verwijderd dient te worden.

Verflaag verwijderen op de buitenmuur

Verwijderen van een verflaag op de buitenmuur. Circa 30 m2 aan muur. Er zit een witte latexlaag op. Optioneel daarna impregneren. Begane grond, goed bereikbaar via de tuin.

Verflaag van gevel laten verwijderen

Om spouwmuurisolatie te kunnen aanbrengen moet oude verf van de buitenmuur verwijderd worden. Misschien dmv stralen, misschien mbv stoom, dat weten wij niet. Het betreft een vrijstaande woning, dus werkruimte is rondom bereikbaar. Het zal ongeveer 100 m2 zijn.