Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Verf van muren halen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten / metselaars uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist / metselaar of meerdere gevelspecialisten / metselaars bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist / metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: verf van muren halen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze gevelspecialisten / metselaars u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist / metselaar!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelspecialisten / metselaars in uw regio.

Voor een gevelspecialist / metselaar, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: verf van muren halen

Verf verwijderen van de achtergevel en nog wat muren

Ik zoek een vakman die een aantal muren verf-vrij kan maken. In verband met isoleren van de spouwmuur moet de verflaag op de achtergevel worden verwijderd. Mogelijk komt ook de schuur daarvoor in aanmerking, na overleg. Ook een andere muur en de muur van de schuur moet kaal gemaakt worden. Al het werk bevindt zich op de begane grond.

Verf van muren halen

Een lage losstaande buitenmuur (afmeting 4 x 1.80 meter) en schuurmuren (afmeting 2 x 2 meter x 3 muren) zijn wit geverfd door een vorige eigenaar. Wij willen graag de originele steen weer terug zien. Wie kan ons hierbij helpen?

Verf van bakstenen muren verwijderen

De verf moet van de muur verwijderd worden, en daarna moet de muur weer in originele staat hersteld worden. Het gaat om ongeveer 28 m2 met verschillende penanten met een maximale hoogte van ongeveer 2.30 meter. De foto is niet van de gehele muur, hier kan echter geen foto van gemaakt worden vanwege geparkeerde auto's. De offerte zal meegenomen worden in een rechtszaak, dus ik kan helaas nog niets zeggen over een exacte uitvoerdatum.

Onderhoud achterpui 2 laags huis

Hogedruk schoon spuiten van een witte verflaag van de achterpui. Het op een aantal plaatsen opnieuw voegen. Muren opnieuw verven met water afstotende verf, houten kozijnen opnieuw schilderen. En sluit- en isolatiewerk van de deuren. Het huis is 6 meter hoog en 7 meter breed.

Keim op de gevels aanbrengen

De buitengevel keimen. Het gaat om 100 m2 verdeeld over meerdere muren. De gevels zijn nu geschilderd maar de verf is heel oud. Kan daarop gekeimd worden? En wat zijn de kosten?

Renoveren van het dak en de gevel

Graag een uitgebreide offerte voor beide onderdelen: Gevel op het achterhuis (langs muur keuken, tussen- en achterkamer) Sinds 2004 woon ik in dit huis dat in 1917 is gebouwd. Naar schatting is de damwand (zie foto. Opp. Ca. 10 lang en ca. 8 hoog) rond 1995 aangebracht zonder dat mijn benedenburen en ik op de hoogte waren. Graag laten we de damwand verwijderen (graag eerst een analyse wat de staat van de muur zou kunnen zijn) en daarna originele muur terugbrengen in nette staat, isolerend, vochtwerend en ademend maken. Dak Het is nogal vochtig in dit huis. In een voorkamer is de verf gaan bladderen direct nadat deze is aangebracht. In de achter/slaapkamer komen soms vocht/schimmelplekken voor. Beide problemen kunnen vanaf het dak en/of de muren kunnen komen. Sommige opbouwwerken op het dak moeten dringend opnieuw gestuct worden. Graag een analyse van de status van het dak en dakomlijsting, en uiteindelijk offerte voor de werkzaamheden. Ik ben voornamelijk op de woensdagen vrij. Het zou mooi zijn als op die dag een kijkafspraak kan worden gepland.

Gevel laten reinigen en schilderen

Ik woon in een oude vrijstaande woning uit bouwjaar 1925. De vorige eigenaar heeft de gemetselde buitenmuren van ongeveer 90 m² wit geschilderd met een daarvoor ongeschikte soort verf. Ik denk dat hij er latex op heeft aangebracht. De muren zien er vuil uit en ik wil dit graag goed laten aanpakken. Ik wil graag hier ter plaatse laten beoordelen op welke wijze dit moet gebeuren. Ik vermoed dat de bestaande verf eraf moet worden gespoten en dat er geschikte ademende verf moet worden aangebracht. Er moeten mogelijk ook enkele voegen vernieuwd worden. In eerste instantie wil ik een globale indicatie van de kosten, uiteindelijk een gedetailleerde offerte.

Graffiti en verf verwijdering

Graag ontvang ik de offerte om muren te stralen met zand of soda. De oppervlakte is 340 m2 en er zit graffiti en verf op.

Verf van de buitenmuur verwijderen

De buitenmuur van het schuurtje en de buitenkant van de muur die de tuin afscheidt zijn ooit wit geverfd. Het lijkt met muurverf te zijn gedaan. Bij schoonmaken met hoge druk ging het wel van de stenen af maar niet van de voegen. De buren klagen over de groezeligheid. Het moet dus geschilderd of verwijderd worden. Wij kiezen voor het laatste. Het gaat om een oppervlakte van 20-25 vierkante meter. Beide zijn het bakstenen muren, en beide goed bereikbaar om aan te werken.

Verf van bakstenen muren verwijderen

Verf verwijderen van bakstenen muren in de achtertuin. Ongeveer 25 m² in totaal.