Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Tussenwoning en stenen schutting opnieuw voegen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten / metselaars uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist / metselaar of meerdere gevelspecialisten / metselaars bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist / metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: tussenwoning en stenen schutting opnieuw voegen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze gevelspecialisten / metselaars u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist / metselaar!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelspecialisten / metselaars in uw regio.

Voor een gevelspecialist / metselaar, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: tussenwoning en stenen schutting opnieuw voegen

Schoorsteen opnieuw opmetselen

Stenen van de schoorsteen opnieuw metselen, hier zitten scheuren in. Het gaat om een jaren '30 rijtjes tussenwoning met 3 woonlagen.

Tussenwoning en stenen schutting opnieuw voegen

Het verwijderen van de oude voegen van tussenwoning. Huis is ongeveer 46m2. Daarnaast stenen schutting in de achtertuin hetzelfde. Dit is ongeveer 64m2. Dus totaal 110m2

Buitengevel renoveren

Ik wil ongeveer 10 m2 aan gevelstenen uitgehakt hebben. De hele muur inclusief voeg moet met nieuwe stenen worden gemetseld en gevoegd worden. Het gaat om een tussenwoning met een verdieping dus er zal een steiger nodig zijn. Het puin moet dan door de vakman worden afgevoerd.

Metselen en voegen van een buitengevel

Wij zijn als bouwbedrijf op zoek naar een metselaar voor het metselen en voegen van een buitengevel bij een tussenwoning. Het gaat om ongeveer 1300 stenen in een nog nader te bepalen soort. We willen met de werkzaamheden starten op 9 augustus.

Buitenmuur metselen

Ik ben op dit moment een uitbouw aan het maken achter een tussenwoning. Ik ben voor deze week 22 op zoek naar een metselaar voor het metselen van 2 muren van 80 cm naast een kozijn. Het gaat om 450 stenen die al bij de klus staan. Ik ontvang graag een offerte voor het metselen, niet voor voegen.

Bloembak metselen

Wij wonen in een tussenwoning uit de jaren '60 waar aan de voorzijde een 5 meter lange en 1 meter hoge aangemetselde bloembak was, die bij de woning hoort vanaf de bouw. Het metselwerk was erg slecht en wij hebben een groot deel van de buitenkant van de bloembak verwijderd en alle stenen inmiddels afgebikt. We willen de bloembak weer laten opmetselen en voegen. Er staat nog een klein stukje van de onderkant. Dat is erg stevig en hoeft misschien niet weg. We laten het graag even beoordelen en ontvangen daarna uw offerte. Metselspecie en voegmiddel moeten door de metselaar worden meegenomen.

Gemetselde schoorsteen herstellen of verwijderen

Wij hebben op onze tussenwoning een gemetselde schoorsteen waarvan het voegwerk zo slecht is dat er stenen los zitten. We gebruiken de schoorsteen niet en ik moet nu de afweging maken of ik de schoorsteen laat herstellen of verwijderen. Ik laat hier graag even door een vakman naar kijken en ontvang dan advies en een prijsopgave.

Gevel renoveren, stralen en voegen

Betreft een tussenwoning uit 1910. Voor- en achter- en deels zijgevel dienen gerenoveerd te worden, totaal ongeveer 78 m2. Hierbij moet het voegwerk vervangen worden inclusief reinigen en impregneren. Voorzijde knipvoeg, achterzijde platte voeg. Verder dienen er een drietal scheuren herstelt te worden en zitten er de nodige beschadigingen en ijzerwerk in de stenen.

Gevelstenen vastzetten, voegen herstellen en impregneren

Bij mijn tussenwoning, een rijtjeshuis uit 1973, moeten de voegen hersteld worden. Boven het raam beneden zitten ook enkele rijen stenen los. Optioneel daarna impregneren. De gevel is ongeveer 5 meter breed. Het is de begane grond en een eerste verdieping.

Voegen tussen stenen herstellen

De voeg tussen de stenen van ons huis is verdwenen. Er moet dus opnieuw gevoegd worden. Het betreft een tussenwoning van 7 meter breed en 3 woonlagen.