Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Tuinmuurtje repareren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten / metselaars uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist / metselaar of meerdere gevelspecialisten / metselaars bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist / metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: tuinmuurtje repareren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze gevelspecialisten / metselaars u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist / metselaar!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelspecialisten / metselaars in uw regio.

Voor een gevelspecialist / metselaar, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: tuinmuurtje repareren

Tuinmuurtje repareren

Tuinmuurtje repareren (bikken en metselen). Deze is gedeeltelijk losgeraakt door storm.

Schoorsteen repareren

Van onze schoorsteen is een tiental stenen afgebrokkeld. De schoorsteen moet worden hersteld en gevoegd. Tevens moet de schoorsteen worden geveegd. Een tuinmuurtje van hetzelfde steen heeft ook wat schade, hier moeten ook een tiental stenen worden gemetseld. Het zijn speciale stenen die niet overal te krijgen zijn (ik ben alleen de naam er van kwijt, sorry).

Bakstenen tuinmuurtje repareren

Wij hebben een huis uit 1936 met voortuin. De voortuin is aan de voorzijde afgezet met een muurtje, inclusief versierde pilaar waar het tuinpoortje aan vast zit. Het muurtje is dringend aan renovatie toe: de voegen komen los en meerdere bakstenen zijn beschadigd. We ontvangen graag een offerte voor deze klus.

Tuinmuurtje repareren

Er is een steen afgebroken van mijn tuin muurtje, verzoek tot offerte voor reperatie (vandaag helaas niet mobiel bereikbaar, morgen 21 april wel)

Metselwerk van het tuinmuurtje repareren

Er is een auto tegen de hoek van mijn tuinmuurtje gereden, deze is ervan af. Het gaat om ongeveer 10 bakstenen. Sommige stenen zijn kapot en heb ook geen reserve meer. Het ijzeren hekwerk is ook scheef. Wat gaat mij dit kosten. Zie bijgevoegde foto's.

Gemetselde tuinafscheiding repareren

Een gemetseld tuinmuurtje, 30 cm hoog, is gebroken. Dit hadden we graag hersteld inclusief een kolom, 50 cm hoog, opmetselen op de hoek. Hiervoor is een fundering nodig. Stenen voor de kolom zijn aanwezig.

Schade muur repareren of muur vervangen

Ons tuinmuurtje is beschadigd door een voertuig van derde. Voor de verzekering moeten wij een offerte hebben. Het muurtje staat nu los. Het is een stenen muurtje in een hoek opstelling van 6 meter lang en 4 meter lang en 40 cm hoog. Er zijn foto's van de situatie beschikbaar. Graag een eerste reactie per email.